JacoTheSlime Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Έχει κανείς θέματα με frame drops; Εγώ με AMD FX8350, Sapphire R9 270X 4GB, 8GB RAM είμαι γύρω στα 35 - 50 fps σε ότι settings και να βάλω. Το αστείο είναι οτι χθες το βράδυ που έπαιξα λιγο πριν κατεβουν όλα τα parts και τα updates βαρούσε 60άρια frames.
euxoulhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 σας μπαινει κανονικα στο online-rooms? επειδη εμενα μ λεει πως δν ειναι διαθεσιμοι οι σερβερ προς το παρον
billeiros Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Συμφωνα με αυτο το αρθρο η Collectors edition ειναι για κονσολες http://www.gamespot.com/articles/180-mortal-kombat-x-collector-s-edition-comes-with/1100-6425069/ Συμφωνα με αυτο το αρθρο η Collectors edition ειναι για κονσολες http://www.gamespot.com/articles/180-mortal-kombat-x-collector-s-edition-comes-with/1100-6425069/ http://www.public.gr/product/gaming/pre-orders/mortal-kombat-x-kollectors-edition-pc-game/prod7390200pp/Απο εδώ πάντως φαίνεται ότι του πουλούσαν κανονικά.εγώ το παρήγγειλαν απο κωτσοβολο και περιμένω.έχουν καθυστέρηση λένε στην παραλαβη
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τωρα αν παρω τηλεφωνο και τους λιωσω στα μπινελικια και τον Κωτσοβολο και το Public θα φταιω εγω μετα???Τοσο δυσκολο ρε γμτ να βαλουν τις Kollectors edition τα καταστηματα στο Skroutz??? Για το παραπανω Link που εδωσα απο οτι φενεται θα ανακοινωσαν αργοτερα αν βεβαια ισχυει οντως. Βεβαια στην περιπτωση σου δεν χανεις και τιποτα ακομα και Kollector edition για κονσολα να σου στειλουν να εχεις κρατημενη την παραγγελια να τους δειξεις οτι ηθελες συγκεκριμενα για PC(εχει συμβει αυτο παλια να παραλλαμβανει ατομο COllector edition για διαφορετικη πλατφορμα ) Στον κωτσοβολο παντως δεν ξερω τι παραγγελια εκανες καθως στο Site εχει μονο την Ps3 εκδοση http://www.kotsovolos.gr/site/search.jsp?searchfordisplay=mortal+kombat+kollector&searchfor=mortal%2520kombat%2520kollector&msearch=1&searchgo=Submit http://www.skroutz.gr/s/6287474/Mortal-Kombat-X-Kollector-s-Edition-PS3.html?from=adam_recent Ξανατσεκαρε ή παρτους τηλεφωνο γιατι μου φενεται τα εχουν κανει μπαχαλο και στο τελος θα παραλλαβεις για Ps3
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παλικαρια καλησπερα.Θελω την βοηθεια σας, τσιμπησα χθες το mortal kombat x (μεσω steam) καταφερα τελικα να το παιξω λιγο σημερα το πρωι μετα απο ολα αυτα τα install part που ειχε, τελος παντων μολις εγιναν εγκατασταση μπηκα και εγω με χαρα μεσα να ξεκινησω προφανος και θα μου κολλαγε το παιχνιδι στα επιλεγμενα γραφικα που ειχε και γιαυτο πατησα να τα προσαρμοσει αυτοματα σε σχεση με το συστημα μου, τα προσαρμοσε λοιπον να χαμηλωσε ολα (πιο κατω δεν πηγαιναν) και αφησε μονο την 1920χ1080 αναλυση.Και παλι ομως lagαρει υπερβολικα.Εξηγηστε μου για ποιον λογο δεν το σηκωνει ουτε στις χαμηλοτερες ρυθμισεις, αποτι βλεπω αυτες εδω ειναι οι ελαχιστες απαιτησεις του παιχνιδιου:MINIMUM: OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHzMemory: 3 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850DirectX: Version 11Network: Broadband Internet connectionHard Drive: 36 GB available spaceΚαι αυτα εδω ειναι τα specs του δικου μου pc:win 8.1 64bitinte core i5-2500 3.3ghz8gb ramnvdia geforce gtx 550TiΑποτι καταλαβαινω τα δικα μου specs πληρουν ολες τις προυποθεσεις απο τα ελαχιστα του παιχνιδιου για να μπορεσει να το παιξει, για ποιον λογο λοιπον λαγκαρει τοσο πολυ?επισης δοκιμασα να κατεβασω και κανα 2 επιπεδα κατω την αναλυση αλλα εκτος οτι δεν βλεποτανε παλι κολλαγε.
userpartali Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παλικαρια καλησπερα.Θελω την βοηθεια σας, τσιμπησα χθες το mortal kombat x (μεσω steam) καταφερα τελικα να το παιξω λιγο σημερα το πρωι μετα απο ολα αυτα τα install part που ειχε, τελος παντων μολις εγιναν εγκατασταση μπηκα και εγω με χαρα μεσα να ξεκινησω προφανος και θα μου κολλαγε το παιχνιδι στα επιλεγμενα γραφικα που ειχε και γιαυτο πατησα να τα προσαρμοσει αυτοματα σε σχεση με το συστημα μου, τα προσαρμοσε λοιπον να χαμηλωσε ολα (πιο κατω δεν πηγαιναν) και αφησε μονο την 1920χ1080 αναλυση.Και παλι ομως lagαρει υπερβολικα. Εξηγηστε μου για ποιον λογο δεν το σηκωνει ουτε στις χαμηλοτερες ρυθμισεις, αποτι βλεπω αυτες εδω ειναι οι ελαχιστες απαιτησεις του παιχνιδιου: MINIMUM: OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10 Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz Memory: 3 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 36 GB available space Και αυτα εδω ειναι τα specs του δικου μου pc: win 8.1 64bit inte core i5-2500 3.3ghz 8gb ram nvdia geforce gtx 550Ti Αποτι καταλαβαινω τα δικα μου specs πληρουν ολες τις προυποθεσεις απο τα ελαχιστα του παιχνιδιου για να μπορεσει να το παιξει, για ποιον λογο λοιπον λαγκαρει τοσο πολυ?επισης δοκιμασα να κατεβασω και κανα 2 επιπεδα κατω την αναλυση αλλα εκτος οτι δεν βλεποτανε παλι κολλαγε. Εμένα φίλε με ι7 4790κ και 970,ανάλυση 2560 και όλα τέρμα πάει γιαούρτι
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εμένα φίλε με ι7 4790κ και 970,ανάλυση 2560 και όλα τέρμα πάει γιαούρτι Φιλε δεν ζητησα να μου κανεις επειδηξη του υπολογιστη σου, σε πολλους πηγαινει σφαιρα...αφησα το σχολιο μου παραπανω για να μου πει καποιος που ξερει πιο ειναι το θεμα αφου καλυπτω με το συστημα μου τα minimum. 2
giannisag17 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αγορασα απο kinguin αλλα ο κωδικος δεν ειναι ακυρος αλλα ουτε και σωστος..!Κατι παει λαθος με τα γραμματα μου λεει το steam!Αντε τωρα να βγαλω ακρη!
userpartali Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Φιλε δεν ζητησα να μου κανεις επειδηξη του υπολογιστη σου, σε πολλους πηγαινει σφαιρα...αφησα το σχολιο μου παραπανω για να μου πει καποιος που ξερει πιο ειναι το θεμα αφου καλυπτω με το συστημα μου τα minimum. Φίλε λάθος κατάλαβες δεν το είπα για να κάνω επίδειξη .. Απλά ανέφερα το συστημά μου και ότι το παιχνίδι σε μενα δεν έχει κανένα πρόβλημα
xrit86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το παιχνιδι φαινεται αρκετα καλο απο gameplay , στα μειον οτι λειπουν χαρακτηρες.. Θελω να ρωτησω αν καποιος μπορει να το παιξει χωρις lag σε αναλυση 1080p , σε εμενα με ι5 3470 + gtx660 παιζει σε ολες τις αναλυσεις εκτος απο τη συγκεκριμενη . δλδ και στα Ultra low.. να το βαλω κανει πλαι τα ιδια - ( το κλεινεις αμεσως ή αλλαζεις αναλυση για να παιξεις) περιμενω εντυπωσεις απο τους υπολοιπους με παρομοια συστηματα..
karxantiras Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Παλικαρια καλησπερα.Θελω την βοηθεια σας, τσιμπησα χθες το mortal kombat x (μεσω steam) καταφερα τελικα να το παιξω λιγο σημερα το πρωι μετα απο ολα αυτα τα install part που ειχε, τελος παντων μολις εγιναν εγκατασταση μπηκα και εγω με χαρα μεσα να ξεκινησω προφανος και θα μου κολλαγε το παιχνιδι στα επιλεγμενα γραφικα που ειχε και γιαυτο πατησα να τα προσαρμοσει αυτοματα σε σχεση με το συστημα μου, τα προσαρμοσε λοιπον να χαμηλωσε ολα (πιο κατω δεν πηγαιναν) και αφησε μονο την 1920χ1080 αναλυση.Και παλι ομως lagαρει υπερβολικα. Εξηγηστε μου για ποιον λογο δεν το σηκωνει ουτε στις χαμηλοτερες ρυθμισεις, αποτι βλεπω αυτες εδω ειναι οι ελαχιστες απαιτησεις του παιχνιδιου: MINIMUM: OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10 Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz Memory: 3 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 36 GB available space Και αυτα εδω ειναι τα specs του δικου μου pc: win 8.1 64bit inte core i5-2500 3.3ghz 8gb ram nvdia geforce gtx 550Ti Αποτι καταλαβαινω τα δικα μου specs πληρουν ολες τις προυποθεσεις απο τα ελαχιστα του παιχνιδιου για να μπορεσει να το παιξει, για ποιον λογο λοιπον λαγκαρει τοσο πολυ?επισης δοκιμασα να κατεβασω και κανα 2 επιπεδα κατω την αναλυση αλλα εκτος οτι δεν βλεποτανε παλι κολλαγε. Πολλά άτομα που ρώτησα τους κολλούσε ενώ έχουν μια χαρά specs και στους περισσότεορυς έφταιγε η Ram. Δηλαδή σε άτομα με 4 Gb κολλούσε και ακόμα και σε μένα με 8Gb ram όταν είχα ανοιχτό μόνο τον browser όταν έπαιζα κολλούσε και όταν τον έκλεισα όλα καλά! Οπότε κοίτα το Ram usage του PC σου.. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει :/
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ακόμα έναν τίτλο δεν θα τον παίξω στο PS4 λόγω υψηλών τιμών.Το Mortal Kombat X στο Playstation 4 κοστίζει 50€ και στο PC κοστίζει μόλις 20€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα