NissanFan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 καλησπερες,,,,περιμενω να μου φερουν την παραπανω ψυκτρα,λοιπον,ακουω γνωμες..θα αξιζε να δωσω 30 ευρω+ για να βαλω ανεμιστηρακια corsair? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Τα ανεμιστηρακια που εχει επανω ειναι αριστα. απο εκει και περα σε γειτονικο φορουμ υπαρχει review της οπου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις. εκανες καλη αγορα κατα την γνωμη μου. μην αλλαξεις ανεμιστηρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 +1 για τη ψυκτρα και +10 για τα ανεμιστηρακια...τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Άστα όπως είναι , είναι μια χαρά . Καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ ολους σας...αυριο μεθαύριο την περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eτοιμη η ψυκτρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για πες λίγο θερμοκρασιες σε πλήρη φορτο με κανενα Ibt ή occt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δεν ετρεξα ακομα τιποτα..normal ομως ειναι 30κατι...δεν θυμαμαι ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ε τρεξε ντε ... τι πειρμένεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 χαχαχαχ σε λιγο γιατι ο αδερφος μου εχει τα προγραμματα στον δισκο του και λειπει τωρα ειδες?? αλλαξα και τροφοδοτικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 http://www.ocbase.com/index.php/download http://www.hwinfo.com/download.php Τσακ μπαμ καταστάσεις.... 1 λεπτο download είναι. χαχαχαχ σε λιγο γιατι ο αδερφος μου εχει τα προγραμματα στον δισκο του και λειπει τωρα ειδες?? αλλαξα και τροφοδοτικο.... Το είδα... μεγείες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 μισο λεπτο ομως γιατι εγκαθιστω ενα game για να δοκιμασω την καινουρια καρτουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι βρε κανε δουλειά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 λοιπον στα 3,6ghz μου εβγαλε στο 4ο test του prime95 μεχρι 75 βαθμους...μια χαρα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Χαχαχα μόνο μια βδομάδα σου πήρε να δεις θερμοκρασίες? χαχαχα απίστευτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα