dimgar97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να αναβαθμισω το pc μου.Τωρα εχει τα εξης :επεξεργαστης:i5-750 2,66ghz καρτα γραφικων: ati 5450 hd ram 2gb hdd 500gb windows 7 32 bit τραφοδοτικο 500w Θα ηθελα να αναβαθμισω την καρτα γραφικων (να παιζω και κανα παιχνιδακι) και την ram. Tί μου προτεινετε? Ευχαριστω
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα μνήμες Corsair Vengeance LP 8GB στα 1600MHz και κάρτα γραφικών μια 650Ti boost overclocked ή της EVGA ή της Gigabyte. Και οι δύο πολύ καλές υλοποιήσεις. Επειδή αυτά που σου λέω βγαίνουν γύρω στα 200 ευρώ, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και έναν SSD 120GB για το λειτουργικό και τα προγράμματα και θα δεις τρελή διαφορά στην ταχύτητα του υπολογιστή σε όλα. Μαζί με έναν τέτοιο δίσκο θα σου βγει γύρω στα 280-290 ευρώ.
dimgar97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 σε ευχαριστω για την απαντηση ομως τα windows ειναι 32 bit οποτε θα εχω μονο 4gb ram διαθεσιμα ή κανω λαθος?
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Για την ακρίβεια 3.25GB θα έχεις. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να κάθεσε ακόμα σε λειτουργικό 32bit. Τα περισσότερα προγράμματα πλέον είναι γραμμένα για 64Bit με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν πολύ καλύτερα τον επεξεργαστή και την Ram. Ο υπολογιστής σου μένει πίσω πλέον με 32bit λειτουργικό. 1
RellikEht Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η πλειονότητα των προγραμμάτων που είναι γραμμένα σε 32 παίζουν και σε 64 εκτός λίγων εξαιρέσεων δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε 64 εκτός και αν έχεις κάτι ιδιαίτερο που δεν παίζει σε 64 έχουν αναφερθεί κάτι προβλήματα με τις Vengeance ο SSD είναι must πλέον πιστεύω
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η πλειονότητα των προγραμμάτων που είναι γραμμένα σε 32 παίζουν και σε 64 εκτός λίγων εξαιρέσεων δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε 64 εκτός και αν έχεις κάτι ιδιαίτερο που δεν παίζει σε 64 έχουν αναφερθεί κάτι προβλήματα με τις Vengeance ο SSD είναι must πλέον πιστεύω Με τις καινούργιες LP δεν νομίζω. Με τις παλιές μπορεί. Και πάλι εταιρίες με μνήμες υπάρχουν πολλές και όλες είναι σχεδόν στις ίδιες τιμές. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να πάει σε 64Bit OS και 8GB Ram. 1
dimgar97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το θεμα ειναι οτι το budget ειναι σφιχτο ωστοσο θα περιμενω να μαζεψω παραπανω χρηματα ηθελα να ρωτησω εαν αυτα θα τα τοποθετησω μονος ή θα χρειαστει ειδικος?
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το θεμα ειναι οτι το budget ειναι σφιχτο ωστοσο θα περιμενω να μαζεψω παραπανω χρηματα ηθελα να ρωτησω εαν αυτα θα τα τοποθετησω μονος ή θα χρειαστει ειδικος? Τις ram είναι παιχνιδάκι να τις βάλεις, τον SSD επίσης και η κάρτα γραφικών δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.Βγάζεις την παλιά με την μία βίδα που έχει και βάζεις την καινούρια. Επίσης βάζεις το καλώδιο που ταιριάζει από το τροφοδοτικό στην κάρτα γραφικών και είσαι έτοιμος. Sent from my iPhone using Insomnia
t3llis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Να προσέξεις αν το τροφοδοτικό έχει το απαραίτητο καλώδιο για την κάρτα γραφικών... Πες μας την μάρκα του τροφοδοτικού αν μπορείς. Ένα τέτοιο καλώδιο είναι. http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 <p><span style="font-family:'comic sans ms', cursive;">Να προσέξεις αν το τροφοδοτικό έχει το απαραίτητο καλώδιο για την κάρτα γραφικών... Πες μας την μάρκα του τροφοδοτικού αν μπορείς.</span></p> <p><span style="font-family:'comic sans ms', cursive;">Ένα τέτοιο καλώδιο είναι</span>. </p> <p> </p> <p><a href="http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG">http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG</a></p> Λογικά θα έχει. Και να μην έχει πέρνει ένα ανταπτοράκι 2molex σε pci-e με 2-3 ευρώ και είναι Οκ. Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το μοντέλο τροφοδοτικού να πεις για σιγουριά και σε τι ανάλυση είσαι. Έχε υπόψη σου αυτά: Κάρτα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=GRA%20PCX%20XFX%20HD7850%201GB Μνήμες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552263 SSD να βάλεις όταν μπορέσεις.
dimgar97 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Συγγνωμη που παρατησα το θεμα αλλα μολις τωρα βρηκα ιντερνετ (είμαι σε διακοπες) λοιπον η μητρικη ειναι η asus P7H55-M SI μου ειπαν οτι η μητρικη και ο επεξεργαστης μπορουν να σηκωσουν μνημη μεχρι 1333 mhz. Ισχυει αυτο ? Για το τροφοδοτικι δεν γνωριζω το μοντελο γιατι δυστυχως ειμαι στην επαρχεια ομως ειναι 480-500watt. Τελος εχω οθονη 19" με αναλυση 1366×768.
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Oι επεξεργαστές του socket δεν υποστηρίζουν παραπάνω μνήμες.Το μοντέλο τροφοδοτικού είναι σημαντικό. Στην ανάλυση που είσαι μπορείς να βολευτείς και με μικρότερη κάρτα.
dimgar97 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το μοντελο δυστυχως θα το ξερω σε λιγο καιρο που θα γυρισω για την αναλυση δενμπορω να κανω κατι γιατι το γραφειο δεν χωραει μεγαλυτερη οθονη απο 19 ιντσες και δεν εχω βρει καποια full hd επισης ειδα και την gtx 660 και μου γυαλισε αξιζει μια τετοια καρτα σεενα τετοιο συστημα?
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Με τα χρήματα που δίνεις δε θα χωρέσει ssd+ram έτσι και έχεις και χαμηλή ανάλυση.Αν δεν αλλάξεις οθόνη σύντομα μπορείς να βάλεις μικρότερη κάρτα.Πρέπει να μάθεις και για το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα