Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,ξερετε αν το 2011 socket εχει  μελλον?εαν δηλαδη θα υποστηριζει μελλοντικους 8πυρηνους?υπαρχει καποιο Roadmap? η θα βγει νεο socket?

ευχαριστω

Δημοσ.

Θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο για το 2011 οι ivy bridge-E και το έτος 2014 θα αντικατασταθεί νομίζω δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Με υπεύθυνο του ΠΛΑΙΣΙΟ που μίλησα εχθές το μέλλον των 2011(αν και πολυ καλου socket) είναι μάλλον αβέβαιο.Ίσως γιατί είναι κάτι μεταξύ 1155 και 1150... γνώμη μου, καλύτερα να επιλέξεις το 1150 με 22nm επεξεργαστές...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Με υπεύθυνο του ΠΛΑΙΣΙΟ που μίλησα εχθές το μέλλον των 2011(αν και πολυ καλου socket) είναι μάλλον αβέβαιο.Ίσως γιατί είναι κάτι μεταξύ 1155 και 1150... γνώμη μου, καλύτερα να επιλέξεις το 1150 με 22nm επεξεργαστές...

ο υπευθηνος του πλαισιου μαλλον αβεβαιο ειναι το μελον του .. στο πλαισιο .... :lol:

LGA 2011-3 socket οι επόμενοι (Haswell-E).

σωστος!

• Like 2
Δημοσ.

Οι Ivy-E είναι lga2011 και θα κυκλοφορήσουν φέτος, οι μεθεπόμενοι επεξεργαστές (has-e) θα έχουν νέο socket και θα κυκλοφορήσουν του χρόνου.

Δημοσ.

http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-4960x-ivy-bridge-e-benchmark,3557.html

8-cores απο την intel θα αργησουμε μαλλον να δουμε...

παντως εδω και 5-6 χρονια η intel προχωραει με αργους ρυθμους(το μπαμ εγινε με τους quad core και απο τοτε λιγα πραγματα...)

ισως αναβαλλω την αναβαθμιση για το μελλον

Δημοσ.

Μου φαίνεται δύσκολο πάντως να βγουν οι IB-E αυτό το φθινόπωρο και μετά από 8-10 μήνες να κυκλοφορήσουν οι Has-E. Δεν δίνεις χρόνο στο προϊόν να κάνει τον κύκλο του και συγκριτικά οι SB-E κυκλοφορούν από το τέλος του 2011 (σχεδόν 2 χρόνια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...