billeiros Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μην ξαναδώ την ορολογία PS4 εδώ μέσα μάγκα. Θα σε στείλω Ερέτρια να δεις αν έρχομαι. Εγώ σας λέω πως ανάλογα το κατέβασμά μας, έχει άλλες επιδόσεις. Πόσο απίθανο λέτε να είναι; Και εγώ με μια 7870 είμαι, και έχω δει ανάλογα συστήματα να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Πόσο απίθανο με μαξ το 10; Παίζει κι αυτό.λες να το ξανακατεβασουμε απο την αρχή?γιατί κι εγώ οταν το κατέβασα αρχικα σε 29packs ηταν και βλακειες.το τελευταιο update πάντως αυτό το πράγμα κανει.http://steamcommunity.com/games/307780/announcements/detail/133196541641187196 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οποτε σβησιμο και κατεβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ας δουμε τι λένε και άλλοι πρωτα γιατί είναι πολλά τα gb...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Να ρωτησω κατι ρε παιδια.το κατεβασα και εγω το παιχνιδι αλλα ολα ειναι κλειδωμανε,πχ στο single player εχει ξεκλειδωτο μονο το practise και το single fight.Το story και ολα τα υπολοιπα ειναι κλειδωμενα.φταιει η συγκεκριμενη εκδοση η πρεπει να κανεις κατι για να τα ξεκλειδωσεις ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οτι κατεβαζει ακομα δε το εχεις δει? η δε το εχεις αφησει?Κατεβαζει και αλλα πακετα και σιγα σιγα ξεκλιδωνουν ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οτι κατεβαζει ακομα δε το εχεις δει? η δε το εχεις αφησει? Κατεβαζει και αλλα πακετα και σιγα σιγα ξεκλιδωνουν ολα. Τι εννοεις να το αφησω?ηταν κατι λιγοτερο απο 32 gb.εγινε κανονικα install και εβαλα το crack.Απο κει και περα δεν παρατηρησα κατι αλλο.χρειαζεται να κανω κατι? Στο main menu το online ειναι κοκκινο,αν αυτο σημαινει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μάλλον άλλος τη χρειαζεται την επίσκεψη .δεν το διαβασες προφανώς μέχρι το τέλος τι άρθρο και ουτε εψαξες κανένα βίντεο.https://youtu.be/EUK_bPECwY4 Ό,τι πεις φίλε. Να πάω κι εγώ αν είναι έτσι το dynamic contrast και το χρώμα της TV στο Θεό και να λέω ότι έχει καλύτερα γραφικά και από το PC... Όσο αναφορά το άρθρο κάποιος διαβάζει μέχρι το τέλος αλλά τι να το κάνεις όταν δεν καταλαβαίνει τι διάβασε. Μην αρχίσουμε να κάνουμε παράθεση και μετάφραση για να λέμε τα αυτονόητα τώρα. Τράβα διάβασε το καλύτερα να εμπεδώσεις και ξεκαβάλα το άλογο. Ακόμα και το AA στο PC είναι υποχρεωτικά FXAA με λίγο καλύτερο filtering για λιγότερο blur. Από κει και πέρα υφές, σκιές, shaders και γενικά assets είναι ακριβώς τα ίδια. Επίσης το ότι μπορώ να χώσω custom profiles με sweetfx (που αυτό μάλλον γίνεται στο βίντεο που παρέθεσες (γιατί το black crush πάει κλασικά σύννεφο και το δέρμα των μαχητών έχει το χρώμα της φλούδας πορτοκαλιού) δεν σημαίνει αυτόματα ότι το παιχνίδι έχει καλύτερα γραφικά. Εν πάσει περιπτώσει, η έκδοση στο PC είναι σίγουρα καλύτερη οπτικά αλλά περισσότερο με το μικροσκόπιο και όχι με βλακώδεις υπερβολές του στυλ "καμία σχέση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τι εννοεις να το αφησω?ηταν κατι λιγοτερο απο 32 gb.εγινε κανονικα install και εβαλα το crack.Απο κει και περα δεν παρατηρησα κατι αλλο.χρειαζεται να κανω κατι? Στο main menu το online ειναι κοκκινο,αν αυτο σημαινει κατι. Νομιζω απαγορευεται να δωσουμε συμβουλες για εκδοση απο τον θειο,αρα χλωμο να παρεις απαντηση. Εγω μονο θα πω οτι για καινουργιο παιχνιδι που στις κονσολες κοστιζει κοντα 48ευρω κουτατο,στο Pc μπορεις να το βρεις με μολις 18ευρω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ό,τι πεις φίλε. Να πάω κι εγώ αν είναι έτσι το dynamic contrast και το χρώμα της TV στο Θεό και να λέω ότι έχει καλύτερα γραφικά και από το PC... Όσο αναφορά το άρθρο κάποιος διαβάζει μέχρι το τέλος αλλά τι να το κάνεις όταν δεν καταλαβαίνει τι διάβασε. Μην αρχίσουμε να κάνουμε παράθεση και μετάφραση για να λέμε τα αυτονόητα τώρα. Τράβα διάβασε το καλύτερα να εμπεδώσεις και ξεκαβάλα το άλογο. Ακόμα και το AA στο PC είναι υποχρεωτικά FXAA με λίγο καλύτερο filtering για λιγότερο blur. Από κει και πέρα υφές, σκιές, shaders και γενικά assets είναι ακριβώς τα ίδια. Επίσης το ότι μπορώ να χώσω custom profiles με sweetfx (που αυτό μάλλον γίνεται στο βίντεο που παρέθεσες (γιατί το black crush πάει κλασικά σύννεφο και το δέρμα των μαχητών έχει το χρώμα της φλούδας πορτοκαλιού) δεν σημαίνει αυτόματα ότι το παιχνίδι έχει καλύτερα γραφικά. Εν πάσει περιπτώσει, η έκδοση στο PC είναι σίγουρα καλύτερη οπτικά αλλά περισσότερο με το μικροσκόπιο και όχι με βλακώδεις υπερβολές του στυλ "καμία σχέση". Ο,τι πεις φιλέ.Εσύ ξέρεις.Εχει κι αλλά βίντεο στο youtube.ξεστραβωσου εσύ πρωτα και μετα στελνεις και τους αλλους στον οφθαλμίατρο.κι εμείς ειχαμε ps4 αλλά δεν κάναμε ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Νομιζω απαγορευεται να δωσουμε συμβουλες για εκδοση απο τον θειο,αρα χλωμο να παρεις απαντηση. Εγω μονο θα πω οτι για καινουργιο παιχνιδι που στις κονσολες κοστιζει κοντα 48ευρω κουτατο,στο Pc μπορεις να το βρεις με μολις 18ευρω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/ Καλά τα λες, και να αγοραστεί γιατί θα καταλήξει άξιο σκαλί MK, και αξίζει να τις βρέχεις και σε ξένους.. ..αλλά αυτό το game και αν δεν πρέπει να δοκιμάσεις πριν κάνεις το κουλό και πληρώσεις. Θα ήθελα να ήξερα πόσοι το αγόρασαν στατιστικά, το φόρτωσαν και έφαγαν την ξενέρα. Μόνο αυτό θα ήθελα, αν όχι να δω και τη φάτσα τους. Είτε stutter, είτε bug, είτε specs, είτε port, είτε variation. Άκου variation πλάκα -πλάκα. Να κάνουν καμιά μ___ία και στο MKX Komplete να μην έχουν βγάλει αυτήν την αηδία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα για τα variations, όπως άλλωστε είχα γράψει κι εδώ. Δυστυχώς, φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, ακόμη κι αν τύχουν παγκόσμιας και καθολικής κατακραυγής (όπως και θα έπρεπε). Όσον αφορά στο performance, για εμένα το πρόβλημα είχε λυθεί από το πρώτο patch κιόλας, ενώ μετά την πρόσφατη αναβάθμιση που έκανα πάει ακόμη πιο σφαίρα (εκτός από το Deadwood φυσικά, αν και κι εκεί δεν είναι θέμα fps, αλλά corrupt γραφικών, προσωπικά μου φαίνονται σαν κάτι wmv που για τον άλφα ή βήτα λόγο φαίνονται "ξεπλυμένα" τα χρώματα μέχρι να αλλάξει η σκηνή - συμπαθάτε με, δεν ξέρω τον τεχνικό όρο). Για εμένα αυτό που θα κρίνει αν θα αγοράσω το παιχνίδι ή όχι (κάτι που μέχρι να κυκλοφορήσει το θεωρούσα δεδομένο), είναι το online. Προφανώς, για ένα τέτοιο παιχνίδι το lag είναι κόλαφος. Οπότε αν κάποιος έχει παίξει online σε PC και μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά, θα του ήμουν ευγνώμων (ΟΚ, προφανώς παραδέχτηκα ότι το έχω από τον θείο, αλλά πιστεύω ότι εν προκειμένω δικαιολογείται απόλυτα το try before you buy). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν δουλεύουν τα pings ακόμα στο online. Μέχρι πριν δυο μέρες που έπαιξα. Δεν γεμίζουν τα ping bars δηλαδή, να ξέρεις που πατάς. Πας στην τύχη, ή κυνηγάς ελληνικά nicknames. Από το character screen καταλαβαίνεις τι γίνεται με το ping και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά. Από 10 games χονδρικά, τα 3 απαράδεκτα, τα 5 έτσι κι έτσι (με spikes) και τα 2 μια χαρά. Βραδινές ώρες αυτά (8-11). Ελπίζω να το διορθώσουν, να ξέρουμε τουλάχιστον τι ping κάνουμε challenge, και μια επιλογή region θα βοηθούσε (αν και υπάρχει room EUROPE συνήθως κτλ...). Σε τέτοια games σε πιάνει το παράπονο με το latency που έχουμε . ps. Σπάσιμο με το decoy του sub που δεν γίνεται όπου θες... Αντιθέτως scorpion - παράθεση youtube... (Να πέσεις σε κάνα τέτοιο να αρχίσεις τα tableflips.) ps1. Ο αδερφός μου, μου λέει ότι τα 10hita έχουν αρχίσει και γίνονται κοινός τόπος τώρα στο online. Θα πονέσουν τα κοκκαλάκια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ναι οντως τρελες διαφορες....https://youtu.be/W5nIVstZsAs Ίδιο φαίνεται... Κρίμα που στο PC δεν μπορεί να παίξει σωστά. Όσον αφορά το Video με το Contrast, στο PS4 δείχνει καλύτερο. Στο PC είναι πολύ φωτεινό, έως καμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα!Δυο ερωτησεις!Η πρωτη ειναι εαν βγηκε καποιο patch για την εκδοση στα PC ποy να διορθωνει το perfomance και δευτερον ποσες ωρες ειναι πανω κατω το campaign? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν δουλεύουν τα pings ακόμα στο online. Μέχρι πριν δυο μέρες που έπαιξα. Δεν γεμίζουν τα ping bars δηλαδή, να ξέρεις που πατάς. Πας στην τύχη, ή κυνηγάς ελληνικά nicknames. Από το character screen καταλαβαίνεις τι γίνεται με το ping και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά. Από 10 games χονδρικά, τα 3 απαράδεκτα, τα 5 έτσι κι έτσι (με spikes) και τα 2 μια χαρά. Βραδινές ώρες αυτά (8-11). Ελπίζω να το διορθώσουν, να ξέρουμε τουλάχιστον τι ping κάνουμε challenge, και μια επιλογή region θα βοηθούσε (αν και υπάρχει room EUROPE συνήθως κτλ...). Σε τέτοια games σε πιάνει το παράπονο με το latency που έχουμε . Ακριβώς όπως στο προηγούμενο δλδ που όλα φαίνονται καταπράσινα, αλλά άπαξ και ξεκινούσε η μάχη, άστα να πάνε... Μάλλον θα παίξω μπάλα όπως με το ΜΚ9, δηλαδή Komplete Edition κοψοχρονιά μετά από κάτι μήνες. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα και διορθωθεί η κατάσταση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Thanks για την ενημέρωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα