FunnyCause Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλησπερα..Κατεβαζα σημερα ενα τορρεντ και παρατηρησα πως το μεγαλυτερο download που εφτασα ηταν +-80kb/s Τα στοιχεια του ρουτερ μου ειναι: Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 92 120 Attenuation (0.1 dB): 305 103 Output Power (0.1 dBm): 120 126 Attainable Rate (Kbps): 11564 924 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 9636 825 0 0 Τι μπορει να φταει; Κατεβασα ftp και απο site οπως nvidia και παλι το μεγαλυτερο που καταφερα να φτασω ηταν ~300 kb/s Μηπως φταινε τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου, ή μηπως ειναι κατι εξωτερικο;
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Τα torrent είναι καθαρά υποκειμενικό νομίζω για να βγάλεις συμπέρασμα τρέξε αυτό και πες μας τι αποτελέσματα θα σου βγάλει http://www.speedtest.net/ η ονομαστική σου ταχύτητα πόσο είναι; για πόσο πληρώνεις δηλαδή; και γνωρίζεις σε τι απόσταση είσαι από τον κόμβο;
FunnyCause Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 http://www.speedtest.net/my-result/2870538193 πληρωνω για εως 24mbps, απο το καφαο πρεπει να ειμαι στα 35-40 μετρα
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για να μας πει και κάνας ειδικός την γνώμη του ακα @poulinos ίσως πρέπει να ζητήσεις έλεγχο της γραμμής ή να δηλωθεί βλάβη.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Για να μας πει και κάνας ειδικός την γνώμη του ακα @poulinos ίσως πρέπει να ζητήσεις έλεγχο της γραμμής ή να δηλωθεί βλάβη. ....poulino ......poulinos κουκου 1
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλησπερα.. Κατεβαζα σημερα ενα τορρεντ και παρατηρησα πως το μεγαλυτερο download που εφτασα ηταν +-80kb/s Τα στοιχεια του ρουτερ μου ειναι: Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 92 120 Attenuation (0.1 dB): 305 103 Output Power (0.1 dBm): 120 126 Attainable Rate (Kbps): 11564 924 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 9636 825 0 0 Τι μπορει να φταει; Κατεβασα ftp και απο site οπως nvidia και παλι το μεγαλυτερο που καταφερα να φτασω ηταν ~300 kb/s Μηπως φταινε τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου, ή μηπως ειναι κατι εξωτερικο; Τα SNR Margin και Attenuation δεν φαίνονται φυσιολογικά. Είναι νέα σύνδεση ή παλιά και ξαφνικά σου έδειξε αυτά τα στατιστικά;
FunnyCause Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Η συνδεση ειναι καινουργια.. περιπου πριν απο 20 μερες ενεργοποιηθηκε, αλλα και με wind παλια παλι το stream ηταν αργο αλλα κατεβαζα μια χαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 http://www.speedtest.net/my-result/2870538193 πληρωνω για εως 24mbps, απο το καφαο πρεπει να ειμαι στα 35-40 μετρα δεν έχει σημασία η απόσταση από το ΚΑΦΑΟΥ, από το DSLAM/Αστικό Κέντρο της περιοχής σου είναι αυτή που παίζει ρόλο... Τι μπορει να φταει; Κατεβασα ftp και απο site οπως nvidia και παλι το μεγαλυτερο που καταφερα να φτασω ηταν ~300 kb/s ενσύρματα ή ασύρματα το pc/laptop με το router?
vavoom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Η συνδεση ειναι καινουργια.. περιπου πριν απο 20 μερες ενεργοποιηθηκε, αλλα και με wind παλια παλι το stream ηταν αργο αλλα κατεβαζα μια χαρα Κι εγώ πρόσφατα μετακινήθηκα στην HOL από τον ΟΤΕ (με βλέπω να το μετανιώνω) και η ταχύτητα την πρώτη μέρα ήταν άθλια. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μπερδεύεται το σήμα του ασύρματου ρούτερ με το σήμα του ασύρματου τηλεφώνου μου. Κάτι έκανε ο τεχνικός (άλλαξε συχνότητα μου είπε) και η ταχύτητα αυξήθηκε, αλλά την ταχύτητα που είχα με τον ΟΤΕ δυστυχώς δεν την έχω. Πάντως κι εγώ αυτή τη βδομάδα, δεν κατεβάζω με καθόλου καλή ταχύτητα και αν δεν διορθωθεί η κατάσταση θα πάω προς CYTA, που είναι η επόμενη εταιρία που δείχνει να έχει καλή ταχύτητα στην περιοχή μου.
dkmaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για να στο είπε αυτό vavoom ο τεχνικός σημαίνει πως έχει μόνο ασύρματα πρόβλημα. Ας μάθουμε να διαβάζουμε σωστά τα προβλήματά μας επιτέλους. Τι στατιστικά έχεις τώρα στο ρούτερ; Πως συνδέεσαι; Τι κατεβάζεις; Πόση ταχύτητα βλέπεις; Μάθε πρώτα τι πρόβλημα έχεις και μετά πες μας το σωστά για να σε βοηθήσουμε.
peeperman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπερα.. Κατεβαζα σημερα ενα τορρεντ και παρατηρησα πως το μεγαλυτερο download που εφτασα ηταν +-80kb/s Τα στοιχεια του ρουτερ μου ειναι: Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 92 120 Attenuation (0.1 dB): 305 103 Output Power (0.1 dBm): 120 126 Attainable Rate (Kbps): 11564 924 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 9636 825 0 0 Τι μπορει να φταει; Κατεβασα ftp και απο site οπως nvidia και παλι το μεγαλυτερο που καταφερα να φτασω ηταν ~300 kb/s Μηπως φταινε τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου, ή μηπως ειναι κατι εξωτερικο; Δοκίμασε και το http://speedtest.ftp.otenet.gr κατέβασε κάποιο από τα μεγάλα αρχεία και αν πιάσεις 1.0 με 1.2 Mbyte/sec τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα