nikosspeed Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχω μετακομίσει στο Μενίδι και έχω κάνει αίτηση για νέο αριθμό στην wind . Περίμενα έναν μήνα μέχρι που με πήρανε τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τον τεχνικό . Έκλεισα ραντεβού και ο τύπος πήγε σε άλλη περιοχή με την ίδια οδό . Τέλος πάντων ξανακλεινω μετά από δυο εβδομάδες ραντεβού και ξανά πηγαίνει στους θρακομακεδονες . γινόταν αυτό περίπου 7 μήνες . 7 μήνες έκανα καινούργιες αιτήσεις από την αρχή και πάντα το ίδιο πρόβλημα . τέλος πάντων μετά ακύρωσα τα πάντα από την wind και έκανα αίτηση στον ΟΤΕ . περίπου 6 - 7 μήνες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα . ο τεχνικός πήγαινε σε άλλη περιοχή . έχω κάνει 50 τηλέφωνα και όλη μου λένε ότι αυτόματα το σύστημα τους αλλάζει την περιοχή και ο τεχνικός πάει άλλου . είμαι περίπου χωρίς τηλέφωνο 1,5 χρόνο έχω ακυρώσει όλες τις αιτήσεις και δεν ξέρω τι να κάνω.
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Συνδέσου στον πάροχο του poulinou και ζήτα αυτόν προσωπικά με την Σούπερ όραση του σίγουρα θα σε βρει δεν μπορεί.Η πες στην όποια εταιρεία να συνοδεύσεις τον τεχνικό γιατί χάνονται στον δρόμο πες αυτός είναι ο όρος μου αν με θέτε για πελάτη. @poulinos
nikosspeed Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 βασικά τους το έχω πει να τους συνοδεύσω και μου είπαν πως δεν πάει έτσι η όλη διαδικασία . πρέπει να βγουν από το σύστημα τους οι οδηγίες
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η να μιλήσεις απευθείας με την τεχνική υποστήριξη της όποιας εταιρείας μήπως μπορεί να γίνει συνεννόηση με κάποιον τεχνικό που να έρθει αυτός για την σύνδεση ή να αλλάξει τα στοιχεία δοκίμασε κατευθείαν τους τεχνικούς και όχι τις τηλεφωνήτριες μήπως βγάλεις καμιά άκρη.Και περιμένουμε και την άποψη του @poulinos.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δυστυχως η μονη αποψη του πουλινος ειναι πηγαινε στον οτε και μιλα με κανα προισταμενο.απο εκει και περα το θεμα μπλεκει αρκετα διοτι. η αλλη οδος που παει ειναι στο ιδιο αστικο κεντρο η οχι? ο οτε ενεργοποιει την γραμμη η φευγει και λεει δεν ενεργοποιησε την γραμη.αν την ειχε ενεργοποιησει για την wind σε αλλο σημειο που ειναι ομως στο ιδιο αστικο κεντρο πολλες φορες με συνδυαστικο λυνεται.αν δεν εχει ενεργοποιηθει δεν μπορει να βγει συνδυαστικο οποτε εκει η καλυτερη λυση ειναι στον προισταμενο του οτε face to face .λογικα αμα εισαι μενιδι παιρνεις απο τις αχαρνες.φιλαδελφειας 2 ειναι ο οτε.ειναι πεζοδρομος εκει. δηλαδη ελεος να κολλανε στο συστημα.αφου ο τεχνικος του οτε μπορει να παει οπου θελει και να ενεργοποιησει στο καφαο που θελει.και ξεκινα με τον οτε και οχι με εναλλακτικο για ενα λογο.αν ειναι αλλο αστικο κεντρο η δεν ξερω τι ο οτε θα βαλει τον παροχο να κανει νεα αιτηση με αλληδιευθυνση η δεν ξερω τι και δεν θα βγει ακρη γρηγορα.βαλε οτε τηλεφωνο και μετα γυρνας σε οποιον παροχο θες.ελεος να πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο ρε γαμοτο εν ετος 2013 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα