Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Να τώρα τι χάνω να μην έχω iPhone. :P</p>

<p> </p>

<p>Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο utility. Θα το προτείνω και αυτό. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.</p>

Τίποτα :)

Δημοσ.

Καλησπερα.πουλαει καποιος το 4αρι απο αμερικη αγορασμένο. Το δούλευε κανονικά στην 5.1.3 με τζεβεϊ κάρτα. Εκανε αναβάθμιση στην 6.1.3 και σταμάτησε να δουλεύει. Μπορεί να γίνει κάτι. . ?

Δημοσ.

Καλησπερα.πουλαει καποιος το 4αρι απο αμερικη αγορασμένο. Το δούλευε κανονικά στην 5.1.3 με τζεβεϊ κάρτα. Εκανε αναβάθμιση στην 6.1.3 και σταμάτησε να δουλεύει. Μπορεί να γίνει κάτι. . ?

Κακώς έκανε αναβάθμιση γιατί αναβαθμίστηκε και η baseband και γι αυτό κλείδωσε. Πρεπει να πάρει καινούρια gevey που να υποστηρίζει την τωρινή baseband.

Εναλλακτικά το καλύτερο, μάθετε σε ποιό δίκτυο ειναι κλειδωμένο και ξεκλειδώσυε το μέσω ebay, από Αμερική ειναι φθηνά τα ξεκλειδώματα και θαχει και το κεφάλι του ήσυχο.

Προσέχουμε πολύ με τα κλειδωμένα καλό θα ταν ή να του είχε πει ο πωλητής να ΜΗΝ το αναβαθμίσει ή να το αναβαθμίσει με custom ipsw/ preserve baseband ή να διάβαζε κάποια πράγματα πρώτα. Αν χρειαστείς άλλες πληροφορίες εδώ είμαστε.

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αγορασα χθες ενα iphone 5 απο καποιον που ειχε αγγελια στο σαιτ της χρυσης ευκαιριας συναντηθηκα του εδωσα τα χρηματα και πηρα το κινητο το πουλουσε σε σχετικα χαμηλη τιμη και στην αρχη υποψιαστηκα κατι αλλα μετα σκεφτηκα οτι ο ανθρωπος μπορει να ειχε αναγκη και να το πουλαγε τοσο οποτε το αγορασα σημερα που πηγα να βαλω την καρτα μεσα και να το λειτουργησω δεν ξεκλεδωνε με τα δικα μου id  και pasword τηλεφωνησα στην apple μου ειπαν οτι το κινητο ειναι κλεμενο οτι ειναι δηλωμενο σαν απωλεια αν δεν κανω λαθος απο το εξωτερικο και οτι να επικοινωνησω με τον πωλητη που το αγορασα να μου δωσει τα χρηματα μου πισω και να του δωσω το κινητο εντω μεταξυ η κληση του μου λεει μονιμος οταν τον παιρνβ δεν ειναι εφικτη τα μονα στοιχεια που εχω ειναι το μικρο του ονομα το κινητο και την αποθηκευμενη σελιδα που ειχε την αγγελια του τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση με τον ιδιο η τι μπορω να κανω με το κινητο ;

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αγορασα χθες ενα iphone 5 απο καποιον που ειχε αγγελια στο σαιτ της χρυσης ευκαιριας συναντηθηκα του εδωσα τα χρηματα και πηρα το κινητο το πουλουσε σε σχετικα χαμηλη τιμη και στην αρχη υποψιαστηκα κατι αλλα μετα σκεφτηκα οτι ο ανθρωπος μπορει να ειχε αναγκη και να το πουλαγε τοσο οποτε το αγορασα σημερα που πηγα να βαλω την καρτα μεσα και να το λειτουργησω δεν ξεκλεδωνε με τα δικα μου id  και pasword τηλεφωνησα στην apple μου ειπαν οτι το κινητο ειναι κλεμενο οτι ειναι δηλωμενο σαν απωλεια αν δεν κανω λαθος απο το εξωτερικο και οτι να επικοινωνησω με τον πωλητη που το αγορασα να μου δωσει τα χρηματα μου πισω και να του δωσω το κινητο εντω μεταξυ η κληση του μου λεει μονιμος οταν τον παιρνβ δεν ειναι εφικτη τα μονα στοιχεια που εχω ειναι το μικρο του ονομα το κινητο και την αποθηκευμενη σελιδα που ειχε την αγγελια του τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση με τον ιδιο η τι μπορω να κανω με το κινητο ;

Με το κινητό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσεις. Αν μπορέσεις να βρεις περισσότερα στοιχεία αυτού που στο πούλησε και να τον κυνηγήσεις δικαστικά κλπ ίσως γίνει κάτι...Στο μεταξύ αν θες να κάνεις μια καλή πράξη μπορείς να επικοινωνήσεις με το νόμιμο κάτοχο και να του επιστρέψεις το κινητό! :-) Έτσι κι αλλιώς μόνο αυτός μπορεί να το χρησιμοποιήσει!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά απο iphone, μου έστηλαν απο Αγγλία iphone 4s και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω βάζω την sim μπαίνω σε wifi και μου λέει περιμένετε για ενεργοποίηση του iphone και ύστερα λέει η σιμ δεν είναι έγκυρη.

Το μόνο που ξέρω είναι το imei....

Δημοσ.

Αν μπορέσεις να βρεις περισσότερα στοιχεία αυτού που στο πούλησε και να τον κυνηγήσεις δικαστικά κλπ ίσως γίνει κάτι...

Δύσκολο. Πως θα αποδείξει την συναλλαγή? Υπάρχουν κάποιες συνομιλίες? Μηνύματα/mail?

Δεν ξέρω πολλά απο iphone, μου έστηλαν απο Αγγλία iphone 4s και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω βάζω την sim μπαίνω σε wifi και μου λέει περιμένετε για ενεργοποίηση του iphone και ύστερα λέει η σιμ δεν είναι έγκυρη.

Σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο?

Δημοσ.

σου εχω στειλει pm

Δημοσ.

@elenh1975 μα καλά πας και αγοράζεις iPhone από τον κάθε τυχαίο χωρίς πρώτα να το ενεργoποιησεις μπροστά του. Άμα είσαι έξω πας σε μια καφετέρια με WiFi. Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις...

Δημοσ.

Συγγνώμη που αργησα να απαντησω, αυριο μαλλον θα μπω εδω http://www.ebay.com/itm/Sim-Lock-Status-Country-and-Network-Carrier-Check-Service-iPhone-IMEI-Check-/200970093298?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ecac042f2θα το αγορασω 1,24 και θα δω πληροφοριες που ειναι κλειδωμενο κτλπ σωστα ; για να το ανοιξω μετα εδω https://www.officialiphoneunlock.co.uk/iphone_unlock.php να κανω αυτο ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...