Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα ενα pc του οποιου η δουλεια θα ειναι να μπορει να λειτουργισει με ανεση την καρτα http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink

Eπισης στο pc θα τρεχουν το premiere και το aftereffects.

To budget ειναι ανοιχτο αλλα θα ηθελα να ειναι οσο πιο value for money.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε Intel και συγκεκριμένα στους καινούργιους haswell επεξεργαστές και όχι σε AMD για τη δουλειά που θες. Θα βγει περίπου 100 ευρώ πάνω ο επεξεργαστής με μια μητρική για intel αλλά πιστεύω αξίζει τη διαφορά. Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με το φίλο από πάνω. Πες μας όμως και πόσο είναι το budget ακριβώς για να ξέρουμε καλύτερα τι να σου προτείνουμε.

Συγκεκριμένα για επεξεργαστή αναφέρομαι στον i5 4670. Ισχυρότερος του AMD FX 8320

• Like 1
Δημοσ.

Συγκεκριμένα για επεξεργαστή αναφέρομαι στον i5 4670. Ισχυρότερος του AMD FX 8320

Στο premiere που είναι βαρύ multithread δεν πρέπει να έχουν διαφορές ... ή αν έχουν πρέπει να είναι απειροελάχιστες υπέρ του ενός ή του άλλου.

Για αυτό και επειδή λέει πως ψάνχει την VFM λύση, με 143€ CPU και 80-90€ MOBO έχει πάρα πολύ καλές επιδόσεις.

Δημοσ.

To budget ειναι ανοιχτο αλλα αν μπορω να κανω την δουλεια μου 700 ευρω γιατι οχι?

Ναι αλλα για την black magic?Εκει δεν ξερω τι επιδοσεις χρειαζομαι...

Δημοσ.

<p>To budget ειναι ανοιχτο αλλα αν μπορω να κανω την δουλεια μου 700 ευρω γιατι οχι?</p>

<p> </p>

<p>Ναι αλλα για την black magic?Εκει δεν ξερω τι επιδοσεις χρειαζομαι...</p>

Αν τα δίνεις τα 700 ευρώ τότε για μένα πήγαινε σε 4670 που σου πρότεινα και μια μητρική gigabyte για intel επεξεργαστές. Μια χαρά θα είσαι. Την δουλειά σου την κάνεις άνετα. Εννοείται πως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές μετά όπως 4770 κτλ αλλά ξεφεύγουν στην τιμή. Με 700 ευρώ κάνεις την δουλειά σου και δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω χρήματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,
Εαν θελεις να χρησιμοποιησεις την BMD Decklink 4K ή 8K χρειαζεσαι HP Z420 ή Ζ440 τουλαχιστον xeon 4core cpu 1620v2 ή 1630v2 ή νεωτερο γιατι χρειαζεσαι τα πολλα pci lanes. 16 pci lanes σε vga (Quadro K2000 ή Κ4000) ή νεωτερη με 2gb ή 4gb. 8 pci lanes gen2 για την video card. 4 pci lanes για μια καρτα που να δεχεται nvme ssd για τα media σου. Τουλαχιστον 16gb ram. Προσοχη στην καρτα nvme ssd να εχει drivers για τα windows που θα βαλεις (μερικες δουλευουν μονο σε Win10). Πιθανοτατα να βρεις και απο Dell, Ibm, Fujitsu workstation με παρομοιες προδιαγραφες δεν τα συστηνω γιατι πολλες φορες δεν καθονται οι drivers της decklink γιατι δεν ειναι Microsoft certified.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

??? Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται σε αυτό το ερώτημα αναβάθμισης για να μπει η blackmagic και είπα μέσα μου, μα τι γίνεται!!!???

Απάντηση σε θέμα του 2013!!!! 🧐🤭

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, renaxan είπε

??? Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται σε αυτό το ερώτημα αναβάθμισης για μπει η blackmagic και είπα μέσα μου, μα τι γίνεται!!!???

Απάντηση σε θέμα του 2013!!!! 🧐🤭

Κάλλιο αργά παρά ποτέ αγαπητή μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...