Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατερας μου θελει να αγορασει ενα GPS Tracker για το αμαξι του που να μπορει να τον ειδοποιει στο κινητο. Μεγιστη τιμη 130 ευρω

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, εσυ αυτα που εχεις αυτο με το κινητο πως γινεται?

και αυτα που θα στελνει θα ειναι στα αγγλικα?

Δημοσ.

Βάζεις μία sim μέσα (τελικά έβαλα της wind μιας και ανανέωση γίνεται μέσω internet δίχως να χρειαστεί να βγάζω την sim από το gps). Η μία κεραία είναι για το GPS και η άλλη για επικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας. Κάνεις κλήση (εννοείται από κινητό) στον αριθμό της SIM που έχεις βάλει στο gps και αμέσως στο κλήνει και σου στέλνει μήνυμα με τα ακόλουθα:

1) συντεταγμένες longintude και latidute κτλ

2) Κατάσταση των αισθητήρων (ανάλογα με το ποια καλώδια έχεις συνδέσει και που (περισσότερα στις οδηγίες)

3) link σε μορφή ώστε να δεις άμεσα με copy/paste που βρήσκεται το όχημα με χρήση εφαρμογών ή webpages όπως το

http://maps.google.com/maps?f=q&q=39.682....., 22.4 ....&z=16

Σε αυτό το link (εννοείται ότι έχεις smartphone και πρόσβαση στο internet) πατόντας θα δεις ακριβώς που βρήσκεται.

Επίσης, με κατάλληλο μήνυμα (πάλι στο manual θα το δεις) μπορεί να σου στέλνει διαρκώς μυνήματα (ορίζεις και ανά πόσο χρόνο).

Βάζεις μία sim μέσα (τελικά έβαλα της wind μιας και ανανέωση γίνεται μέσω internet δίχως να χρειαστεί να βγάζω την sim από το gps). Η μία κεραία είναι για το GPS και η άλλη για επικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας. Κάνεις κλήση (εννοείται από κινητό) στον αριθμό της SIM που έχεις βάλει στο gps και αμέσως στο κλήνει και σου στέλνει μήνυμα με τα ακόλουθα:

1) συντεταγμένες longintude και latidute κτλ

2) Κατάσταση των αισθητήρων (ανάλογα με το ποια καλώδια έχεις συνδέσει και που (περισσότερα στις οδηγίες)

3) link σε μορφή ώστε να δεις άμεσα με copy/paste που βρήσκεται το όχημα με χρήση εφαρμογών ή webpages όπως το

http://maps.google.com/maps?f=q&q=39.682....., 22.4 ....&z=16

Σε αυτό το link (εννοείται ότι έχεις smartphone και πρόσβαση στο internet) πατόντας θα δεις ακριβώς που βρήσκεται.

Επίσης, με κατάλληλο μήνυμα (πάλι στο manual θα το δεις) μπορεί να σου στέλνει διαρκώς μυνήματα (ορίζεις και ανά πόσο χρόνο).

Δημοσ.

προτεινω ανεπιφύλακτα το παραπάνω! το εχω, υπαρχει ομως ηδη θέμα που το σχολιαζουμε οποτε ψαξε λιγο κ θα δεις!

Δημοσ.

είναι μερικά αντικλεπτικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Οταν πχ κινηθεί το όχημα εκτός κάποιας ακτίνας ή θέσης, σου στέλνουν μήνυμα πως κινήθηκε με τα φ,λ εκείνη τη στιγμή.

Το σμσ ομως, πόσο να ακουστεί πια;

Γι'αυτο ερωτώ αν υπάρχει κάποιο που να σε καλεί στο κινητό αντί σμσ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ebay: Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/TK103-A-Mini-Spy-GSM-SMS-Vehicle-Car-GPS-Tracker-Tracking-Device-Alarm-System-/271233526032?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item3f26c72910">Vehicle Car GPS Tracker

3 παρόμοια έχω, χρησιμοποιώ μόνο την σύνδεση με μπαταρία οχήματος ακόμη.

ειχα ξεχασει το ποστ και με ρωτησε ο πατερας μου εχθες εαν το εχω παραγγειλει, για να δουλεχει ο εντοπισμος και το κλεισιμο του κινητηρα χρειαζομαι μια sim και τι αλλο χρειαζομαι???

Επιπλεον θα υπαρχουν παραπανω χρεωσεις πχ να πληρωνει το μηνα καποιο ποσο για τον εντοπισμο?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξεθάβω το θέμα μετά από καιρό. 

Σκέφτομαι κ εγώ για το ΤΚ 103 και θέλω λίγη βοήθεια.

i) Σε ποιό σημείο του αυτοκινήτου συνήθως εγκαθιστάτε και που τραβάτε τις κεραίες gps και gsm? 

ii) Από που τροφοδοτείτε? Κατευθείαν από μπαταρία η από κάποια ασφαλειοθήκη?

iii) Έχει συνδέσει κανείς τις επιλογές για την παροχή της βενζίνης, σειρήνα, πορτες κλπ? Εντυπώσεις?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...