Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ενώ θέλει να κάνει Proxy server εσύ του λες να βάλεις ΚΑΙ ssh server που δεν το ζήτησε.

Εδώ δεν ξέρει να βάλει Proxy του βάζεις ακόμα ένα βήμα που δεν ξέρει να κάνει όσο για ασφάλεια ο proxy μπορεί να έχει και password.

Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο πρώτος που θα απάντηση ούτε τρελαίνομαι να απαντάω,τις πιο πολλές φορες βαριέμαι να γράφω αλλα άμα βλέπω λάθoi που πάνε πίσω την συζήτηση επεμβαίνω διορθώνω και λέω επιγραμματικά την σωστή λύση.

Και εσύ που έτρεξες να πεις λύση ήταν λάθος οποτε αφού δεν σου αρέσει να σε διορθώνουν next time να λες σωστές λύσεις.

Δημοσ.

"Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο πρώτος που θα απάντηση ούτε τρελαίνομαι να απαντάω,τις πιο πολλές φορες βαριέμαι να γράφω αλλα άμα βλέπω λάθoi που πάνε πίσω την συζήτηση επεμβαίνω διορθώνω και λέω επιγραμματικά την σωστή λύση."

χαχαχαχα οκ μεγάλε..  

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά (αφού αφήσω στην άκρη τα ορθογραφικά σου):

Δεν έτρεξα να δώσω ΚΑΜΙΑ λάθος λύση. Το socks proxy είναι είδος proxy με αυξημένη ασφάλεια. Οπότε *technically* η απάντησή μου δεν είναι λάθος οπότε next time βούτα τη γλώσσα στο μυαλό δις πριν αρχίσεις να γράφεις τα φούμαρά σου στο forum.

Άσε που το παιδί είπε να συνδέεται γενικά στο ίντερνετ και εσύ του πρότεινες web proxy.. Οπότε άστο..

Το ζήτημα τελειώνει εδώ. Δεν ξέρω τι εγωισμούς και τι κόμπλεξ μπορεί να θέλεις να ενισχύσεις αλλά εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αλλοίωσης συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ. 

Δημοσ.

Complex Syndrome έχουν όσοι δεν αποδέχονται τα λάθη τους και επιμένουν θέλοντας να φανούν σωστοί κρύβοντας

έτσι τις αδυναμίες τους.

Άλλος ένας λόγος ακόμα που βαριέμαι να γράφω είναι πως κανεις δεν κάνει διάλογο εδώ όλοι είναι γαματοι και σωστοί και σπανια προτείνονται οι σωστές by the book solutions ( sounds like you ), άσε που άμα βοηθάς σπανια ακούς ένα ευχάριστο.

Aμα θες το ζήτημα να τελειώνει εδώ παρακαλώ να μην προσθετεις φράσεις του τύπου " χαχαχαχα οκ μεγάλε.. "  /  " Δεν ξέρω τι εγωισμούς και τι κόμπλεξ μπορεί να θέλεις να ενισχύσεις αλλά εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αλλοίωσης συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ.   "

Γιατί και εγώ μπορώ πολύ άνετα να απαντήσω.

Δηλαδή και λάθος έκανες και μας την λες κιόλας εε ok αυτό το χαρακτηριστικο μονο ένας Ελληνάρας το έχει.

So grow up and deal with it

• Like 2
Δημοσ.

στο google υπαρχουν πολλα tutorial αλλα δεν τα εξηγουν καλα και δεν καταλαβαινω..γιαυτο ανοιξα τοπικ εδω μπας και μου εξηγησει κανεις ελληνικα και βγαλω καμια ακρη...αλλα και παλι το παιδι πηγε διακοπες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-...      Για να σε βοηθήσει κάποιος πρέπει να αναφέρεις λεπτομερώς τι θες να καταφέρεις και γιατί, ποιοι θα

..        συμμετέχουν που θα είναι και τι uπαρχει απο εξοπλισμος.

---      Δεν είναι από αδιακρισία όπως νομίζεις εσύ; αλλα γιατί πρέπει να καταλάβει κάποιος που δεν είναι στο μυαλό

--       σου τι θες να κανεις και πως μπορει να γινει..

.         Λύσεις υπάρχουν πολλές.

-.-.

.-

-.

---

..

-..

Επεξ/σία από Universal Soldier
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...