panira Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καλησπερα , έχω αυτό το Πηγή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909507"> λαπτοπ εδω και 3-4 εβδομάδες και θέλω να ρωτήσω κατά πόσο αντέχει αυτό το πραγματάκι( ) σε gaming περίπου μιάμισης ώρας(δεν παιζω πολυ βαρια παιχνιδια) επειδή οπως ειπα το λαπτοπ ειναι καινουργιο να μην το καψω κιολας!! η θερομκρασια του cpu ειναι περιπου στους 68-72 βαθμους και της γραφικων στους 54-59 μετα απο 40 λεπτα παιχνιδιου (εχω μια βαση απο κατω για να το ψυχει) ευχαριστω εκ των προτερων!
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μ'αρέσει ο τίτλος μας ρωτάς αφού το έχεις πάρει και αν σου πούμε δεν κάνει δεν θα παίζεις ή θα το αλλάξεις ;Γενικά με κανένα φορητό δεν έχω πρόβλημα να τον δουλεύω με τις ώρες και σε παιχνίδια έχοντας και εγώ βάση ψύξης γιατί για αυτήν την δουλειά είναι η εγγύηση αλλιώς ας έγραφαν χρήση περιορισμένη.Οπότε βάρα στο ψαχνό οι θερμοκρασίες φυσιολογικές ακούγονται νομίζω για αυτήν την περίοδο.Εγώ θα παρακαλούσα να μου χαλάσει ο δικός μου γιατί έχει καλή εγγύηση οπότε θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο τώρα με το e-shop δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν μπορείς να είσαι και μη μου άπτου. Φύσα τον πότε πότε να φεύγουν οι σκόνες και τα χνούδια και θα είσαι εντάξει. 1
liakjim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δεν έχεις πρόβλημα . Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα