Kenny McCormick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ θα ήθελα να μου προτείνετε ασφαλιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εχω χρονια Αγροτικη Ασφαλιστικη σε 3 αμαξια Ειναι λιιιιγο πιο ακριβη απο τις no name που υπαρχουν αλλα πολυ αξιοπιστη οταν την χρειαστηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μιλάμε για διαφορά τάξης 10-20 ευρώ ; Κανείς που να έχει Anytime από Interamerican να μου πει εντυπώσεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλα μερικες ασφαλιστικες ειναι για κλαμματα.. Τους παιρνουνε τηλεφωνο για να μεταφερουμε το αμαξι που τρακαρα απο το συνεργειο στο λαμαριναδικο.. Μας λενε δευτερες δεν κανουνε μεταφορες στην Χαλκιδικη.. Αλλο περιστατικο, αλλαζουμε μηχανη σε ενα αμαξι, αλλα πρεπει να παει στην θεσσαλονικη για να ρυθμιστει ο εγκεφαλος και η πομπα πετρελαιου. Παλι μας τσαμπουνανε το εξης.. Μονο χαλκιδικη μπορουμε να σας το μεταφερουμε.. Ε τοτε μας εκοψε και τους ειπαμε δεν υπαρχει τετοιο εξιδεικευνενο συνεργειο εδω. Θελοντας και μην μας το μεταφερανε.. Αλλα τους πληρωνουνε για κατι που οταν τους χρειαστουμε θα μας βγαλουν την πιστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μιλάμε για διαφορά τάξης 10-20 ευρώ ; Κανείς που να έχει Anytime από Interamerican να μου πει εντυπώσεις ;; Ειναι οι καλυτερες ,αλλα πανακριβες σε συγκριση με αλλες.Πραγματικα αν δεις τις τιμες intermarican εχουν ξυφυγει.Εγω εψαχνα για 6μηνη για μοτοσυκλετα ,και ζηταγαν 140 ευρω ενω αλλες 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μιλάμε για διαφορά τάξης 10-20 ευρώ ; Κανείς που να έχει Anytime από Interamerican να μου πει εντυπώσεις ;; Σε ετησια βαση καπου 50-60 ευρω αλλα χωρις δεν εχει αυτο ή δεν εχει το αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δηλαδή που να στραφώ συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα .. πέρα από την ΑΤΕ καμιά άλλη πρόταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 και εγω το αμαξι μου 14 χρονια στην αγροτικη το εχω. μια απο τις καλυτερες πιστευω. εθνικη ασφαλιστικη,μινεττα,υδρογειος,ιντερσαλλονικα, allianz, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το trend που υπάρχει να ασφαλίζονται online πλέον αξίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εθνική ασφαλιστική από μέρους μου. Κομματάκι ακριβή αλλα στις ελάχιστες φορές που την χρειάστηκα ήταν άψογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis1202 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ευρωπαικη πιστη,αλλιανζ ονλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποιος ξερει για την Enterprise?δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών και είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών που τηρείται στη Δ.Ε.Ι.Α. /Τράπεζα της Ελλάδος. Ποια ειναι διαφορα σε αυτο (Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 προσωπικά όπως γίνανε τα πράγματα το ασφαλίζω μόνο και μόνο επειδή είναι υποχρεωτικό. και αν συνεχιστεί η κατάσταση προβλέπω να το κόβω και αυτό και σε κανα μήνα που θα πάω για ανανέωση η κουβέντα θα είναι μια : ο,τι φθηνότερο. δε κοιτάω τίποτα άλλο πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 προσωπικά όπως γίνανε τα πράγματα το ασφαλίζω μόνο και μόνο επειδή είναι υποχρεωτικό. και αν συνεχιστεί η κατάσταση προβλέπω να το κόβω και αυτό και σε κανα μήνα που θα πάω για ανανέωση η κουβέντα θα είναι μια : ο,τι φθηνότερο. δε κοιτάω τίποτα άλλο πλέον. Και οι υπολοιποι τι φταινει να κυκλοφορεις ανασφαλιστος αν τους συμβει κατι ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Για τον λόγο αυτό εσύ βάζεις ζημιές απο ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία κύριε Γιάννη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα