Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ο Boon λεει οτι η pc εκδοση ειναι τελεια και οτι το netcode θα ειναι καλυτερο. Αν δεν το δω δεν το πιστευω.
spartan29gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ενταξει εχει καταντησει λιγο αηδια πια αυτο το πραγμα με τις εμφανισεις των οικογενειων των χαρακτηρων μεσα στο παιχνιδι. 1
Chaos3X Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδιά, ξέρετε αν η έκδοση από nuveem είναι region locked? Γενικότερα, από που το βρίσκουμε ποιο φθηνά; Στο παραπάνω site το έχει περίπου 30€.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Η Nuveem έκδοση του BlazBlue: Continuum Shift Extend δεν ήταν region locked. Δεν έχω ψάξει για MKX. 1
ggramenos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ....δεν πρεπει να είναι Region Locked το MKX.....αλλα αν δεν βγει πρωτα δεν μπορούμε να ξερουμε με σιγουρια.... http://www.steamgifts.com/discussion/Zs3kb/is-nuuvems-mortal-kombat-x-region-locked 1
ggramenos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Από αλλού; ....που αλλου!!! http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mortal-kombat-x-cd-key-compare-prices/ .....και πιο φτηνα από Nuuvem... 1
kanadesu Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θα το πάρω day1 για pc χωρίς το dlc γιατί δεν μου αρέσουν οι extra χαρακτήρες και το roster είναι ικανοποιητικό για μένα.Απλά ελπίζω η έκδοση του pc να είναι ίδια με τις next gen κονσόλες και μην της λείπει κάτι.Πιστεύτε με πληκτρολόγιο θα βολεύει να παίζω?Θα πάρω κάποια στιγμή χειριστήριο αλλά όταν μπορέσω και αυτό κάπου το καλοκαίρι βλέπω να γίνεται.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Θα το πάρω day1 για pc χωρίς το dlc γιατί δεν μου αρέσουν οι extra χαρακτήρες και το roster είναι ικανοποιητικό για μένα.Απλά ελπίζω η έκδοση του pc να είναι ίδια με τις next gen κονσόλες και μην της λείπει κάτι.Πιστεύτε με πληκτρολόγιο θα βολεύει να παίζω?Θα πάρω κάποια στιγμή χειριστήριο αλλά όταν μπορέσω και αυτό κάπου το καλοκαίρι βλέπω να γίνεται. Δεν ειναι δα τοσο ακριβο ενα Gamepad.Μπορεις να βρεις στις αγγελιες με 15 και 20ευρω ουτως ή αλλως.Ασε που γενικα πρεπει να υπαρχει ενα γιατι ορισμενα παιχνιδια ειναι αποκλειστικα σχεδιασμενα για τετοιο.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Θα το πάρω day1 για pc χωρίς το dlc γιατί δεν μου αρέσουν οι extra χαρακτήρες και το roster είναι ικανοποιητικό για μένα.Απλά ελπίζω η έκδοση του pc να είναι ίδια με τις next gen κονσόλες και μην της λείπει κάτι.Πιστεύτε με πληκτρολόγιο θα βολεύει να παίζω?Θα πάρω κάποια στιγμή χειριστήριο αλλά όταν μπορέσω και αυτό κάπου το καλοκαίρι βλέπω να γίνεται. Παιχνίδι που χρειάζεται 6 πλήκτρα για να το παίξεις μαζί με συνδυασμούς και σύνθετες κινήσεις το πληκτρολόγιο θα είναι εχθρός σου. Πάρε ένα φτηνό και επώνυμο controller (παράδειγμα το Logitech F310 http://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310-Gamepad.html?keyphrase=logitech+310)και θα είσαι μια χαρά για τα πάντα όλα. 1
kanadesu Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το υπολόγισα και θα τσιμπήσω του xbox one το χειριστήριο,απλά δεν ξέρω ποιά έκδοση να προτιμήσω,δηλαδή αυτήν με τον φορτιστή η την απλή?Επιπλέον όταν το βάλω στο pc θα το διαβάσει αμέσω η χρειάζεται να κατεβάσω τους drivers?Που λέμε τώρα άν είναι να κάνω τέτοια αγορά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα. edit:Σχετικά με το παιχνίδι έλεγα να το πάρω απο steam αλλά βλέπω στο πλαίσιο προσφορά με μπρελόκ δώρο και στα 40ευρώ.Όμως θα πάρω και νέο κουτί της nzxt και δεν ξέρω τι θα γίνει με το παιχνίδι αφού δεν παίρνει cd.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το υπολόγισα και θα τσιμπήσω του xbox one το χειριστήριο,απλά δεν ξέρω ποιά έκδοση να προτιμήσω,δηλαδή αυτήν με τον φορτιστή η την απλή?Επιπλέον όταν το βάλω στο pc θα το διαβάσει αμέσω η χρειάζεται να κατεβάσω τους drivers?Που λέμε τώρα άν είναι να κάνω τέτοια αγορά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα. edit:Σχετικά με το παιχνίδι έλεγα να το πάρω απο steam αλλά βλέπω στο πλαίσιο προσφορά με μπρελόκ δώρο και στα 40ευρώ.Όμως θα πάρω και νέο κουτί της nzxt και δεν ξέρω τι θα γίνει με το παιχνίδι αφού δεν παίρνει cd. Πες μου σε παρακαλω που την ειδες την προσφορα να την δω και εγω γιατι εγω δεν βλεπω κατι http://www.skroutz.gr/s/4978173/Mortal-Kombat-X-PC.html?keyphrase=mortal+combat+x 7.5ευρω ακριβοτερο το Πλαισιο απο το πρωτο μαγαζι. Επισης μπορεις να αγορασεις key chain και απο Online καταστηματα(amazon/ebay/aliexpress κλπ) Οσο για Dvd player μπορεις να παρεις ενα απο καποιο παλιο κουτι αν εχεις εσυ ή καποιος φιλος σου ή να αγορασεις ενα που δεν ξεπερναει τα 12-15ευρω αν γενικα αγοραζεις παιχνιδια σε DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα