Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πραγματικά κρίμα γιατί το παιχνιδάκι τα σπάει κατά τα άλλα, αλλά το netcode του είναι πραγματικά για γέλια όπως είπε ο φίλος πιο πάνω. Ειλικρινά απορώ πώς απέτυχαν τόσο οικτρά, ειδικά αφού το μάρκετινγκ τους έδειχνε ότι σκόπευαν να δώσουν μεγάλη έμφαση στο online σκέλος φέτος με τα faction wars κλπ.

Δημοσ.

γνώμη μου είναι πως το όλο ζουμί και η ουσία στα fighting παιχνίδια είναι να τα παίζεις με άλλους που βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς δωμάτιο με εσένα, και με χειριστήριο.

αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί την netherealm να φτιάχνει σπασμένα modes.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε ακριβώς το ίδιο είχα γράψει σε μια off topic αναφορά στο νήμα για το FIFA15. Δυστυχώς, όμως, όταν δεν υπάρχει η επιλογή, καλό είναι να σου προσφέρεται κι αυτή η δυνατότητα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο προβληματικό το σύστημά τους, ειδικά όσον αφορά στο matchmaking και ειδικά αφού φέτος φαίνονται να δίνουν μεγάλο βάρος στο online.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας γνωριζετε αν  φετος τον χειμωνα  θα πραγματοποιηθουν  μεγαλα  τουρνουα  για mortal  combat x;;;;

Δημοσ.

O Predator έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Εγώ τουλάχιστον που έχω πάρει το Kombat Pack τον έχω εδώ και εβδομάδες (μου ξεκλειδώθηκε με ένα αυτόματο update την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όπως και ο Jason και η Tanya). Δεν μούδιασα για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκε λίγο προχειροφτιαγμένος (από πλευράς κινήσεων, εμφανισιακά τα σπάει). Από τη άλλη δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί του, οπότε αν του δώσεις την ευκαιρία μπορεί να είναι και καλός εν τέλει.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκιναει αργοτερα σημερα το δευτερο online πρωταθλημα της PC εκδοσης του mortal kombat 10! Παω να τους νικησω ολους!!  
 Ειδικα τον Γερμανο που βρισκεται πρωτος στη λιστα ε αυτον θα του δωσω το ξυλο της χρονιας του!!
http://steamcommunity.com/app/307780/discussions/0/527274088399899027/

Δημοσ.

Οκ αλλα επειδη ποτε δεν εχω ασχοληθει με βιντεο πιο προγραμμα ειναι καλυτετρο? Ξερω οτι καταναλωνουν πορους απο το συστημα και για αυτο μπορει  σε αδυναμα pc να σερνονται τα παιχνδιια αμα το βαλεις ταυτοχρονα να παιζεις και να φτιαχνει βιντεο.

Δημοσ.

Δοκιμασα με το Shadow play. Τα βιντεο τα γραφει κανονικα 1080p 60 fps. Τωρα το θεμα ειναι στο youtube δεν βρισκω πουθενα επιλογη για ανεβασμα βιντεο απο το oc. Που ειναι?

Δημοσ.

Δοκιμασα το Shadow play που ειναι ενσωματομενο στο Geforxe experience. Ολα καλα δεν  εχεικολλησει καθολου στο παιχνιδι και το δοκιμασα σε αγωνες online με οαλ φουλ 4κ. Τα βιντεο τα γραφει σε 1080p 60 fps και το αφησα ετσι ρυθμισμενο. Δεν εχω ξαναανεβασει κανενα βιντεο μεχρτ τωρα στο youtube . Οι σημερινοι αγωνες μου ειναι τα πρωτα που θα ανεβασω!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα το Shadow play που ειναι ενσωματομενο στο Geforxe experience. Ολα καλα δεν  εχεικολλησει καθολου στο παιχνιδι και το δοκιμασα σε αγωνες online με οαλ φουλ 4κ. Τα βιντεο τα γραφει σε 1080p 60 fps και το αφησα ετσι ρυθμισμενο. Δεν εχω ξαναανεβασει κανενα βιντεο μεχρτ τωρα στο youtube . Οι σημερινοι αγωνες μου ειναι τα πρωτα που θα ανεβασω!

Δώσε πονο..και βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...