Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι κακό port, περιμένετε κάμποσα patch και ίσως σε κάνα steam sale στο 10αρικο

Δε περίμενα τόσο κακό port απο εταιρείες που μέχρι τώρα έδειχναν να προσέχουν το τι βγάζουν στα PC, τουλάχιστον η warner

Η High voltage φταιει αλλα και η warner που δεν ανεθεσε την pc εκδοση σε καποια αλλη εταιρια με εμπειρια στο pc.

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η High voltage φταιει αλλα και η warner που δεν ανεθεσε την pc εκδοση σε καποια αλλη εταιρια με εμπειρια στο pc.

δεν έχει σημασία ποιος φταίει, σημασία έχει ότι το παιχνίδι όπως έχει αυτή τη στιγμή δεν αξίζει ώστε να ασχοληθείς μαζί του

υπάρχει gta, σε λίγο θα υπάρχει και witcher , έχεις πράγματα να ασχοληθείς μέχρι να το φέρουν στα ίσια του 

αν κάποιος έχει κονσόλα ας το παίξει εκεί που δεν έχει θέμα 

εγώ πάντως επειδή μου τη σπάνε και τα επιπλέον dlc και αυτές οι βλακείες θα το ξαναδοκιμάσω μόνο σε κάποιο komplete edition ακόμα και αν μιλάμε για μήνες μετά 

Δημοσ.

Καλό είναι να κανονίσετε μαζί με την παρέα σου και μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο γιατί η έκδοση του PC δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από αυτή των κονσoλών πέρα από 16x AF αντί για 8x.

http://www.eurogamer.net/articles/didigtalfoundry-2015-mortal-kombat-x-face-off

Μάλλον άλλος τη χρειαζεται την επίσκεψη .δεν το διαβασες προφανώς μέχρι το τέλος τι άρθρο και ουτε εψαξες κανένα βίντεο.https://youtu.be/EUK_bPECwY4

Δημοσ.

Προφανώς το βίντεο που βάζεις λέει ψέματα η δεν τα έχει όλα τα settings στο φουλ.εγώ στο pc μου πάντως βλέπω τα γραφικά που έχει το συγκριτικό βίντεο που ανεβασα.

Δημοσ.

Μήπως λέμε το ίδιο πράγμα?γιατί το σχόλιο σου το εξελαβα ως ειρωνικό για το τρελες διάφορες σε συνδυασμό με το βίντεο που παραπεμπεις

Δημοσ.

Μην ξαναδώ την ορολογία PS4 εδώ μέσα μάγκα. Θα σε στείλω Ερέτρια να δεις αν έρχομαι.

Εγώ σας λέω πως ανάλογα το κατέβασμά μας, έχει άλλες επιδόσεις. Πόσο απίθανο λέτε να είναι; Και εγώ με μια 7870 είμαι, και έχω δει ανάλογα συστήματα να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Πόσο απίθανο με μαξ το 10;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...