Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα πρόσφατα από ΟΤΕ σε σύνδεση WIND (είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή), και από ταχύτητες, η WIND είναι κατά μακράν καλύτερη.

Όλα καλά μέχρι εδώ, έλα μου που κάθε 10 λεπτά, το λαμπάκι που γράφει internet από πράσινο γίνεται κόκκινο για μερικές στιγμές (καμιά φορά αργεί να ξαναπρασινίσει, μπορεί να πάρει αρκετά λεπτά) και έχει γίνει ανυπόφορο. Ειδικά στα παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις 1 αγώνα χωρίς να σε πετάξει έξω, δεν παλεύεται. :mad:

Καμιά ιδέα για το πως φτιάγνεται το πρόβλημα; :mellow:

ΥΓ: ρούτερ έχω αυτόν που δίνει τζάμπα η WIND.

Δημοσ.

Άλλαξα πρόσφατα από ΟΤΕ σε σύνδεση WIND (είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή), και από ταχύτητες, η WIND είναι κατά μακράν καλύτερη.

Όλα καλά μέχρι εδώ, έλα μου που κάθε 10 λεπτά, το λαμπάκι που γράφει internet από πράσινο γίνεται κόκκινο για μερικές στιγμές (καμιά φορά αργεί να ξαναπρασινίσει, μπορεί να πάρει αρκετά λεπτά) και έχει γίνει ανυπόφορο. Ειδικά στα παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις 1 αγώνα χωρίς να σε πετάξει έξω, δεν παλεύεται. :mad:

Καλύτερη ταχύτητα θες να πεις οτι με τα ίδια χρήματα που δίνεις στον ΟΤΕ και σου δίνει 2mbps, η Wind σου δίνει ως 24.

Όσον αφορά το θέμα με το κόκκινο led του internet, το πρόβλημα είναι απώλεια IP. κατά 99.99% το πρόβλημα είναι του ρουτερ. Η λύση συνήθως είναι hardware reset. δοκίμασε το και ξαναβάλε τα username/pass μετά. αν συνεχιστεί, απλά τηλεφώνησε στο 13800 να δηλώσεις βλάβη.

Δημοσ.

Καλύτερη ταχύτητα θες να πεις οτι με τα ίδια χρήματα που δίνεις στον ΟΤΕ και σου δίνει 2mbps, η Wind σου δίνει ως 24.

Όσον αφορά το θέμα με το κόκκινο led του internet, το πρόβλημα είναι απώλεια IP. κατά 99.99% το πρόβλημα είναι του ρουτερ. Η λύση συνήθως είναι hardware reset. δοκίμασε το και ξαναβάλε τα username/pass μετά. αν συνεχιστεί, απλά τηλεφώνησε στο 13800 να δηλώσεις βλάβη.

Όχι, και με τον ΟΤΕ μέχρι 24 ήταν, απλά έπιανα χαμηλότερες ταχύτητες.

Όταν λες ρισέτ εννοείς να πάω στο http://192.168.1.254 και να βάλω να γυρίσει στις αρχικές ρυθμίσεις;

Δημοσ.

Όχι, και με τον ΟΤΕ μέχρι 24 ήταν, απλά έπιανα χαμηλότερες ταχύτητες.

Όταν λες ρισέτ εννοείς να πάω στο http://192.168.1.254 και να βάλω να γυρίσει στις αρχικές ρυθμίσεις;

Βασικά αυτό οφείλεται στην αλλαγή της κάρτας στο dslam. H wind χρησιμοποιεί  το δίκτυο και τα dslam που έχει νοικιάσει από τον ΟΤΕ.

Ναι αυτό εννοώ, άλλα θα σου πρότεινα να το κάνεις χειροκίνητα, με το κουμπί ρεσετ που έχει το ρουτερ.

Δημοσ.

10-20sec οταν κλεισουν ολα τα φωτακια και ξαναανοιξουν αστο.

δεν χρειαζετε User/pass βαλε οτι θες π.χ. a a

υ.γ. βαλε το παλιο μοντεμ του οτε οπως το χες και δες αν θα συνδεθει.αν συνδεθει και δεν εχεις αποσυνδεσεις κρατα το!

Δημοσ.

10-20sec οταν κλεισουν ολα τα φωτακια και ξαναανοιξουν αστο.

δεν χρειαζετε User/pass βαλε οτι θες π.χ. a a

υ.γ. βαλε το παλιο μοντεμ του οτε οπως το χες και δες αν θα συνδεθει.αν συνδεθει και δεν εχεις αποσυνδεσεις κρατα το!

Το δοκίμασα κι αυτό, όμως ήθελε κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις που στο προηγούμενο ρούτερ δεν χρειάστηκε να τις βάλω, οπότε δεν είχα ιδέα και γύρισα στο παλιό!

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι αυτό, όμως ήθελε κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις που στο προηγούμενο ρούτερ δεν χρειάστηκε να τις βάλω, οπότε δεν είχα ιδέα και γύρισα στο παλιό!

Ναί, χρειάζεται το default username/password που έχουμε όλοι οι συνδρομητές Wind δηλαδή [email protected]

Απλά τα ρούτερ της wind είναι έτοιμα από την αρχή και γι αυτό δεν χρειάζονται ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την εταιρία; Το ίδιο ακριβώς πάντως συνέβη και σε εμένα - όχι, δεν αναφέρομαι στο πρόβλημα. Στο ότι δηλαδή αυξήθηκε η ταχύτητα της γραμμής μου, με το που άλλαξα από ΟΤΕ σε Wind. Και να φανταστείς τώρα πληρώνω σχεδόν τα μισά χρήματα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...