kanadesu Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πες μου σε παρακαλω που την ειδες την προσφορα να την δω και εγω γιατι εγω δεν βλεπω κατι http://www.skroutz.gr/s/4978173/Mortal-Kombat-X-PC.html?keyphrase=mortal+combat+x 7.5ευρω ακριβοτερο το Πλαισιο απο το πρωτο μαγαζι. Επισης μπορεις να αγορασεις key chain και απο Online καταστηματα(amazon/ebay/aliexpress κλπ) Οσο για Dvd player μπορεις να παρεις ενα απο καποιο παλιο κουτι αν εχεις εσυ ή καποιος φιλος σου ή να αγορασεις ενα που δεν ξεπερναει τα 12-15ευρω αν γενικα αγοραζεις παιχνιδια σε DVD. Τι φάση γιατί τα ψηφιακά είναι πιό ακριβά.. Δεν παίρνει καθόλου dvd το κουτί που θα αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τι φάση γιατί τα ψηφιακά είναι πιό ακριβά.. Δεν παίρνει καθόλου dvd το κουτί που θα αγοράσω. What?? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/ Μην μας μπερδευεις εμας με τους κατοχους κονσολων. Εκει τα ψηφιακα ειναι πιο ακριβα,γιατι αν ηταν πολυ φθηνοτερα τοτε θα ειχαν κλεισει πολλα καταστηματα που πουλανε retail παιχνιδια(κουτατα δηλαδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Official “System Of A Down” Launch Trailer: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 fap fap fap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω αρρωστήσει περιμένοντάς το... Έχω q6600 με μιά 4850 θέλω να πιστεύω ότι δε θα ξενερώσω και να μη μπορεί να το παίξω. Fighting είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω αρρωστήσει περιμένοντάς το... Έχω q6600 με μιά 4850 θέλω να πιστεύω ότι δε θα ξενερώσω και να μη μπορεί να το παίξω. Fighting είναι... Για ξαναριξε μια ματια στις απαιτησεις http://www.pcgamer.com/mortal-kombat-x-system-requirements-revealed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μωρέ τις έχω δει, απλά όσο ζω ελπίζω....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω να ακούσω το Chop Suey από κάτι παμπάλαια DBZ AMVs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω αρρωστήσει περιμένοντάς το... Έχω q6600 με μιά 4850 θέλω να πιστεύω ότι δε θα ξενερώσω και να μη μπορεί να το παίξω. Fighting είναι... Θα ξενερώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethuria Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6040789 εδω που λεει οτι εχει για ps3, τι παιζει?? και εστω οτι οντως υπαρχει, υποθετω οι servers για το online δεν θα ανοιξουν ως τις 2 ιουνιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 το παιχνιδι το επαιξα χθες σε φιλο με ps4 του ηρθε απο public μεσω pre-order. ωραια γραφικα νεοι χαρακτηρες. αλλα ρε παιδι μου αυτα τα brutality και fatality ολα τα λευτα παιξαμε και το test your mind που χτυπας ξυλα και μλκιες...στο τελευταιο επιπεδο ο κυκλος ηταν σαν την τρυπα μιας παρθενας χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Η έκδοση που φέρνει το Πλαίσιο, ξέρετε αν μπαίνει στο Steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλησπέρα στα παιδια αγόρασα το παιχνίδι στο pc γνήσιο απο κατάστημα του ΣΚΡΟΥΤΖ και όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει το steam, ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να εγκατασταθεί γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα !!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να του κάνω εγκατάσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Από ποιο κατάστημα το αγόρασες φίλε μου; Το δέχτηκε κανονικά το κλειδί το steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα