Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεβαζω τωρα το πρωτο βιντεο.Θελει  370 λεπτα λεει! Αν τοσο μικρο βιντεο θελει 4+ ωρες ποσο παρινει να ανεβασεεις βιντεο διαρκεια 1 ωρας η πρεισσοτερο! Απαραδεχτοι στο youtube!! Και εχω 24 mb συνδεση περιμενα υψηλοτερες ταχυτηττες

Δημοσ.

Ετοιμο και το πρωτο βιντεο! 

Οι μαχες ξεκινανε απο το 3:20 το εοχα βαλει κατα λαθος να γραφει απο πιο πριν. Δειτε πως κατατροπωνω τον αντιπαλο μου!! Αναλυση 1920x1080 60 fps

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα κερδισα παλι σε αλλη μαχη (το τουρνουα τελειωνει τελος εβδομαδας) αλλα δεν ξερω τι επαθιε το Shadow play. Ενω πατησα Alt+F9  πριν ξεκινησει το ματς οταν τελειωσα και πηγα στις Καταγραφες μου εβγαλε κατι βιντεο που ουτεε μισο λεπτο δεν ηταν. Δεν εγραψε ολο τον αγωνα ενω χτες τα κατεγραψε ολα απο τη στιγμη που πατησα alt +f9 μεχρι που το ξαναπτησα οταν τελειωσε ο αγωνας για να σταματησει. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο? Ειναι bug του shadow play?

Δημοσ.

Ετοιμο και το πρωτο βιντεο! 

Οι μαχες ξεκινανε απο το 3:20 το εοχα βαλει κατα λαθος να γραφει απο πιο πριν. Δειτε πως κατατροπωνω τον αντιπαλο μου!! Αναλυση 1920x1080 60 fps

Το video μονο σε 360p ηταν watchable αλλα εκει ειναι χαλια η αναλυση.

Α ρε Oroku τι στο καλο ουτε ενα combo δεν εκανες,ουτε X-Ray,ουτε καν λαβη ή καποια special κινηση..Πρωτη φορα παιζεις MK??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...