MaurosPiraths Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μόνο εγώ πιστεύω ότι κάθε χαρακτήρας που έχει το Story αλλά δεν υπάρχει στο Roster θα είναι και ένα 5ευρω; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μόνο εγώ πιστεύω ότι κάθε χαρακτήρας που έχει το Story αλλά δεν υπάρχει στο Roster θα είναι και ένα 5ευρω; :Ρ Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι αυτό περιμένεις την complete edition σε έναν χρόνο και είσαι ωραίος, αν θέλεις να κάνεις το, upgrade to complete, βήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι αυτό περιμένεις την complete edition σε έναν χρόνο και είσαι ωραίος, αν θέλεις να κάνεις το, upgrade to complete, βήμα. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, η Komplete Θα είναι σαν DLC ή απλά νέο παιχνίδι από την αρχή με ίδιο Story απλά με μεγαλύτερο Roster? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Η komplete edition του Mk9 ειχε μεσα ολους τους extra dlc χαρακτηρες(4) και επισης ειχε και τα extra skins. Φανταζομαι και εδω μια απο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 15 gb update (σοβαρά τώρα) και ακόμα Lagαρω Sky temple. KKTHXBB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 η komplete edition ειναι ηδη διαθεσιμη και λεγεται premium edition. Κοστιζει 70 ευρω και περιλαμβανει τους dlc χαρακτηρες που δεν εχουν βγει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 15 gb update (σοβαρά τώρα) και ακόμα Lagαρω Sky temple. KKTHXBB Θα προσθέσουν επιτέλους και το Tutorial οπότε αξίζει..για μια τελευταία φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 να ρωτήσω το παιχνίδι σέρνεται ή εμένα μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 να ρωτήσω το παιχνίδι σέρνεται ή εμένα μου φαίνεται; Σε μερικα σημεια ναι σερνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 κατάλαβα.. μάλλον για υπομονή και σε κάνα steam sale το komplete edition πάντα το βλέπω να αξίζει (για μένα τουλάχιστον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Πιστευω να το διορθωσουν με κανα patchaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Θα προσθέσουν επιτέλους και το Tutorial οπότε αξίζει..για μια τελευταία φορά Μα έχει tutorial κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 19 η απλη, 28 δολλαρια η premium βρηκα στο g2a, αξιζει να το χτυπησω το premium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys322 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα