Oroku Saki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ο καθε παιχτης παιζει το παιχνδι οπως του αρεσει. Αλλος παιζει με ποελεμικες τεχνες αλλος πιο πολυ με οπλα και σπαθια. Εγω εννοειται βεβαια πως χρησιμοποιω κυριως πολεμικες τεχνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 γιαυτο σε πλακωνουν συνεχεια στο ξυλο οι χελωνες. αυτες χρησιμοποιουν οπλα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγω τις πλακωνω οχι αυτες. Και εγω και οι foot ninja χρησιμοποιουμε οπλα ninja αλλα και πολεμικες τεχνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οπλα ninja Σκυλί ninja έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγω τις πλακωνω οχι αυτες. Και εγω και οι foot ninja χρησιμοποιουμε οπλα ninja αλλα και πολεμικες τεχνες. Κάτσε μπερδεύτηκα, εσύ δεν είσαι foot ninja? Τσάμπα σε φοβάμαι τόσο καιρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 10 λεπτά gameplay : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 14 Απρίλη '15 η κυκλοφορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ωστε τελικα την εριξε την Sonya, ο Johnny. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ωστε τελικα την εριξε την Sonya, ο Johnny. Χαχαχ μπορει και να τις εδωσε roufies..xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και semi-off topic.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Quan Chi trailer http://www.youtube.com/watch?v=-xFCmpKUO4o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mortal Kombat X – Here Are 35 Minutes Of New Gameplay Footage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ωραιο το σημερινο stream αλλα λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.gamespot.com/articles/custom-mortal-kombat-x-controller-revealed/1100-6424547/ Ελα Oroku saki βλεπω να το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το μονο controller που εχω ειναι το 360 controller και θα ξαναπαρω controller οταν η valve βγαλει το steam controller. Εκτος απο αυτα τα 2 δεν προκειται να παρω κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα