Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Kenny McCormick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τον λόγο αυτό εσύ βάζεις ζημιές απο ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία κύριε Γιάννη...

Αν μπλεξεις με τετοια τρεχα γυρευε....Και αυτα κοστιζουν και μαλλον εγω ειμαι ο βλακας που πληρωνω οτι επρεπε να πληρωνουν αλλοι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά,κύριε Γιάννη,αν πέσει κάποιος πλαγιομετωπικά και πάρεις την σπονδυλική σου στήλη σε κομμάτια, τι θα σε απασχολήσει πιο πολύ,το γεγονός οτι θα μείνεις σακάτης για το υπόλοιπο του βίου σου ή το άγχος για το αν υφίσταται ασφάλεια ή όχι απο την απέναντι πλευρά;

Για το πρώτο δέν μπορείς να κάνεις κάτι εκ των πραγμάτων.Για το δεύτερο απλά θα πρέπει να υπολογίσεις ένα μικρό ποσό για να είσαι εσύ και η οικογένειά σου καλυμμένοι.Επιλογή έχεις.

Παρεμπιπτόντως,το κόστος το ορίζεις εσύ,αφού υπάρχουν τόσο πακέτα όσο και ασφαλιστικές.

• Like 1

Βασικά,κύριε Γιάννη,αν πέσει κάποιος πλαγιομετωπικά και πάρεις την σπονδυλική σου στήλη σε κομμάτια, τι θα σε απασχολήσει πιο πολύ,το γεγονός οτι θα μείνεις σακάτης για το υπόλοιπο του βίου σου ή το άγχος για το αν υφίσταται ασφάλεια ή όχι απο την απέναντι πλευρά;

Για το πρώτο δέν μπορείς να κάνεις κάτι εκ των πραγμάτων.Για το δεύτερο απλά θα πρέπει να υπολογίσεις ένα μικρό ποσό για να είσαι εσύ και η οικογένειά σου καλυμμένοι.Επιλογή έχεις.

Παρεμπιπτόντως,το κόστος το ορίζεις εσύ,αφού υπάρχουν τόσο πακέτα όσο και ασφαλιστικές.

Εγω εχω τετοια καλυψη αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι ...ξυπνοιοι  δεν εχουν την βασικη εστω ασφαλεια.Ειναι απαραδεκτοι !!

• Like 2

Όποιος δεν έχει τη βασική έστω ασφαλιστική κάλυψη είναι επικίνδυνος και βάρος σε ολόκληρη την κοινωνία.

Καλύτερο είναι να παραδώσει τις πινακίδες ή να πουλήσει το αυτοκίνητο, να πάρει μηχανή και να έχει μικρότερο κόστος. Όχι όμως οι υπόλοιποι να είμαστε τα κορόιδα και να τον πληρώνουμε από τη δική μας τσέπη (βλ. Επικουρικό Κεφάλαιο)

• Like 1

Όποιος δεν έχει τη βασική έστω ασφαλιστική κάλυψη είναι επικίνδυνος και βάρος σε ολόκληρη την κοινωνία.

Καλύτερο είναι να παραδώσει τις πινακίδες ή να πουλήσει το αυτοκίνητο, να πάρει μηχανή και να έχει μικρότερο κόστος. Όχι όμως οι υπόλοιποι να είμαστε τα κορόιδα και να τον πληρώνουμε από τη δική μας τσέπη (βλ. Επικουρικό Κεφάλαιο)

Για να παρεις λέφτα απο Επικουρικο αν παρεις θελει χρονια...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Χρόνια πελάτης αγροτικής. Σε αμάξι και μηχανάκι . Στο μηχανάκι που την χρειάστηκα δεν μου άρεσε η εξυπηρέτηση της. 
Εδω και χρόνια έχω το αμάξι στην Εθνική ασφαλιστική.  Δεν έχει τύχει να την χρειαστώ ακόμα.
Κοίτα γενικά μεγάλες ασφαλιστικές με κεφάλαιο απο πίσω και ας πληρώνεις περισσότερα. 

Καλού κακού για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έχω νομική προστασία από την DAS οπότε ότι και αν συμβεί σε νομικό επίπεδο δεν ασχολούμαι καθόλου παρά ένας δικηγόρος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...