Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αναβαθμισω το pc μου.Τωρα εχει τα εξης :επεξεργαστης:i5-750 2,66ghz

καρτα γραφικων: ati 5450 hd 

ram 2gb 

hdd 500gb 

windows 7 32 bit

τραφοδοτικο 500w

Θα ηθελα να αναβαθμισω την καρτα γραφικων (να παιζω και κανα παιχνιδακι) και την ram. Tί μου προτεινετε? Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα μνήμες Corsair Vengeance LP 8GB στα 1600MHz και κάρτα γραφικών μια 650Ti boost overclocked ή της EVGA ή της Gigabyte. Και οι δύο πολύ καλές υλοποιήσεις. Επειδή αυτά που σου λέω βγαίνουν γύρω στα 200 ευρώ, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και έναν SSD 120GB για το λειτουργικό και τα προγράμματα και θα δεις τρελή διαφορά στην ταχύτητα του υπολογιστή σε όλα. Μαζί με έναν τέτοιο δίσκο θα σου βγει γύρω στα 280-290 ευρώ.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση ομως τα windows ειναι 32 bit οποτε θα εχω μονο 4gb ram  διαθεσιμα ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Για την ακρίβεια 3.25GB θα έχεις. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να κάθεσε ακόμα σε λειτουργικό 32bit. Τα περισσότερα προγράμματα πλέον είναι γραμμένα για 64Bit με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν πολύ καλύτερα τον επεξεργαστή και την Ram. Ο υπολογιστής σου μένει πίσω πλέον με 32bit λειτουργικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Η πλειονότητα των προγραμμάτων που είναι γραμμένα σε 32 παίζουν και σε 64 εκτός λίγων εξαιρέσεων

δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε 64 εκτός και αν έχεις κάτι ιδιαίτερο που δεν παίζει σε 64

έχουν αναφερθεί κάτι προβλήματα με τις Vengeance

ο SSD είναι must πλέον πιστεύω

Δημοσ.

Η πλειονότητα των προγραμμάτων που είναι γραμμένα σε 32 παίζουν και σε 64 εκτός λίγων εξαιρέσεων

δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε 64 εκτός και αν έχεις κάτι ιδιαίτερο που δεν παίζει σε 64

έχουν αναφερθεί κάτι προβλήματα με τις Vengeance

ο SSD είναι must πλέον πιστεύω

Με τις καινούργιες LP δεν νομίζω. Με τις παλιές μπορεί. Και πάλι εταιρίες με μνήμες υπάρχουν πολλές και όλες είναι σχεδόν στις ίδιες τιμές. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να πάει σε 64Bit OS και 8GB Ram.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το budget ειναι σφιχτο ωστοσο θα περιμενω να μαζεψω παραπανω χρηματα ηθελα να ρωτησω εαν αυτα θα τα τοποθετησω μονος ή θα χρειαστει ειδικος?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το budget ειναι σφιχτο ωστοσο θα περιμενω να μαζεψω παραπανω χρηματα ηθελα να ρωτησω εαν αυτα θα τα τοποθετησω μονος ή θα χρειαστει ειδικος?

Τις ram είναι παιχνιδάκι να τις βάλεις, τον SSD επίσης και η κάρτα γραφικών δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.Βγάζεις την παλιά με την μία βίδα που έχει και βάζεις την καινούρια. Επίσης βάζεις το καλώδιο που ταιριάζει από το τροφοδοτικό στην κάρτα γραφικών και είσαι έτοιμος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να προσέξεις αν το τροφοδοτικό έχει το απαραίτητο καλώδιο για την κάρτα γραφικών... Πες μας την μάρκα του τροφοδοτικού αν μπορείς.

Ένα τέτοιο καλώδιο είναι:-)

http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG

Δημοσ.

<p><span style="font-family:'comic sans ms', cursive;">Να προσέξεις αν το τροφοδοτικό έχει το απαραίτητο καλώδιο για την κάρτα γραφικών... Πες μας την μάρκα του τροφοδοτικού αν μπορείς.</span></p>

<p><span style="font-family:'comic sans ms', cursive;">Ένα τέτοιο καλώδιο είναι</span>. :-)</p>

<p> </p>

<p><a href="http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG">http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/IN-WIN_Commander_650_750/overview/750/5.JPG</a></p>

Λογικά θα έχει. Και να μην έχει πέρνει ένα ανταπτοράκι 2molex σε pci-e με 2-3 ευρώ και είναι Οκ.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνωμη που παρατησα το θεμα αλλα μολις τωρα βρηκα ιντερνετ (είμαι σε διακοπες) λοιπον η μητρικη ειναι η asus P7H55-M SI μου ειπαν οτι η μητρικη και ο επεξεργαστης μπορουν να σηκωσουν μνημη μεχρι 1333 mhz. Ισχυει αυτο ? Για το τροφοδοτικι δεν γνωριζω το μοντελο γιατι δυστυχως ειμαι στην επαρχεια ομως ειναι 480-500watt. Τελος εχω οθονη 19" με αναλυση 1366×768.

Δημοσ.

Oι επεξεργαστές του socket δεν υποστηρίζουν παραπάνω μνήμες.Το μοντέλο τροφοδοτικού είναι σημαντικό.

Στην ανάλυση που είσαι μπορείς να βολευτείς και με μικρότερη κάρτα.

Δημοσ.

Το μοντελο δυστυχως θα το ξερω σε λιγο καιρο που θα γυρισω για την αναλυση δενμπορω να κανω κατι γιατι το γραφειο δεν χωραει μεγαλυτερη οθονη απο 19 ιντσες και δεν εχω βρει καποια full hd επισης ειδα και την gtx 660 και μου γυαλισε αξιζει μια τετοια καρτα σεενα τετοιο συστημα?

Δημοσ.

Με τα χρήματα που δίνεις δε θα χωρέσει ssd+ram έτσι και έχεις και χαμηλή ανάλυση.Αν δεν αλλάξεις οθόνη σύντομα μπορείς να βάλεις μικρότερη κάρτα.Πρέπει να μάθεις και για το τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...