Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οροκου σε είχε πάει γλεντι η γκομενα και ένας Θεός ξέρει πως κατάφερες να κερδίσεις. Για στημένο το κόβω το παιχνίδι.

Επεξ/σία από gkalas
  • Like 4
  • Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη μου το ζητησατε πολυ και βλεπω μεχρι τωρα για πρωτο μου βιντεο τα παει καλα(πανω απο 100 προβολες μεσα σε ωρες απο τη στιγμη που το ανεβασα χτες) ανεβαζω και σημερα αλλο βιντεο

Το πρωι επεξαιξα μεσημερι το κατα  τς 7 το εβαλα να ανεβαινει τωρα τελειωσα. Σκεφτομαι μπας και αλλαξω συνδεση για να ανεβαινουν πιο γρηγορα.

1080 P 60 FPS

Round 1

Round 2

Δημοσ.

Τα όμορφα ματάκια μου δεν τα λυπάται κανείς;;;;

4 συνεχόμενα hits όλα κι όλα......................................................................

Λες και έβλεπα Super League, Εργοτέλης vs Πανθρακικός ένα πράγμα. Ας δούμε κανένα Ευρωπαϊκό ματσάκι μπας και ξεχαστούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ψάχνεις να δεις να ούμε ι-εσ-ελ και εμελτζι και ιβο και σολτι προζ με φρειμ περφεκτ κομπος που δε δουλεύουν ονλάιν. Το νέο μέτα είναι σπάμ και λαγκ σουιτς και άγιος ο αλλάχ. Τιμή και δόξα στον πανίσχυρο μεγιστάνα των φουτνίντζα. Σήκωσε το ρε αλάνι να τρελαθούμε εντελώς (θα γίνει της ταναπού στο ινσόμνια χειρότερα από euro 2004).

Δημοσ.

Τα όμορφα ματάκια μου δεν τα λυπάται κανείς;;;;

4 συνεχόμενα hits όλα κι όλα......................................................................

Λες και έβλεπα Super League, Εργοτέλης vs Πανθρακικός ένα πράγμα. Ας δούμε κανένα Ευρωπαϊκό ματσάκι μπας και ξεχαστούμε.

Τι βλεπετε αυτους τους ερασιτεχνες? Δειτε εεμνα τον επαγγελματια λεμε!! Κοιτα πως ειναι οι φατσες τους οι τυποι ειναι γελιοι λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι βλεπετε αυτους τους ερασιτεχνες? Δειτε εεμνα τον επαγγελματια λεμε!! Κοιτα πως ειναι οι φατσες τους οι τυποι ειναι γελιοι λεμε.

Χειροτερο trolling attempt για το 2015..

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...