giannaras1991 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γειά σας. Έχω ένα λαπτοπ dell inspiron 15r οπου απο τα χριστούγεννα και μετά ο σκληρός δεν λειτουργούσε καλά μέχρι που μου εμφάνισαν τα windows 7 "bad hard disk" και την επόμενη χάλασε τελειως,έτσι αγόρασα σήμερα ενα καινούριο 2.5 inches σκληρό.. Έβαλα το dvd με τα ubuntu για να τα εγκαταστήσω και να κάνω διαμόρφωσγ για να βάλω μετα και τα windows 7 ... και ενω στο boot menu μου εμφανίζει και το hard drive και το dvd writer αλλα και ανοιγει κανονικα το led όπως και το καπάκι για να βάλω το dvd μου εμφανίζει αυτό το 1)Μηνύματα οτι πήγε να κάνει boot με το δίκτυο 2)Απο κάτω όταν παει να κάνει boot απο το dvd writer,μου εμφανιζει αυτο " Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected boot device and press a key.. " ότι και να πατησω παλι τα ίδια κανει.. Τι λέτε να έπαθε???
silverado Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εχεις επιλεξει στο bios το first boot device να ειναι το dvd ?
giannaras1991 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι πρώτα το DVD και μετά το σκληρο
silverado Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το δισκακι ειναι bootable , εχεις ξανακανει εγκατασταση με αυτο ?
giannaras1991 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι.. Δοκίμασα και με αλλά να δω πχ.. Με grub disk και ένα αυθεντικό με τα windows XP mm τίποτα :[
arc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Θεωρώ δεδομένο οτι το dvdrom είναι σωστά κουμπωμένο. Ξήλωσε οποιοδήποτε σκληρό δίσκο ή usb stick/δισκο και άφησε μονο το dvd. Μπες στο bios ρυθμισε ως πρωτη boot συσκευή το dvd, αποθήκευση και έξοδος. Δοκίμασε τώρα με κάποιο boot cd που ειναι αποδειγμένα boot (το εχεις δοκιμάσει σε δικό σου ή άλλο υπολογιστή). Αν δεν κάνει boot πες για περαιτέρω οδηγίες
giannaras1991 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τα έκανα δεν έκανε τίποτα.. Μήπως είναι ώρα για αλλαγή ?
arc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δείχνει οτι πας για αλλαγή αλλά κάνε μια τελευταία δοκιμή για σιγουρια. Αν κανεις boot με αλλο τρόπο (π.χ. δίσκο ή usb stick) μπορείς να διαβάσεις τα περιεχόμενα οποιουδήποτε CD/DVD; Αν ναι τοτε ίσως δεν φταίει η συσκευή αλλά η Motherboard/bios
giannaras1991 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ φίλε arc... Είναι νεκρό έχω παραγγείλει άλλο .... Ποιος κάθετε να βάλει λειτουργικά από την αρχή και να βρει του drivers της dell .. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα