Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια ιδεα για λογισμικο; αν δωσω τον e8600 kai αγορασω καποιον απο τη σειρα q (π.χ q6600) θα εχω καλυτερα αποτελεσματα;  η μηπως θα ηταν καλυτερο να ανεβασω τον e8600 ;επισης το τροφοδοτικο ειναι 500ρι.θα εχω κανενα προβλημα με την 7850;

win 8 ή xp τα 7 είναι τα πιο βαριά τα 8 τα χαμηλότερα σε χρήση ram και τα xp πιο ελαφρά γενικός 

στη θέση σου δεν θα έμπαινα στον κόπο δεν νομίζω να δεις μεγάλη έως καθόλου διαφορά ένα ψιλό oc θα έκανα

το τροφοδοτικό φτάνει(υπάρχει και site που βάζεις το σύστημα σου και σου βγάζει τα W που χρειάζεσαι δεν το θυμάμαι τώρα αλλά λογικά δεν θα έχεις θέμα)

Δημοσ.

win 8 ή xp τα 7 είναι τα πιο βαριά τα 8 τα χαμηλότερα σε χρήση ram και τα xp πιο ελαφρά γενικός 

στη θέση σου δεν θα έμπαινα στον κόπο δεν νομίζω να δεις μεγάλη έως καθόλου διαφορά ένα ψιλό oc θα έκανα

το τροφοδοτικό φτάνει(υπάρχει και site που βάζεις το σύστημα σου και σου βγάζει τα W που χρειάζεσαι δεν το θυμάμαι τώρα αλλά λογικά δεν θα έχεις θέμα)

με 8 giga ram δε  μπορω να εχω τα windows 7 62bit ;

Δημοσ.

Καμια ιδεα για λογισμικο; αν δωσω τον e8600 kai αγορασω καποιον απο τη σειρα q (π.χ q6600) θα εχω καλυτερα αποτελεσματα;  η μηπως θα ηταν καλυτερο να ανεβασω τον e8600 ;επισης το τροφοδοτικο ειναι 500ρι.θα εχω κανενα προβλημα με την 7850;

Για το λογισμικό σου απάντησαν.Και να τον ανεβάσεις τον e8600 2 πυρήνες έχει και σε διάφορα παιχνίδια θα σε κρατάει πίσω.Καλύτερα να βάζες μεταχειρισμένο x4 ή να πήγαινες σε κάτι καινούριο φτηνό πουλώντας ότι μπορείς από αυτό.

Δημοσ.

Για το λογισμικό σου απάντησαν.Και να τον ανεβάσεις τον e8600 2 πυρήνες έχει και σε διάφορα παιχνίδια θα σε κρατάει πίσω.Καλύτερα να βάζες μεταχειρισμένο x4 ή να πήγαινες σε κάτι καινούριο φτηνό πουλώντας ότι μπορείς από αυτό.

τα εβαλα αγγελια ενα 90ρι μπας και φυγουν. Λεω να παω σε i3 3220 αλλα μετα θα χρειαστεί να σκασω και αλλα για mobo. εχεις καποια καλη στο μυαλο σου που να εχει 4ram slots usb 3 kai sata 3 ;

Δημοσ.

Άμα τα πουλήσεις βλέπεις.Από διπύρηνο σε διπύρηνο με HT πάλι θα πας;

οταν λες ht; λες να κοιταξω καλυτερα για τετραπυρηνο; Και αν ναι για ποιον;

Δημοσ.

Hyper-Threading εννοώ http://www.makeuseof.com/tag/hyperthreading-technology-explained/

ΑΝ αποφασίσεις να πας για αλλαγή το πιο λογικό είναι να πας σε τετραπύρηνο τουλάχιστον.Αλλά θα εξαρτηθεί από το ποσό που θα χεις και το πότε θα κάνεις την αγορά.

Δημοσ.

Αν αγοράσεις κάποιον Q9450 ή κάποιον Q9550 να θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ! Οχι Q6600 ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...