Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια εμενα με

FX-8370 4.3GZ

Windows 8.1 64Bit

XFX 6870 2GB

8GB Ram

Παει αρκετα καλα αν εξαιρεσεις την καρτα γραφικων που ειναι λιγο για φαπες αλλα το παιζει πολυ καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1366 x 768

Τα γραφικα ειτε τα βαλω Low ειτε High δε βλεπω διαφορα στα frames. Παρα πολλα κολληματα

Μήπως έχεις το laptop σε τίποτα power saving mode ή κάτι τέτοιο; Η αν είναι κανένα από τα dual graphics μήπως δεν έχεις επιλέξει να μπει μπροστά η κάρτα γραφικών; 

• Like 1

Μήπως έχεις το laptop σε τίποτα power saving mode ή κάτι τέτοιο; Η αν είναι κανένα από τα dual graphics μήπως δεν έχεις επιλέξει να μπει μπροστά η κάρτα γραφικών; 

Το εχω στη μεγιστη αποδοση και προεπιλογη να τρεχει με την GTX και οχι την intel graphics που εχει σα δευτερη. 

Έκανα backup το game απο Steam γύρω στα 30GB μαζί με όλα τα DLC/Parts, το έκανα uninstall και reinstall, έκανε install 3GB και τώρα πρέπει να κατεβάσω ξανά όλα τα DLC. 10/10

Παίδες το παιχνίδι είναι γαμάτο αλλά έχει τρελά θέματα. Στο μηχανάκι μου τρέχει άψογα (επειδή έχω i7-2600) αλλά στο htpc (που το θέλω κυρίως λόγο τηλεόρασης) δε φορτώνει μάχη με τίποτα, και γενικά ακόμα και στα menu σέρνεται (φοράει έναν pentium g2030) και αυτό γιατί τελικιάζει η cpu. Στον i7 έχει τρελό utilisation στη cpu η κάρτα δε ζορίζεται... Γι αυτό όσο και να μειώσετε τα graphic details δε θα κάνετε προκοπή αν δεν έχετε τουλάχιστον 4 πύρινο...

Στο προηγούμενο δεν είχα κανένα θέμα. 

Και λέω εγώ είναι δυνατόν; Fighting game είναι... Τόσο τραγικό port? Αν θέλουμε i5 και i7 για να τραβάμε μπουνιές και κλωτσιές τη κάτσαμε τη βάρκα... Ελπίζω σε patchάρισμα...

εμενα δεν κολλαει καθολου μεχριτ τωρα αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα online επειδη παιζω το story/

Το αγορασες??Γιατι θυμαμαι πιο πισω ελεγες οτι θα το επαιζες απο τον θειο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...