Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω το παρακάτω PC και σκεφτόμουν να κάνω μια αλλαγή κάρτας γραφικών και θα ήθελα να μάθω αν αξίζει κάτι τέτοιο, ή θα γίνει bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα;

Intel Core 2 Quad Q9550

ASUS STRIKER II EXTREME

4 X 1 GB DDR3 SDRAM  Transcend JM1333KLU-1G (που για κάποιο λόγο τρέχουν στα 666Μhz)

nVIDIA GeForce GTX 275

LG W2442

Samsung 840 Pro 256GB

Εγώ κοίταζα για την N650 Ti 2GB . Αξίζει ή να πάρω καμια μνήμη της προκοπής;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω το παρακάτω PC και σκεφτόμουν να κάνω μια αλλαγή κάρτας γραφικών και θα ήθελα να μάθω αν αξίζει κάτι τέτοιο, ή θα γίνει bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα;

Intel Core 2 Quad Q9550

ASUS STRIKER II EXTREME

4 X 1 GB DDR3 SDRAM  Transcend JM1333KLU-1G (που για κάποιο λόγο τρέχουν στα 666Μhz)

nVIDIA GeForce GTX 275

LG W2442

Samsung 840 Pro 256GB

Εγώ κοίταζα για την N650 Ti 2GB . Αξίζει ή να πάρω καμια μνήμη της προκοπής;

Την 7870 2GB DDR5 σε αυτά τα χρήματα ! Αρκετά δυνατότερη .

https://www.skroutz.gr/s/1803834/XFX-Radeon-HD7870-2GB-Double-Dissipation-Edition.html

Από digitalmaster με δωρεαν μεταφορικά .

Αν μπορείς πρόσθεσε και λίγη μνήμη ακόμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ddr 666 * 2 = 1332 μια χαρά δουλεύουν.

190ευρω γι αυτήν την κάρτα δεν αξίζουν. Αν θέλεις να παραμείνεις σε nvidia στα 226+ μεταφορικά μια 660 ti  , ακόμα καλύτερα μια 760 αν ανέβεις. Απλά κοίτα αν χωράνε στο κουτί σου

Επεξ/σία από Vtester
Δημοσ.

Την 7870 2GB DDR5 σε αυτά τα χρήματα ! Αρκετά δυνατότερη .

https://www.skroutz.gr/s/1803834/XFX-Radeon-HD7870-2GB-Double-Dissipation-Edition.html

Από digitalmaster με δωρεαν μεταφορικά .

Αν μπορείς πρόσθεσε και λίγη μνήμη ακόμα .

Θα προτιμούσα nVidia λόγο του ότι AMD είχα πολλά προβλήματα με τα χρόνια και drivers κλπ κλπ και λόγο ότι "χρειάζομαι" το Cuda. Για μνήμη, στο site του MB παίρνει μέχρι λέει 2000ΟC, αξίζει να πάω σε κάτι τέτοιο;

ddr 666 * 2 = 1332 μια χαρά δουλεύουν.

190ευρω γι αυτήν την κάρτα δεν αξίζουν. Αν θέλεις να παραμείνεις σε nvidia στα 226+ μεταφορικά μια 660 ti  , ακόμα καλύτερα μια 760 αν ανέβεις. Απλά κοίτα αν χωράνε στο κουτί σου

Η αλήθεια είναι ότι  με έψησες πολύ για την 760 αλλά πολλά τα λεφτά Άρη... Μένω Αγγλία οπότε θα μπορούσα να πάρω και κάτι σαν και EVGA GTX760 4GB . Αξίζει λες;

Στα 220 παίρνεις 7870 Tahiti Le επίσης.

Δυστηχώς δεν πολύ γουστάρω AMD, αλλά αν δεν βρώ θα το έχω στα υπόψιν!

Δημοσ.

Θα προτιμούσα nVidia λόγο του ότι AMD είχα πολλά προβλήματα με τα χρόνια και drivers κλπ κλπ και λόγο ότι "χρειάζομαι" το Cuda. Για μνήμη, στο site του MB παίρνει μέχρι λέει 2000ΟC, αξίζει να πάω σε κάτι τέτοιο;

Αν οντως χρειαζεσαι το cuda , δεν το συζηταμε ότι η 760 είναι η καλύτερη επιλογή... 

Τα υπολοιπα περι προβληματων της AMD ειναι απλα μυθεύματα των fanboys και της προπαγανδας της nvidia.  

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι  με έψησες πολύ για την 760 αλλά πολλά τα λεφτά Άρη... Μένω Αγγλία οπότε θα μπορούσα να πάρω και κάτι σαν και EVGA GTX760 4GB . Αξίζει λες;

Μια χαρά αξίζει , 272euro (£237.75) και αυτή δεν την λες φτηνή αλλά είναι η έκδοση 4gb

Δημοσ.

Μια χαρά αξίζει , 272euro (£237.75) και αυτή δεν την λες φτηνή αλλά είναι η έκδοση 4gb

Τώρα που τα διάβασα σε ευρώ με έτσουξε λιγάκι. Απλά το θεωρώ λίγο χαζό να αναβαθμίσω την RAM μου μιας και δεν έχω προσέξει ποτέ ότι τις τερματίζω και ειδικά μετά τον SSD δεν θα δώ και μεγάλες διαφορές σε τίποτα για καθημερινή χρήση. 

Εσείς τι λέτε;

GTX 760 4GB ή 2GB + Μνήμες;

Αυτές πώς μας φαίνονται σε σχέση με τις δικές μου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...