Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε 5 λεπτα το εχω κατεβασει. 50 στοιχιζει στο steam και σε ολα τα μεγαλα μαγαζια απο που το αγορασες εσυ?

http://www.kinguin.gr/product/113808/mortal-kombat-x-inc-goro-dlc-steam-key-1427975328-52811-t/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω το αγορασα απο εδω στα 20€ με κωδικο για goro σαν μπονους

http://www.fast2play.com/category/15749/mortal-kombat-x-goro-dlc-steam-key/

Και εμενα εχει τον goro απλα νομιζα πως ηταν η πιο χαμηλη τιμη!

Παιδιά, κανείς δεν μιλάει για το παιχνίδι. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι στο σύστημα της υπογραφής μου τρέχει full HD, με όλα τέρμα.
Μόνο σε μένα τα fatalities (τα περισσότερα τουλάχιστον) Φαίνονται μούφα και χαζά; Τα X-rays απ'την άλλη μοιάζουν με fatalities και γενικότερα έχει 10 φορές περισσότερη υπερβολή σε σχέση με το προηγούμενο. Αυτό με τα variations ποιο πολύ με μπερδεύει πάρα με βοηθάει αλλά είναι νωρίς ακόμα και πιστεύω θα το συνηθίσω.
Τώρα, ήθελα να μιλήσω για το steam streaming, το χρησιμοποιεί κανένας; Στο σαλόνι έχω ένα Home Theater που αποτελείται απ'τα εξης:
CPU: Q6600, GPU: HD7770, RAM: 2x2GB Corsair Dominator 1.600Mhz, τα άλλα δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Έχω συνδέσει τα δύο PC's με ethernet καλώδια cat 6 και όταν πάω να παίξω απ'το σαλόνι μου γράφει slow encode, slow network, και το παιχνίδι σέρνεται! Δεν είχα ξαναδοκιμάσει το steaming αλλά από όσα είχα διαβάσει, νόμιζα ότι θες ένα δυνατό PC και οτιδήποτε απ'την άλλη μεριά (laptop, tablet etc). Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά αν είναι έτσι είναι άχρηστο, μόνο για λόγους χώρου στον σκληρό αξίζει.
Άλλο πρόβλημα, όταν πάω να δω τα achievements του παιχνιδιού στο Steam, αυτό σε πετάει στην οθόνη που ήσουν πριν.
Άλλο πρόβλημα, χρησιμοποιώ ανταπτορα για χειριστήρια ps2 και όταν είμαι στο wireless controller για να φτιάξω τον χειρισμό, με το που θα πατήσω κάτι στον controller, κρασάρει στο desktop. Επίσης, όταν είμαι με stream, δεν αναγνωρίζει τα controllers καθόλου. Με τον xbox controller παίζει μια χαρά αλλά δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω τα κουμπιά να δω αν κρασαρει και με αυτό. Αυτά προς το παρόν, συγνώμη για το σεντόνι, περιμένω τις απόψεις, εμπειρίες σας.

• Moderators

Ερωτήσεις κρίσεως, για όποιον γνωρίζει ή έχει δοκιμάσει τα παρακάτω:

- Στα μενού μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλέον και mouse; Έχουν κάνει πιο φιλικό το navigation;

- Με πληκτρολόγιο, πώς είναι η απόκριση σε σχέση με το MK9? Με Xbox controller είναι καλύτερη ή χειρότερη; Εξακολουθεί να σου βγάζει την πίστη για να κάνεις κάποια combos?

- Πόσο χάλια είναι τα frame drops που είδα να αναφέρετε; Όπως στο Injustice (πχ στην αλλαγή floor που έχανες κομμάτι από cutscens) ή όπως στο MK9 (σχεδόν αμελητέα);

To Steam Streaming ήταν ψιλοαπαράδεκτο αν θυμάμαι καλά για το MK9. Νομίζω στο Injustice δεν έπαιζε καν - φόρτωνε το steam αλλά δεν υπήρχε απόκριση σε keyboard ή controller input (ίσως το έφτιαξαν από τότε που το δοκίμασα).

50 κοστιζει και στο pc

Στα 21Ε το τσιμπησα εγω το κλειδακι απο instang gaming μαζι με το dlc του goro και αυτη την στιγμη το εχει στα 19Ε και κατι.

50Ε το εχει το steam, προφανως και δεν δινεις τοσα λεφτα στο χαμο πριν χαχτεις λιγο ειδικα οταν μιλαμε για ενα απλο κλειδι και οχι για retail εκδοση.

Φίλε λάθος κατάλαβες δεν το είπα για να κάνω επίδειξη .. Απλά ανέφερα το συστημά μου και ότι το παιχνίδι σε μενα δεν έχει κανένα πρόβλημα

Χιλια συγγνωμη φιλε απλα παρασυρθηκα απο τα νευρα που ειχα εκεινη την στιγμη λογο του προβληματος που ειχε δημιουργηθει.

Πολλά άτομα που ρώτησα τους κολλούσε ενώ έχουν μια χαρά specs και στους περισσότεορυς έφταιγε η Ram. Δηλαδή σε άτομα με 4 Gb κολλούσε και ακόμα και σε μένα με 8Gb ram όταν είχα ανοιχτό μόνο τον browser όταν έπαιζα κολλούσε και όταν τον έκλεισα όλα καλά! Οπότε κοίτα το Ram usage του PC σου..

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει :/ 

Αποτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος δλδ που ενω ξεπερναει τα minimum δεν τρεχει το παιχνιδι και λαγκαρει.

Αυτο η μεγαλη μ@λ@κια γιατι απο την στιγμη που λεει πως τα minimum χρειαζοντε 3gb ram και εγω εχω 8gb (αν οντως ισχυει κατι τετοιο με την ραμ) δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος, να τσακιστουν να βγαλουν κανα fix για το παιχνιδι για να τρεχει αναλογα με τις απαιτησει που εχουν δωσει.

Εκανα ενα τεστακι για το αν μπορει το pc μου να μου τρεξει το παιχνιδι (systemrequirementslab λεγοτανε η σελιδα) και μου εβγαζε πως το θεμα το ειχα μονο στην καρτα γραφικων και μου προτεινε αναβαθμιση καρτας (και αναροτιεμαι εγω τωρα, μπορει η 470 που ζητανε στα minimum να ειναι καλυτερη ή πιο δυνατη απο την gtx550Ti που εχω? :X  :X  :mad: :mad:  ).

Κοιταξα μολις τωρα και για το ποσο ram χρησιμοποιει το μηχανημα και ενω εχω ανοιχτο browser και ενα προγραμμα για ραδιο + τα βασικα προγραμματα δλδ antivirus, mtorrent,steam και λεει πως χρησιμοποιει μονο το 28%.Θα δοκιμασω να κλεισω τα παντα και να τρεξω το παιχνιδι αν και δεν νομιζω παλι να δω κατι διαφορετικο.

Υ.Γ.Μολις το δοκιμασω, πριν μπω στο παιχνιδι η μνημη ηταν στο 15% μπηκα στο παιχνιδι το ξανα κοιταξα ειχε παει στο 40-50% και εδιχνε πως το παιχνιδι χρησιμοποιουσε 1,6gb και ο επεξεργαστης ηταν στο 45%, αλλα παλι τα ιδια, λαγκαρε παλι.Οποτε κατι αλλο συμβαινει λογικα οπως γραφω και παρακατω θα φταιει η gpu.

Υ.Γ.Αυτη την στιγμη ψαχνομαι για καινουρια καρτα γραφικων οχι μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα και για οσα παιχνιδια θα κυκλοφορουν απο εδω και περα μιας και θα ειναι στην ουσια new generation θα εχω προβληματα και δεν θα μπορω να τα ευχαριστιεμαι, ας ελπισω αν με το καλο παρω την καρτα (σαφως πολυ πιο δυνατη απο αυτη που εχω τωρα) να μην εχω παλι θεματα γτ αν ισχυει αυτο που λες με την ραμ και παω σε αναβαθμιση gpu και παλι κολλαει λογο ραμ θα το παρω και θα το φουνταρω ολο το συστημα κατω απτο μπαλκονι, εκτος το τι κραξιμο εχουνε να φανε.

Δοκιμή από τον θείο. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Το έκανα απεγκατάσταση και θα το αγοράσω μέσα στην εβδομάδα. Σε i7-920, 6gb ram, R9 280x πάει μόνιμα 60fps μέσα στη μάχη με όλα τα settings τέρμα σε 1080p. Μόνο στα εισαγωγικά βίντεο πέφτει στα 30 και πιο κάτω κάποιες φορές. Νομίζω πως το παιχνίδι τα αξίζει τα χρήματά του.

50 κοστιζει και στο pc

Ρε συ Oroku πραγματικα τωρα,τοσο καιρο εισαι στο Forum και ακομα οτι να ναι γραφεις???

http://www.skroutz.gr/s/4978173/Mortal-Kombat-X-PC.html31ευρω κουτατο

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/

Απο 19ευρω Digital.

Ερωτηση μονο για οσους το αγορασανε απο κλειδαδικα το παιχνιδι παιρναει κανονικα στο Steam??

Λεω να το χτυπησω ή αυτη ή την αλλη εβδομαδα με τοσο χαμηλη τιμη.

Σε 5 λεπτα το εχω κατεβασει. 50 στοιχιζει στο steam και σε ολα τα μεγαλα μαγαζια απο που το αγορασες εσυ?

Παντως απο οτι βλεπω το παιχνιδι σε γενικες γραμμες ειναι αψογο αν και απο οτι ειδα λιγο καταστρεψανε το Story mode του. Βεβαια αυτο που μου καθεται καπως ειναι οι extra χαρακτηρες,επειδη ετσι την πατησε και ο αδελφος μου οταν αγορασε το MK 9 day one και μετα βγηκε η complete edition.

• Like 1

Ρε συ Oroku πραγματικα τωρα,τοσο καιρο εισαι στο Forum και ακομα οτι να ναι γραφεις???

http://www.skroutz.gr/s/4978173/Mortal-Kombat-X-PC.html31ευρω κουτατο

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/

Απο 19ευρω Digital.

Ερωτηση μονο για οσους το αγορασανε απο κλειδαδικα το παιχνιδι παιρναει κανονικα στο Steam??

Λεω να το χτυπησω ή αυτη ή την αλλη εβδομαδα με τοσο χαμηλη τιμη.

Παντως απο οτι βλεπω το παιχνιδι σε γενικες γραμμες ειναι αψογο αν και απο οτι ειδα λιγο καταστρεψανε το Story mode του. Βεβαια αυτο που μου καθεται καπως ειναι οι extra χαρακτηρες,επειδη ετσι την πατησε και ο αδελφος μου οταν αγορασε το MK 9 day one και μετα βγηκε η complete edition.

Ψηφιακά είναι με Preorder Bonus μάλιστα.

Γιατί ξενερώνεις;

Γιατι ειναι πολλα τα φραγκα για 4 επιπλεον χαρακτηρες(αγοραζεις αλλο παιχνιδι με τα λεφτα αυτα πχ) και θελω ομως να τους παιξω. Επισης γνωριζω οτι σε 1 χρονο απο τωρα θα βγει και η Komplete Edition :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...