D.Luffy Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τρεχει σταθερα στα 60 fps ολα ultra και τα γραφικα του ειναι πολυ καλυτερα απο το ps4. Χτες ειχα παει με φιλους στο plaisio και ειχε εκει ps4 οπου και το παιξαμε. Καμια σχεση με την εκδοση του pc. Καλό είναι να κανονίσετε μαζί με την παρέα σου και μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο γιατί η έκδοση του PC δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από αυτή των κονσoλών πέρα από 16x AF αντί για 8x. http://www.eurogamer.net/articles/didigtalfoundry-2015-mortal-kombat-x-face-off 4
Oroku Saki Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και στα cutscenes με 60 τρέχει; Σε μένα όχι πάντως. Στα cutscenes στα x rays και fatality τρεχει στα 30 fps επειδη ειναι προγραμματισμενο το παιχνιδι δεν εχει να κανει με το pc.Το gameplay ομως ειναι στα 60 fps. Και dead woods γραφικα ps1! Εβαλαν γραφικα απο την ps1 εκδοση του mortal kombat trilogy που βγηκετ ο 1996 στο Dead Woods για αυτο δειχνει ετσι!! Ευτυχως το υπολοιπο παιχνιδι εχει γραφικα 2015!!
euxoulhs Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 18.8gb νεο update διαβασα καπου..... προβλεπω να πιανει περισσοτερο και απο το titanfall 1
Oroku Saki Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 15 GB ηταν το update που βγηκε την Παρασκευη. Χτες βγηκε αλλο ενα που ηταν 29 mb και ηδη λενε οτι ετοιμαζουν και αλλο update.
giannisag17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 15 GB ηταν το update που βγηκε την Παρασκευη. Χτες βγηκε αλλο ενα που ηταν 29 mb και ηδη λενε οτι ετοιμαζουν και αλλο update. Εχεις προβλημα με την συγκεκριμενη πιστα?γιατι απο οτι διαβαζω υπαρχει προβλημα μονο προς amd μερια!
JacoTheSlime Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 18.8gb νεο update διαβασα καπου..... προβλεπω να πιανει περισσοτερο και απο το titanfall link?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καταχάρηκα εγώ με το download και όοοοολη αυτήν την αναμονή εμού και της παρέας, και με τη περιγραφή παρακάτω βρίσκοαμι και εγώ στο "stuttering" που αναφέρουν πίσω και άλλοι.Δεν μιλάμε για stutter απλό.. για κλείσιμο είναι. Τα κατέβασα όλα, και έφτασα μέχρι και την 1600άρα ανάλυση που δεν είχα καν δοκιμάσει από το ~2007 που την άφησα ξέρω γω. Δεν φταίνε τα πισιά μας. Αναμένουμε patch στο patch στο patch, τέλος.Αν κάποιος έχει το link του υπάρχοντος patch, ας μου κάνει ένα copy/paste παρακαλώ.(Τα DLC / Char και προπάντων το ότι δεν μου αφήνει όλες τις κινήσεις, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, το αφήνουν σε τέρμα inKomplete έκδοση - eye candy tho)
billeiros Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παει καλυτερα το παιχνιδι η είναι ιδέα μου?
giannisag17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παει καλυτερα το παιχνιδι η είναι ιδέα μου? Σε ποιο σημειο παει καλυτερα?
wargasm Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 εμενα παντως ρε παιδια το παιχνιδι σε καποιες πιστες ειναι και κατω απο 30 fps. ενω σε αλλα σταθερα 60.Με shadow στα μεδιθμ οπως και enviroment.Και ολα αυτα με καρτα gtx 760 2gb και επεξεργαστη fx6300 και 8gb ram. Τι να πω...
billeiros Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπαρχουν πίστες που παει 60 άρια με όλα φουλ.ακόμη και 4k dsr.υπαρχουν και αλλες όμως που η αυξομοιωση των frames είναι τραγική.Στην kuatan jungle πχ δεν υποφερεται...
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εμένα με όλα Max, όπως προτείνει το GeForce Experience, δεν παίζει. Παίζει κάτω από 30FPS και δουλεύει μόνο η μία κάρτα. Ούτε καν Load Balance δεν κάνει.Ήθελα να το αγοράσω και είπα να το κατεβάσω από τον θείο πρώτα να το δω. Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε καλό πάντως, αλλά με έχει φοβίσει το θέμα της απόδοσης. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει το ότι είναι σπασμένο.
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι είναι κακό port, περιμένετε κάμποσα patch και ίσως σε κάνα steam sale στο 10αρικο Δε περίμενα τόσο κακό port απο εταιρείες που μέχρι τώρα έδειχναν να προσέχουν το τι βγάζουν στα PC, τουλάχιστον η warner
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λες να περιμένουμε καλύτερα ε;Μάλλον έτσι θα κάνω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα