Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,

έχω αυτό τοSource.png Πηγή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909507"> λαπτοπ εδω και 3-4 εβδομάδες και θέλω να ρωτήσω κατά πόσο αντέχει αυτό το πραγματάκι( :-D) σε gaming περίπου μιάμισης ώρας(δεν παιζω πολυ βαρια παιχνιδια)

επειδή οπως ειπα το λαπτοπ ειναι καινουργιο να μην το καψω κιολας!!

η θερομκρασια του cpu ειναι περιπου στους 68-72 βαθμους και της γραφικων στους 54-59 μετα απο 40 λεπτα παιχνιδιου (εχω μια βαση απο κατω για να το ψυχει)

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Μ'αρέσει ο τίτλος μας ρωτάς αφού το έχεις πάρει και αν σου πούμε δεν κάνει δεν θα παίζεις ή θα το αλλάξεις ;Γενικά με κανένα φορητό δεν έχω πρόβλημα να τον δουλεύω με τις ώρες και σε παιχνίδια έχοντας και εγώ βάση ψύξης γιατί για αυτήν την δουλειά είναι η εγγύηση αλλιώς ας έγραφαν χρήση περιορισμένη.Οπότε βάρα στο ψαχνό οι θερμοκρασίες φυσιολογικές ακούγονται νομίζω για αυτήν την περίοδο.Εγώ θα παρακαλούσα να μου χαλάσει ο δικός μου γιατί έχει καλή εγγύηση οπότε θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο τώρα με το e-shop δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν μπορείς να είσαι και μη μου άπτου. Φύσα τον  πότε πότε να φεύγουν οι σκόνες και τα χνούδια και θα είσαι εντάξει.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...