ektelion Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προφανώς είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που άμα σου κάτσει, σου 'κατσε... Bad port at its finest worst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ουτε patch ουτε τιποτα δεν εχω κατεβασει και δεν το λες και high end το συστημα μου.Κολημενο στα 60fps και 30 στα cut.Μπας και ειναι θεμα εκδοσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Billeiros πoιον οδηγο??Κοιτα γιατι ειναι περιεργο ολο αυτο. Εγω με τον αδερφο μου εχουμε ακριβως το ιδιο συστημα εκτος απο την καρτα γραφικων που εκεινος εχει την 270x και εγω την gtx760.Επεξεργαστη 6300 και γενικα ολα ιδια. Εκεινος πειρατικα τα windows και πειρατικο και το mortal kombat.και ομως ναι, σε εκεινος παιζει καλυτερα, πιο σταθερα και περισσοτερα fps. πιανουμε το παραλογισμο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ειχα ενα θεμα frame drops γενικα οταν ειχα βαλει τους drivers toy chipset απο το δισκακι της giga και οχι τους καινουργιους της amd οι οποιοι πηγαινανε και περναγανε και οδηγους για την καρτα γραφικων εγω δεν το ειχα παρει γραμμη και εβαζα απο πανω τον catalyst για την καρτα γραφικων και δεν γινοτανε σωστη εγκατασταση.Τσεκαρε το και αυτο αν και δεν νομιζω να το χεις κανει και εσυ λαθος αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 http://steamcommunity.com/app/307780/discussions/0/618460171318057012/ Εδώ είναι ο οδηγός.σορυ.βασικά κανει force το vsync μέσω pofile απο το radeon pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 εγω παντως απο τον θειο μια χαρα παιζω πλεον το παιχνιδι ουτε εχω κολληματα στα scenes που ειχα προηγουμενος.. και το aa ειναι η στο χ8 ή στο χ16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εχω την εντυπωση πως το παιχνιδι απο το θειο παιζει καλυτερα απο'τι το αγορασμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτό ξαναπές το.. Εχω την εντυπωση πως το παιχνιδι απο το θειο παιζει καλυτερα απο'τι το αγορασμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εχω την εντυπωση πως μας κοροιδευουν!!Μενει στην ακρη μεχρι να το φτιαξουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Και να ητανε η πρωτη φορα που του θειου παιζει καλυτερα απο το αυθεντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Όχι συζήτηση για θείους παρακαλώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ..και γκλόρυ στην Arstotzka. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Επιτελους και ενα Review που λεει τα πραγματα με το ονομα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τα πρώτα λεπτά του review από τον Angry Joe αρκούν για να μην δώσεις ούτε ένας σεντ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι είναι Broken.Το αγόρασα σήμερα πιστεύοντας ότι το αυθεντικό θα παίζει καλύτερα λόγω Update.Τίποτα. Δοκίμασα να τα βάλω όλα στο Low και η απόδοση ήταν χειρότερη από ότι όλα στο Max.Μιλάμε απάτη! Update: Από τους Drivers την nvidia έβαλα στο Power Managment για το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι πάντα Full Performance και έφτιαξε η κατάσταση. Παίζει στα 40-50FPS. 60 όμως όχι. Βέβαια αυτό συμβαίνει επειδή δουλεύει μόνο η μία κάρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα