Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν σε βρίσκω.. αν θες κάνε με εσύ. jastonas

http://steamcommunity.com/profiles/76561197994604944/

Πάρε ένα gamepad να βρεις την υγεία σου. Για PC τα Xbox 360 είναι πολύ καλά και τα βρίσκεις μεταχειρισμένα με 10-15 ευρώ τα wireless. Αν και για fighting games δυστυχώς ο σταυρός τους δεν βολεύει πάρα πολύ.

Επιβεβαιωνω για το gamepad του 360,εγω το εχω με ασυρματο ανταπτορα και ο σταυρος ειναι αισχρος για fighting,θα καταλληγεις να πατας δεξια και να πηδαει πανω. :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιβεβαιωνω για το gamepad του 360,εγω το εχω με ασυρματο ανταπτορα και ο σταυρος ειναι αισχρος για fighting,θα καταλληγεις να πατας δεξια και να πηδαει πανω. :cry:

Επειδή έχω ήδη 5 χειριστήρια 360 (!!!) και δεν ψήνομαι να τα αλλάξω καθώς βολεύουν σε όλα τα άλλα παιχνίδια που παίζω, μήπως έχεις να προτείνεις καμιά φτηνή λύση για 1 χειριστήριο για MK;

εγώ πάντως που τα ακούμπησα για του one είδα τη κατάσταση ειδικά στα fighting (αλλά και γενικά γιατί ακόμα και για να επιλέξεις όπλο δε θες το σταυρό να κάνει κόλπα ) άλλαξε δραματικά

ίσως όχι και ο τέλειος σταυρός για fighting αλλά γενικά πολύ πάνω του μετρίου

βέβαια είναι από τις ακριβότερες λύσεις, αλλά δε τη μετάνιωσα 

Επειδή έχω ήδη 5 χειριστήρια 360 (!!!) και δεν ψήνομαι να τα αλλάξω καθώς βολεύουν σε όλα τα άλλα παιχνίδια που παίζω, μήπως έχεις να προτείνεις καμιά φτηνή λύση για 1 χειριστήριο για MK;

Εγω εχω usb ανταπτορα για χειριστηρια psx ps2(περιπου 6 ευρω) και το χρησιμοποιω αποκλειστικα για το mkx,αν δεν σε ενοχλει σαν σχημα και σου περισσευει κανενα παλιο,θα σε βολεψει απιστευτα λογο του  σταυρου που ειναι ιδανικος για fighting,μονο που πρεπει να το κανεις set μe xbox360ce για να εχεις ιδιο mapping με  τα πληκτρα του xbox πχ το B να αντιστοιχει στον κυκλο.

• Like 1

Εγω εχω usb ανταπτορα για χειριστηρια psx ps2(περιπου 6 ευρω) και το χρησιμοποιω αποκλειστικα για το mkx,αν δεν σε ενοχλει σαν σχημα και σου περισσευει κανενα παλιο,θα σε βολεψει απιστευτα λογο του  σταυρου που ειναι ιδανικος για fighting,μονο που πρεπει να το κανεις set μe xbox360ce για να εχεις ιδιο mapping με  τα πληκτρα του xbox πχ το B να αντιστοιχει στον κυκλο.

Καλή ιδέα! Ευχαριστώ

Δεν σε βρίσκω.. αν θες κάνε με εσύ. jastonas

http://steamcommunity.com/profiles/76561197994604944/

Πάρε ένα gamepad να βρεις την υγεία σου. Για PC τα Xbox 360 είναι πολύ καλά και τα βρίσκεις μεταχειρισμένα με 10-15 ευρώ τα wireless. Αν και για fighting games δυστυχώς ο σταυρός τους δεν βολεύει πάρα πολύ.

Σε βρηκα και σε εκανα add.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ!! Για πρωτη φορα στην ιστορια του Mortal Kombat θα γινει τουρνουα ESL ΚΑΙ ΣΤO PC!! Eτσι ρε να δειξουμε στους κονσολαδες τι παιχταραδες ειμαστε!!  https://testyourmight.com/threads/esl-european-community-cup-recap-feat-players-from-multiple-countries.62709/ Αντε να σταματησουν οι χαζες διακαιολογιες που εχω ακουσει απο διαφορους οτι ο λογος που δεν χρησιμοποιουν pc σε τουρνουα ειναι επειδη μπορει να κολλησει η να κανει update τα windows η επειδη θα πρεπει ολα τα pc να ειναι ιδια μεταξυ τους!!! Στη λιστα με τις χωρες απο τις οποιες θα συμμετασχουν παιχτες ειναι και η Ελλαδα. Αναρωτιεμαι ποσοι απο αυτους ειναι Ελληνες. Πρωτο τουρνουα morttal kombat σε 4κ 60 fps max settings!!!

• Like 1

να σταματησουν οι χαζες διακαιολογιες που εχω ακουσει απο διαφορους οτι ο λογος που δεν χρησιμοποιουν pc σε τουρνουα ειναι επειδη μπορει να κολλησει η να κανει update τα windows  

βασικά μου έχει τύχει να φύγει από το παιχνίδι άτομο να αναβαθμίσει το xbox του.. 

Eπαιξα με 2 Ρωσους νικησαα τον εναν αλλα με νικησε ο αλλος επειδη εβαλε κωδικο και εκει που ηθελα μονο ενα χτυπημα για να τον νικησω εγινε αθανατος! Με νικησε με απατη και οχι τιμια! Οριστε και τα αποτελεσματα  http://tinypic.com/view.php?pic=6fvcow&s=9

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...