Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτανω προς το τελος του συστηματος μου χτιζω τελευταια και εχω φτασει στο εξης δίλημμα.

αρχικα μεχρι τωρα εχς παρει

κουτι--- enermax ostrog

psu---- xfx 550 pro

ram--- g.skill 1866 8gb

cpu cooler---- coolermaster 412s

μου μενούν ακομη να παρω cpu,mobo,monitor και vga.

για τα 4 παραπανω διαθετω 500 ευρω και εχω καταληξει στο εξης διλημμα.

αρχικα σκεφτομουν να παω σε fx 6300, gigabyte 970-ud3,gigabyte 650ti boost και για μονιτορ lg 23ea63v

απο τα παραπανω το μονιτορ θα διατηρηθει σιγουρα.οποτε μου μπηκε η εξης ιδεα.αξιζει να παω σε z87 και 4670 και να λειτουργησω αρχικα το συστημα με την ενσωματψμενη καρτα γραφικων και οταν μαζεψω καποια χτηματα να παρω και μια αξιολογη vga?

games δεν παιζω αλλα πιθανον να ξεκινησω με ενα τετοιο συστημα.επισης θα δουλεψω αρκετα autocad.

Δημοσ.

Βασικα, πρπει να διευκρνσεις για τι  χρηση  θες το PC  σου, 

Αν θες Gaming , και οταν λεω Gaming , εννοω και  τα αλλα απλα ( σερφαρισμα, κανα word excel etc), τοτε δεν υπαρχει κατι κακο με τους AMD

Επήσης, αν η Cooler σου υποστηριζει AM3+  τοτε μαλιστα, μπορω να σου πω, πως με την καλυ μητρικη που χεις παρει, μπορεις να τον κανεις Overclock ανετα, και μετα δεν θα εχει να ζηλεψεις τιποτα απο κανενα συστημα Intel( ακομη και OCed γιατι ΑMD OC> INTEL OC) 

Νομιζω οτι η αρχικη σου επιλογη ειναι αρκετα καλη, επεισης μπορεις να κοιταξεις καναν HD 78xx που δεν υπαρχει τεραστια διαφορα, αλλα και το BOOST ειναι πολυ καλη καρτα.

Καλες αγορες, ^_^ θα σου απαντησουν και αλλοι πιο ειδικη απο εμενα  και θα κρινεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...