logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Επίσης έφτιαξαν και κάτι σκιές στα μαλλιά, κρίμα που δεν έχω χρόνο αυτό το μήνα καθόλου για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Bλεπω το φορουμ του παιχνιδιου εχιε παρει φωτια απο χτες κυριολεχτικα http://steamcommunity.com/app/307780/discussions/ . Εκει που μεχρι πριν 2 μερες λογω του κακκου online παρα πολλοι το ειχαν παρατησει τωρα βλεπω γραφουν συνεχεια και ολος ο κοσμος ειναι ενθουσιασμενος που επιτελους το παιχνιδι παιζει ετσι οπως θα επρεπε απο την αρχη! Ερχεται και το tekken 7 στο pc σε λιγους μηνες! Μια χαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ψήθηκα να το στείλω πίσω στον θείο και να πάω να το αγοράσω το XL Έχουμε καμιά πρόταση από κλειδάδικο; Βρίσκω το Premium 6.17 ντάλαρς, αλλά Kombat Pack 2 ή XL πουθενά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 kombat pack 2 μόνο steam προς το παρόν από ότι βλέπω με 9.99 για λίγες μέρες το πιο συμφέρον είναι έτσι κλειδάδικο το βασικό παιχνίδι με το πρώτο πακέτο και από steam το 2ο εκτός αν θες να περιμένεις να βγει και το 2ο σε κλειδάδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 kombat pack 2 μόνο steam προς το παρόν από ότι βλέπω με 9.99 για λίγες μέρες το πιο συμφέρον είναι έτσι κλειδάδικο το βασικό παιχνίδι με το πρώτο πακέτο και από steam το 2ο εκτός αν θες να περιμένεις να βγει και το 2ο σε κλειδάδικο Λέω να πάρω το Premium και να περιμένω το 2ο λίγες μέρες να πέσει στο 5ευρω. θενξ. Το online πως ρολλάρει...; Μπαίνεις και ψάχνεις random άτομα; Έχετε ακάουντ εσείς; Μπορούμε να βρεθούμε να μου ρίξετε λίγο ξύλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το αγόρασα για 10 ευρουλακια.. 180 mb εγκατέστησε από το δισκάκι και τα 35 GB κατεβαινουν A kala..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Aπο ping πως ειναι η κατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έπαιξα ονλάιν και θα αργησω να το ξεκινησω. Δεν εχω ιδεα απο MK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 λίγο που είχα παίξει δεν είναι άσχημο, αλλά νομίζω ότι το killer instict είναι το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι (+οτι έχει και crossplay με xbox και ας έχει λιγότερο κόσμο συνολικά) θα ήθελα να παίξω και λίγο παραπάνω πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Και ειναι γεγονός η πρώτο αγορά για το 2017 , μου φάνηκε καλή η τιμή του XL οποτε και το τσίμπησα στα 11.40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Kαντε με add στο steam SHREDER Ελατε να σας δειρω!! Ομως πριν παιξεται online σιγουρευτειτε οτι το παιχνιδι τρεχει σε 60 fps σταθερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Και ειναι γεγονός η πρώτο αγορά για το 2017 , μου φάνηκε καλή η τιμή του XL οποτε και το τσίμπησα στα 11.40 Γιατι 11.40?εγω 13.59 βλεπω για το xl bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Γιατι 11.40?εγω 13.59 βλεπω για το xl bundle Όχι αγορά απο το steam αλλα απο κλειδάδικα , google it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 μα καλα τοσο δυσκολο να κανω reassign keyboard keys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Kαντε με add στο steam SHREDER Ελατε να σας δειρω!! Ομως πριν παιξεται online σιγουρευτειτε οτι το παιχνιδι τρεχει σε 60 fps σταθερα ! Δεν σε βρίσκω.. αν θες κάνε με εσύ. jastonas http://steamcommunity.com/profiles/76561197994604944/ μα καλα τοσο δυσκολο να κανω reassign keyboard keys... Πάρε ένα gamepad να βρεις την υγεία σου. Για PC τα Xbox 360 είναι πολύ καλά και τα βρίσκεις μεταχειρισμένα με 10-15 ευρώ τα wireless. Αν και για fighting games δυστυχώς ο σταυρός τους δεν βολεύει πάρα πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα