Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω αποκλειστικά για ονλινε. Θα τρέχει καλά σε συστήμα i5 2500+ με 8gb και 570gtx ? Το online παλεύεται η έχει gtp νετκοντ όπως το sfultra από τότε που πήγε steam?

μου φαίνεται περίεργο που ρωτάω για fighting game το σύστημα δεν είχε θέμα με κανένα game so far

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Port της κακιάς ώρας. Ανέθεσε σε τρίτη εταιρεία η NetherRealm την ανάπτυξη για το PC η οποία από ότι φαίνεται τα έκανε σκ@τ@. Η πλάκα ήταν ότι νόμιζα ότι τα performance issues οφείλονται στο ότι δεν έχω και το super high-end PC σε συνδυασμό με το ότι η έκδοση του PC λογικά θα είναι οπτικά ανώτερη από των κονσολών, μέχρι που το έπαιξα σε PS4 φίλου... μηδέν framedrops, καμιά διαφορά στα γραφικά. Ίσα-ίσα που τα cutscenes φαίνονται πολύ καλύτερα στο PS4 (ποιος ξέρει τι compression της πλάκας θα έχουν φάει στο PC), και νομίζω ότι από το PC λείπουν και κάποια pre-fight animations (τι έγινε τα πρόσθεσε λίγο πριν το release η NR στις εκδόσεις των κονσολών και ξέχασε να ενημερώσει τους παρακατιανούς πορτάδες; )

Σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό. Το port είναι αίσχος και δεν αξίζει να δώσει κανείς λεφτά για εμπειρία σαφώς κατώτερη των κονσολών.

Δημοσ.

Βγαινουν συνεχεια patch . Εγω εκτος απο το online δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Τρεχει σταθερα στα 60 fps ολα ultra και τα γραφικα του ειναι πολυ καλυτερα απο το ps4. Χτες ειχα παει με φιλους στο plaisio και ειχε εκει ps4 οπου και το παιξαμε. Καμια σχεση με την εκδοση του pc.

Δημοσ.

Βγαινουν συνεχεια patch . Εγω εκτος απο το online δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Τρεχει σταθερα στα 60 fps ολα ultra και τα γραφικα του ειναι πολυ καλυτερα απο το ps4. Χτες ειχα παει με φιλους στο plaisio και ειχε εκει ps4 οπου και το παιξαμε. Καμια σχεση με την εκδοση του pc.

Στην πιστα dead woods εισαι ενταξει?

Δημοσ.

Ειχα να παιξω απο εποχες ps1-ps2 το παιχνιδι!!

Μεγαλη εξελιξη!!!!

Θελω βεβαια αρκετο training για να δοκιμασω το story!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...