Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν, κατόπιν ενός σχετικού λιωσίματος με το παιχνίδι, έχω να παρατηρήσω τα εξής.

Πρώτον, όσον αφορά στην απόδοση, έχοντας βάλει μόνο το πρώτο patch που βγήκε παίζει άψογα (~60 fps σταθερά, χωρίς καθόλου stuttering, εκτός φυσικά από την Deadwood όπου και πάλι fps-wise παίζει τζιτζί, αλλά υπάρχει αυτή η περίεργη πιξελώδης άλως γύρω από τους fighters και γενικά στην πίστα, I mean wtf). Το σύστημά μου είναι: CPU: i5 [email protected], RAM: 8GB DDR3@666MHz, GPU: Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB GDDR5 με τους τελευταίους beta catalyst (14.502).

Περνάμε στο gameplay: Tα variations τελικά είναι mixed bag. Τι εννοώ: Σε ορισμένους fighters έχουν λόγο ύπαρξης (π.χ. Sub-Zero), σε ορισμένους άλλους πάλι όχι (π.χ. Raiden). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθώ να πιστεύω πως το παιχνίδι θα ήταν better off χωρίς το συγκεκριμένο feature. Απλά, σε ορισμένες περιπτώσεις έχει γίνει μία - ας πούμε - ανεκτή υλοποίηση. Προσωπικά, θα προτιμούσα να είχε βελτιωθεί το hitbox που - είτε το πιστεύετε είτε όχι - είναι ακόμη χειρότερο από του ΜΚ9. Για εμένα το ΜΚ9 ήταν ( είναι; )  το απόλυτο ΜΚ και ο μόνος τομέας που χωρούσε βελτίωση ήταν το hitbox. Αντί, όμως, να φτιάξουν αυτό που για εμένα (και για όλους όσους έχουν σώας τας φρένας) είναι core feature, αποφάσισαν να προσθέσουν ένα σωρό "περιφερειακά" features, όπως τα variations και το level interaction. Όσον αφορά σε αυτό το τελευταίο, ομολογώ ότι αρχικά το θεωρούσα εντελώς gimmicky, αλλά με τα πολλά έμαθα να το χρησιμοποιώ και να το ενσωματώνω στο παιχνίδι μου, οπότε εν τέλει το βρίσκω καλοδεχούμενο. Αυτό που δεν καλοδέχομαι καθόλου είναι η ΑΙ που κλέβει ασύστολα. Ο μόνος τρόπος να χάσω στο medium είναι να πάθω ξαφνικά εγκεφαλικό εκεί που παίζω και να παραλύσει όλη η αριστερή πλευρά μου (και πάλι, οριακά θα χάσω). Η κατάσταση αντιστρέφεται εντελώς στο hard, όπου οι άμυνες που βγάζει η αντίπαλη ΑΙ ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες του ανθρώπινου νου. Από τη μία σε βάζει στο τριπάκι να μάθεις κι εσύ να παίζεις άμυνα που είναι must στο online, από την άλλη είναι unfair και εκνευριστική. Choose your poison, motherfucker.

Bottom line, το παιχνίδι με έψησε να το αγοράσω. Αύριο θα ανοίξω το σεντούκι μου και θα σκάσω 25 gold pieces σε γνωστό κλειδάδικο για να πάρω την premium έκδοση. Φυσικά, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς είναι και πώς θα εξελιχθεί το online σκέλος, το οποίο - τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες - είναι το τελευταίο και ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του παζλ όσον αφορά στο ερώτημα "αγορά ή όχι". Το μόνο που ξέρω είναι το account του ScarletK για το οποίο τον ευχαριστώ ξανά. Δεδομένου, όμως, ότι η NR (φαίνεται να) έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι με τα factions κλπ, ευελπιστώ ότι τα όποια προβλήματα θα έχουν "σιδερωθεί" σε βάθος χρόνου (famous last words).

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη παιζει το παιχνιδι σε εσας?Εμενα κολλαει στο logo του παιχνιδιου!Το εχω αυθεντικο κανουν και αλλοι παραπονα στο steam!

Εδώ λέει ότι ίσως να μην έχει κατέβει το παιχνίδι ολόκληρο και αυτό να προκαλεί τα προβλήματα. Δοκίμασες να ελέγξεις το integrity; Πας στο Library σου στο Steam, κάνεις δεξί κλικ στο παιχνίδι --> Properties --> Local Files --> Verify Integrity of Game Cache...

Βέβαια είναι σχετικά παλιό το συγκεκριμένο άρθρο (14/4), αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις κι αυτό.

• Like 1

Εδώ λέει ότι ίσως να μην έχει κατέβει το παιχνίδι ολόκληρο και αυτό να προκαλεί τα προβλήματα. Δοκίμασες να ελέγξεις το integrity; Πας στο Library σου στο Steam, κάνεις δεξί κλικ στο παιχνίδι --> Properties --> Local Files --> Verify Integrity of Game Cache...

Βέβαια είναι σχετικά παλιό το συγκεκριμένο άρθρο (14/4), αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις κι αυτό.

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα!

E ρε με κατι βλαμενους που εχουμε μπλεξει...!Απεγκατασταση και παλι απο την αρχη!!

Ωραία, αλλά ύποπτο αυτό με την απόδοση. Θεωρητικά έχεις καλύτερο σύστημα από το δικό μου και σε εμένα παίζει άψογα. Εκτός αν τα επόμενα patches χαλάνε ό,τι έφτιαξε το πρώτο...

Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια γιατι τοσος ντορος με την αποδοση με fx 6300 και r9 280 το παιχνιδι φυσαει εκτος απο μια πιστα με μια ζουγκλα που τρωει κατι τρελα φρειμ ντροπς στο ξεμπαρκο.Σε φιλο με 290 δεν κολαει ουτε εκει καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...