gkalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οροκου σε είχε πάει γλεντι η γκομενα και ένας Θεός ξέρει πως κατάφερες να κερδίσεις. Για στημένο το κόβω το παιχνίδι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από gkalas 4
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τιποτα στημενο , Επαιξα τιμια και κερδισα! Δεν τον ξερω τον τυπο.
gkalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σα να έβλεπα Μπαρτσελονα-Ιωνικος και στο τέλος να κέρδισε ο Ιωνικος. Κάτι δε μου αρέσει. 1
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν με πιστευεις ρωτα τον στο Steam να σου πει . Επαναλαμβανω δεν τον ξερω δεν με ξερει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καμιά άλλη μάχη δεν παίζει σε video;
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μεχρι ανεβουν θελουν ωρες . Υπομονη. Χτες σε μια αλλη μαχη που νικησα ειχε κολλησει το Shadow play!!
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη μου το ζητησατε πολυ και βλεπω μεχρι τωρα για πρωτο μου βιντεο τα παει καλα(πανω απο 100 προβολες μεσα σε ωρες απο τη στιγμη που το ανεβασα χτες) ανεβαζω και σημερα αλλο βιντεο Το πρωι επεξαιξα μεσημερι το κατα τς 7 το εβαλα να ανεβαινει τωρα τελειωσα. Σκεφτομαι μπας και αλλαξω συνδεση για να ανεβαινουν πιο γρηγορα. 1080 P 60 FPS Round 1 Round 2
MaurosPiraths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά στο πρώτο βιντεάκι τα Combo που κάνεις δεν υπάρχουν καν. Μπράβο μαν. 2
Dreyar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα όμορφα ματάκια μου δεν τα λυπάται κανείς;;;; 4 συνεχόμενα hits όλα κι όλα...................................................................... Λες και έβλεπα Super League, Εργοτέλης vs Πανθρακικός ένα πράγμα. Ας δούμε κανένα Ευρωπαϊκό ματσάκι μπας και ξεχαστούμε. 1
ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ψάχνεις να δεις να ούμε ι-εσ-ελ και εμελτζι και ιβο και σολτι προζ με φρειμ περφεκτ κομπος που δε δουλεύουν ονλάιν. Το νέο μέτα είναι σπάμ και λαγκ σουιτς και άγιος ο αλλάχ. Τιμή και δόξα στον πανίσχυρο μεγιστάνα των φουτνίντζα. Σήκωσε το ρε αλάνι να τρελαθούμε εντελώς (θα γίνει της ταναπού στο ινσόμνια χειρότερα από euro 2004).
Oroku Saki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα όμορφα ματάκια μου δεν τα λυπάται κανείς;;;; 4 συνεχόμενα hits όλα κι όλα...................................................................... Λες και έβλεπα Super League, Εργοτέλης vs Πανθρακικός ένα πράγμα. Ας δούμε κανένα Ευρωπαϊκό ματσάκι μπας και ξεχαστούμε. Τι βλεπετε αυτους τους ερασιτεχνες? Δειτε εεμνα τον επαγγελματια λεμε!! Κοιτα πως ειναι οι φατσες τους οι τυποι ειναι γελιοι λεμε. 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δείξε μας τη δική σου φάτσα τότε για να κρίνουμε. 2
MaurosPiraths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τι βλεπετε αυτους τους ερασιτεχνες? Δειτε εεμνα τον επαγγελματια λεμε!! Κοιτα πως ειναι οι φατσες τους οι τυποι ειναι γελιοι λεμε. Χειροτερο trolling attempt για το 2015.. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Heh, Xenomorph Tarkatan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα