kid10100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 πως μπορω να κανω proxy σερβερ τον υπολογιστη μου ετσι ωστε να μπορει ενας φιλος μου να συνδεετε μεσω του δικου μου ιντερνετ...στο ιντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τοπογραφικά που εισαι εσυ και που ο φιλος σου, εχετε τοπικο δικτυο μεταξυ σας?
kid10100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 οχι ειμαστε μακρυα αλλη περιοχη εγω...μαρουσι και αυτος αγ παρασκευη
arc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γίνεται ΑΛΛΑ θα σέρνεται οπότε δεν αξίζει. Πες μας τι ακριβως θέλετε να κάνετε μήπως υπάρχει αλλη λύση.
ParhsG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μπορεις να κανεις vpn ισως... Τωρα να κανεις proxy οκ και αυτο γινεται αλλα δεν εχω υποψην μου προγραμματα να το κανουν
Hieg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ο ts δεν λεει καπου οτι ο φιλος του δεν εχει internet, θελει να κανει proxy server το pc του. 1
Hieg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 proxy = hide ip (θα φαινεται του φιλου του) = 2 ip = share υπηρεσιες ιντερνετ κτλ. Που ειναι το τρολ ?
kid10100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κοιταχτε για να ανοιγω τοπικ και να ρωταω αυτο το πραγμα και ειναι και εφικτο πιστευω, αν ξερεις, (ναι, εχουμε και οι δυο ιντερνετ)τωρα οι λογοι που θελουμε proxy δεν σας αφορουν πιστευω...οποιος θελει να βοηθησει καλος το να σπαμαρετε.........δεν με βοηθατε........αα και μην μου πειτε "καλα γιατι δεν χρησημοποιεις ξενους proxy ή ετοιμους ? "δεν θα απαντησω γιατι η απαντηση ειναι απλουστατη...
arc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κοιταχτε για να ανοιγω τοπικ και να ρωταω αυτο το πραγμα και ειναι και εφικτο πιστευω, αν ξερεις, (ναι, εχουμε και οι δυο ιντερνετ) τωρα οι λογοι που θελουμε proxy δεν σας αφορουν πιστευω...οποιος θελει να βοηθησει καλος το να σπαμαρετε.........δεν με βοηθατε........ αα και μην μου πειτε "καλα γιατι δεν χρησημοποιεις ξενους proxy ή ετοιμους ? " δεν θα απαντησω γιατι η απαντηση ειναι απλουστατη... Καλά τα λες. Κακώς γίνονται ερωτήσεις. Λεπόν: σεταρισμά dyndns στον router σου (π.χ qwerty.dyndns.org) σεταρισμα portforward της 8080 από τον router στον υπολογιστή σου Στήσιμο του winproxy στον υπολογιστή σου Ο φίλος σου να βάλει στις ρυθμίσεις proxy qwerty.dyndns.org:8080 Καλή τύχη
leonidas_fs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κοιταχτε για να ανοιγω τοπικ και να ρωταω αυτο το πραγμα και ειναι και εφικτο πιστευω, αν ξερεις, (ναι, εχουμε και οι δυο ιντερνετ) τωρα οι λογοι που θελουμε proxy δεν σας αφορουν πιστευω...οποιος θελει να βοηθησει καλος το να σπαμαρετε.........δεν με βοηθατε........ αα και μην μου πειτε "καλα γιατι δεν χρησημοποιεις ξενους proxy ή ετοιμους ? " δεν θα απαντησω γιατι η απαντηση ειναι απλουστατη... Απλα φιλε, να ξερεις αλλιως σκεφτοντα 2 μυαλα και αλλιως 20...μπορει αυτο που θες να κανεις εσυ να το εει κανει ηδη αλλος με πολυ πιο απλο τροπο...ΑΝ θες, πες μας σε γενικες γραμμες τι σκεφτεσαι να κανεις με τον φιλο σου.
SheldonOnCoffee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Θα στήσεις ενα SOCKS proxy ουσιαστικά.. Πρέπει να βάλεις εσύ έναν proxy server στο δικό σου και μετά ο φίλος σου, μέσω ενος proxy client, όπως το putty, να ανακατευθύνει όλη την κίνησή του προς το δικό σου pc.. Ψάξου λίγο με SSH και putty και θα το βρεις.. δεν έχω πολύ χρόνο τώρα, αν δεν μπορέσεις θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα..
SheldonOnCoffee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι λάθος μου. (Αν και βρίσκω λίγο άκυρο το να κάνεις μια απάντηση μόνο και μόνο για να επισημάνεις αυτό) Εννοώ ότι θα ανοίξει μια ssh σύνδεση με τον server με χρήση του Putty. Τέσπα.. Το Putty είναι ssh client.
Universal Soldier Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το Putty δεν χρειάζεται πουθενά δεν υπάρχει λόγος να περνάς τον proxy από ssh tunnel και δεν είναι καθόλου άκυρο που το λέω γιατί ο άλλος θα ψάχνει να δουλέψει το putty σαν proxy client και δεν θα βρίσκει τίποτα. Eξάλλου για να δουλεψει το putty που είναι απλός έναs ssh/telnet client θέλει και SSH server δεν δουλεύει μονο του άρα διπλό άκυροΟ proxy δουλεύει μια χαρά και μονος του και γιαυτο είναι φτιαγμένος και χρειάζεται ένα port forward όπως όλα τα προγράμματα που θες να είναι accessible από το internet.Ένας καλός proxy server είναι ο Squid τον έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά.
SheldonOnCoffee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τη λύση σου θα μπορούσες να την γράψεις εξ αρχής ως απάντηση και όχι να διορθώσεις το δικό μου λάθος.. Αυτό λέω. Οπότε και τη λύση δεν έδωσες κατευθείαν στο παιδί, και το είπες μόνο και μόνο για να την "πεις" σε μένα που έκανα λάθος. Επίσης δε θα έγραφε στο google "putty as a proxy client" για να μπερδευτεί και τόσο.. Απλά θα έψαχνε για το putty. Εγώ έγραψα για το putty καθώς μια ssh σύνδεση προσφέρει και περαιτέρω ασφάλεια. Φυσικά και θέλει και ssh server. /**το παιδί έγραψε "τωρα οι λογοι που θελουμε proxy δεν σας αφορουν πιστευω"... οπότε φαντάζομαι πως από τον πρώτο υπολογιστή θα προτιμούσε η πληροφορία να φεύγει κρυπτογραφημένη προς τον server γιατί αλλιώς ποιό και το νόημα να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία.. **/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα