wazzaa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 AXAXAXAXAXAXAXAXA ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Δεν θέλω να γράψω Off-topic αλλά είναι από τα καλύτερα που άκουσα... "He's alive! Only for $9.99" με DLC) ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φοβερός!!!! like like like 2
Millennium Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Raiden... https://www.youtube.com/watch?v=ft9_Phq38oE 3
wazzaa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν μας λέει όμως πως θα μπορούμε να τα κάνουμε και εμείς αυτά....Γιατί εγώ πάντα σε τόσο καλές επιθέσεις, στραμπουλούσα δάχτυλα....
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δεν μας λέει όμως πως θα μπορούμε να τα κάνουμε και εμείς αυτά.... Γιατί εγώ πάντα σε τόσο καλές επιθέσεις, στραμπουλούσα δάχτυλα.... Με 360 controller που παιζω ολα τα fighters δεν εχω προβλημα στις να κανω τις περισσοτερες επιθσεις. Εκτος απο τα ultra στο street fighter ολα τα υπολοιπα γινονται ευκολα. Εχουμε 3 επιλογες : 360 controller one controller & ps4 controller. Απλα επιλεγουμε ποιο απο τα 3 μας ταιριαζει καλυτερα στο χειρισμο.
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Mortal Kombat X – Expect At Least One Guest Character, Says Creative Director dlc..dlc..dlc.
wazzaa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Plz να είναι κάποιος από τους παλιούς.... Johnny cage & liu kang
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Έχουμε Sub-Zero και Scorpion. Johnny, θα έχει μεγαλώσει (αφού η τύπισσα με την τσιχλόφουσκα είναι το παιδί του με την Sonya). Liu Kang = crispy ή μήπως πρέπει να πω TOASTY!! (too soon? ) 1
Millennium Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Νέο 6λεπτό gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=xwIZulXhcEs
D.Luffy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Βλέπω πως η μάχη γίνεται περισσότερο με σπαθιά, όπλα και... δυνάμεις και λιγότερο με ξύλο και πολεμικές τέχνες όπως τα παλιά. Μήπως αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν το νόημα? 2
John-lamia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Βλέπω πως η μάχη γίνεται περισσότερο με σπαθιά, όπλα και... δυνάμεις και λιγότερο με ξύλο και πολεμικές τέχνες όπως τα παλιά. Μήπως αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν το νόημα? σχεδόν πάντα είχαν όπλα κ πάντα πάντα παίζαμε με δυνάμεις, εγώ απλά δεν ηξερα πωσ βγαίνουν τα όπλα, σιγά τα αυγά.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Βλέπω πως η μάχη γίνεται περισσότερο με σπαθιά, όπλα και... δυνάμεις και λιγότερο με ξύλο και πολεμικές τέχνες όπως τα παλιά. Μήπως αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν το νόημα? καλα τι περιμενες. τα variations ειναι το νεο marketing gimmick, οπως ηταν τα fighting styles στο 5. αντι να κοιταξουν να εμπλουτισουν λιγο το gameplay και να παρουν καμια ιδεα απο πραγματικα BEU παιχνιδια οπως το SF4, το πανε πεντε βηματα πισω. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2014 από KilliK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα