panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τα νεύρα μου! Εχω το Acer A500 2 χρονια! Μετα το update σε 4.0 δεν κανει root! Εχω δοκιμασει με 10 προγραμματα! Εκτος απο ενα που το λενε καπως ετσι: z2root αν θυμαμαι καλα! Σκεφτηκα καποιες ιδεες: 1. Εχω τον Go launcher tab, μηπως γιαυτο; 2. Ο pc που εκανα το root δεν ειχε internet Ιδεες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τσεκαρε αυτο: http://theunlockr.com/2012/09/17/how-to-root-the-acer-iconia-a500-tablet/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το δοκιμασα! Δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κανε restore και ξαναπροσπαθησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κι αυτο! Δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα