Dreyar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αναμένουμε με αγωνία. Εμπλούτισε το με ωραία μουσική και με σχόλια και θα είναι πένα.
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεβαζω τωρα το πρωτο βιντεο.Θελει 370 λεπτα λεει! Αν τοσο μικρο βιντεο θελει 4+ ωρες ποσο παρινει να ανεβασεεις βιντεο διαρκεια 1 ωρας η πρεισσοτερο! Απαραδεχτοι στο youtube!! Και εχω 24 mb συνδεση περιμενα υψηλοτερες ταχυτηττες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο μεγαλύτερη ανάλυση και frames έχει, τόσο πιο μεγάλο θα γίνεται σε μέγεθος. 24 Mbit down, πόσα έχεις up;
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ετοιμο και το πρωτο βιντεο! Οι μαχες ξεκινανε απο το 3:20 το εοχα βαλει κατα λαθος να γραφει απο πιο πριν. Δειτε πως κατατροπωνω τον αντιπαλο μου!! Αναλυση 1920x1080 60 fps 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το έχεις βάλει private. Αν θες να το βλέπουν μόνο όσοι έχουν το link, πρέπει να το κάνεις unlisted.
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Tο youtube το εβαλε αυτοματα οχι εγω. Το ρυθμιζω τωρα. Ετιοιμο!!!
seithan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Tο youtube το εβαλε αυτοματα οχι εγω. Το ρυθμιζω τωρα. Ετιοιμο!!! Βρωμόξυλο αλλά σπάει υπερβολικά το βίντεο, για κάποιο λόγο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό...
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 1080p 60 fps το βαλατε και κολλαει?
RPDrummer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ορόκου δεν βλέπεται ρε φίλε. Κολλάει αρκετά. 1
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα κερδισα παλι σε αλλη μαχη (το τουρνουα τελειωνει τελος εβδομαδας) αλλα δεν ξερω τι επαθιε το Shadow play. Ενω πατησα Alt+F9 πριν ξεκινησει το ματς οταν τελειωσα και πηγα στις Καταγραφες μου εβγαλε κατι βιντεο που ουτεε μισο λεπτο δεν ηταν. Δεν εγραψε ολο τον αγωνα ενω χτες τα κατεγραψε ολα απο τη στιγμη που πατησα alt +f9 μεχρι που το ξαναπτησα οταν τελειωσε ο αγωνας για να σταματησει. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο? Ειναι bug του shadow play?
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ετοιμο και το πρωτο βιντεο! Οι μαχες ξεκινανε απο το 3:20 το εοχα βαλει κατα λαθος να γραφει απο πιο πριν. Δειτε πως κατατροπωνω τον αντιπαλο μου!! Αναλυση 1920x1080 60 fps Το video μονο σε 360p ηταν watchable αλλα εκει ειναι χαλια η αναλυση. Α ρε Oroku τι στο καλο ουτε ενα combo δεν εκανες,ουτε X-Ray,ουτε καν λαβη ή καποια special κινηση..Πρωτη φορα παιζεις MK??
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 X Ray κανω παντα. Για ξαναδες το βιντεο. Περιμενετε να δειτε και τα επομενα βιντεο.
Dreyar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λυπάμαι που στο λέω αλλά το θέαμα ήταν αρκετά φτωχό. Ο amirpost7 ήταν αρκετά ποιο θεαματικός. 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ορόκου απογοητεύτικα, περίμενα να ήσουν πιο καλός. Συμφωνώ κι εγώ με τον Dreyar. Το θέαμα ήταν φτωχό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα