Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα! 

εχω το iphone 4 16gb 

το ios 6.1.3 

και Baseband ή αλλιως modem firmware :P : 04.12.05

εχω φαει κανενα 3ωρω για 3εκληδωνοντας μεσω jailbreak αλλα λενε οτι πρεπει να εχω το baseband στο 1.4+ κατι :P

οποτε η τελευταια επιλογη μου ειναι για Official Unlock? και ποσο θα παει? εχω wind 

btw  ειναι jailbroken με το snowbreeze αν δεν κανω λαθος :)

αα και το iphone ειναι απο την γερμανια κλειδομενο απο την at&t

Δημοσ.

Καλησπερα! 

εχω το iphone 4 16gb 

το ios 6.1.3 

και Baseband ή αλλιως modem firmware :P : 04.12.05

εχω φαει κανενα 3ωρω για 3εκληδωνοντας μεσω jailbreak αλλα λενε οτι πρεπει να εχω το baseband στο 1.4+ κατι :P

οποτε η τελευταια επιλογη μου ειναι για Official Unlock? και ποσο θα παει? εχω wind 

btw  ειναι jailbroken με το snowbreeze αν δεν κανω λαθος :)

αα και το iphone ειναι απο την γερμανια κλειδομενο απο την at&t

Απότι έψαξα τα at&t ξεκλειδώνουν με official unlock σχετικά φθηνά (περίπου 20 - 30ε) οπότε είσαι μια χαρά!

• Like 1
Δημοσ.

Άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....Μου έχουν φέρει δυο τρία iphone για ξεκλείδωμα. Ξέρετε κανένα έμπιστο site που να με ενημερώνει αν το κινητό είναι blacklisted? Κοινώς αν το έχει χάσει κάποιος ή του το έχουν κλέψει, και το έχει μπλοκάρει...

Επίσης πες ότι κάποιος χάνει το τηλέφωνο του και δεν το έχει κάνει blacklisted. Αυτός που το βρίσκει έπειτα το κάνει unlock. Και μετά ο αρχικός ιδιοκτήτης πάει να το κάνει blacklisted. Τί γίνεται τότε? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....Μου έχουν φέρει δυο τρία iphone για ξεκλείδωμα. Ξέρετε κανένα έμπιστο site που να με ενημερώνει αν το κινητό είναι blacklisted? Κοινώς αν το έχει χάσει κάποιος ή του το έχουν κλέψει, και το έχει μπλοκάρει...

Επίσης πες ότι κάποιος χάνει το τηλέφωνο του και δεν το έχει κάνει blacklisted. Αυτός που το βρίσκει έπειτα το κάνει unlock. Και μετά ο αρχικός ιδιοκτήτης πάει να το κάνει blacklisted. Τί γίνεται τότε? Ευχαριστώ...

Για να καταλάβω ζητάς βοήθεια πως να ξεκλειδώσεις κλεμμένο κινητό?

Δημοσ.

βάλε στο google imei και blacklisted και θα σου βγάλει μία λίστα με σαίτ στα οποία δίνεις δύο δολλάρια και σου λένε αν το κινητό έχει green - yellow or red flag

Δημοσ.

Για να καταλάβω ζητάς βοήθεια πως να ξεκλειδώσεις κλεμμένο κινητό?

Λάθος κατάλαβες. Το να δεις αν ένα τηλέφωνο είναι μπλοκαρισμένο/χαμένο/κλεμμένο δεν σημαίνει ότι το έχεις κλέψει. Π.χ. πες ότι θες να αγοράσεις ένα iphone (ebay, αγγελία, μέσω γνωστού κτλ) πως μπορείς να ελέγξεις αν είναι blacklisted? Αν σε ρωτήσει κάποιος δικός σου, "ρε συ πουλάνε ένα iphone 4s 150 ευρώ αλλά είναι κλειδωμένο, να το πάρω?" πως θα τον συμβούλευες? Εμένα μου έχει δώσει φίλος τώρα δύο iphone τα οποία τα βρήκε πεταμένα(τουριστική περιοχή), το ένα με σπασμένη οθόνη και χωρίς home button και το άλλο χωρίς μπαταρία και χωρίς backplate. Μου ζήτησε να του τα φτιάξω και αν χρειαστούν ξεκλείδωμα να του τα ξεκλειδώσω. Εγώ πως μπορώ να ξέρω το ιστορικό του? Να μην μάθω ένα τρόπο να ελέγξω (έστω μέχρι σε ένα βαθμό) αν είναι κλεμμένο/μπλοκαρισμένο? Εννοείται ότι αν δω ότι κάποιο blacklisted θα του το πω και δεν κάνω τίποτα...

βάλε στο google imei και blacklisted και θα σου βγάλει μία λίστα με σαίτ στα οποία δίνεις δύο δολλάρια και σου λένε αν το κινητό έχει green - yellow or red flag

φίλε μου sotiris99 τα είδα τα διάφορα site που βγάζει ο γούγλης. Εγώ ρωτάω όμως αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο από αυτά. Αν γνωρίζει κανένα έμπιστο site...Σε ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Φίλε Σπύρο φαίνεται ακριβώς αυτό που ψάχνω...το χεις δοκιμάσει εσύ? Αλήθεια αυτή η διαδικασία πως γίνεται? Δεν θα ήταν καλύτερα να την παρέχει η apple κανονικά?

Edit: Υποθέτω ότι αυτές οι υπηρεσίες ισχύουν για όλες τις χώρες. Δηλαδή αν ένα κινητό είναι στην t-mobile ή στην cosmote θα φανεί σε αυτό το site που είναι Αμερική. Σωστά?

Αυτό εδώ --> http://ihomeservice.gr/official-unlock-iphone/?gclid=CM_0w4SvtbkCFYjC3godDwMAkQ

που είναι ελληνικό το γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

Δεν θα στο κανουν unlock αν ειναι blacklist.

Γιατι να πληρωσεις πχ το ξεκλειδωμα της at&t 40  ευρω ,οταν το πουλανε 4-5 ευρω?

Πηγαινε στο ebay και κανε ενα emei check,να δεις που ειναι κλειδωμενο και αν ειναι blacklist,και μετα ψαξε για τον παροχο στο ebay παλι να το ξεκλειδωσεις.

Δημοσ.

Παιδιά sos.

Είχα πουλήσει iPhone 4 κλειδωμένο σε 5.0.1 με Ultrasn0w (δούλευε κανονικά).

Δεν θυμάμαι τι SHSH blobs είχα σώσει και πώς. Το παιδί με ρωτάει μέχρι ποια έκδοση και πώς μπορεί να κάνει ένα restore για να το πουλήσει κι εκείνος με τη σειρά του.

Είναι σε preserved baseband στην γνωστή που πρέπει να είναι για να είναι jailbreak-able πάντως.

1) Πώς βλέπω τι blobs έχω σώσει (σε περιβάλλον windows)

2) Μπορώ αν έχω σώσει της 5.0.1 να κάνω restore σε 5.0.1?

Δημοσ.

<p>Παιδιά sos.</p>

<p> </p>

<p>Είχα πουλήσει iPhone 4 κλειδωμένο σε 5.0.1 με Ultrasn0w (δούλευε κανονικά).</p>

<p> </p>

<p>Δεν θυμάμαι τι SHSH blobs είχα σώσει και πώς. Το παιδί με ρωτάει μέχρι ποια έκδοση και πώς μπορεί να κάνει ένα restore για να το πουλήσει κι εκείνος με τη σειρά του.</p>

<p> </p>

<p>Είναι σε preserved baseband στην γνωστή που πρέπει να είναι για να είναι jailbreak-able πάντως.</p>

<p> </p>

<p>1) Πώς βλέπω τι blobs έχω σώσει (σε περιβάλλον windows)</p>

<p>2) Μπορώ αν έχω σώσει της 5.0.1 να κάνω restore σε 5.0.1?</p>

Κατέβασε το tinyumbrella και πάτα save shsh έχοντας στο advanced τικαρισμένο το Request SHSH from Cydia. Και θα δεις τι θα σου νγάλει. Αν έχεις τα 5.0.1 ναι μπορείς με stitching να πας, αλλά δεν αξίζει τον κόπο

Δημοσ.

Αχα.

Δεν είναι θέμα κόπου. Αφού θέλει να το πουλήσει, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το wipeάρει το παιδί.  :ph34r:

Ευχαριστώώώώώώώ.  ^_^

Δημοσ.

<p>Αχα.</p>

<p> </p>

<p>Δεν είναι θέμα κόπου. Αφού θέλει να το πουλήσει, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το wipeάρει το παιδί. :ph34r:</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώώώώώώώ. ^_^</p>

Και γιατί δεν τα σβήνει όλα, να περάσει και ένα icleaner pro από σύντια αφού σβησει τα πάντα (δεδομένα εφαρμογές κωδικούς κλπ) και να το δώσει όπως ειναι;

Δημοσ.

Να τώρα τι χάνω να μην έχω iPhone. :P

Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο utility. Θα το προτείνω και αυτό. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...