Vasilopoulos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ναι όμως εκτός απο το ultrasnow υπάρχει και το sam Δεν υπάρχει ultrasn0w για 4άρι εκτός αν έχει την ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ παλιά baseband που ήταν η μόνη που υποστηριζόταν (και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την έχει). Θα πας σε κάποιο από τα σάιτ στα οποία πληρώνεις 1-2 δολλάρια και θα βάλεις το ΙΜΕΙ του κινητού και θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες και το σε ποιό πάροχο είναι κλειδωμένο. Γράψε στο google "Iphone 4 IMEI information" και θα σου βγάλει ένα σωρό σάιτ.
WalkerSW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Παιδες ξερει κανεις τι επιλογες υπαρχουν για ξεκλείδωμα iphone 4 κλειδωμενo στο δίκτυο της TELE2 sweden? IMEI: 012539006885365 MODEM: 04.12.05 S/N: 7V043AJ2A4S ios: 6.1.3
xristinat7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iphone 4s και επειδή βρήκα ένα αλλά αναφέρει το εξής : to sugkekrimeno iphone apla thelei mia opia dipote karta apo to ekswteriko(oxi amerikh) gia na aniksei kanonika.meta kaneis updates kai meso enos programatos apo itunes vazeis thn dikia sou karta kai to leitourgeis. θα ήθελα να μου πει κάποιος αν αυτό ισχύει και αν είναι κάτι που γίνετε έυκολα και σχετικά χωρίς πολλά έξοδα γιατί δε γνωρίζω το θέμα Ευχαριστώ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iphone 4s και επειδή βρήκα ένα αλλά αναφέρει το εξής : to sugkekrimeno iphone apla thelei mia opia dipote karta apo to ekswteriko(oxi amerikh) gia na aniksei kanonika.meta kaneis updates kai meso enos programatos apo itunes vazeis thn dikia sou karta kai to leitourgeis. θα ήθελα να μου πει κάποιος αν αυτό ισχύει και αν είναι κάτι που γίνετε έυκολα και σχετικά χωρίς πολλά έξοδα γιατί δε γνωρίζω το θέμα Ευχαριστώ παπαριες,με λιγα λογια σου λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο και θελει καρτα απο τον παροχο που το αγορασε[πχ at&t] να μπει μεσα ωστε το κινητο να ανοιξει.Απο εκει και περα ακομα και να ανοιξει δεν σου ανεφερει αν θα δει ελληνικη καρτα.Μιλαει παντα για την ενεργοποιηση και οχι αν ειναι ξεκλειδωτο.Πες του να σου δωσει παραπανω λεπτομερεις οπως απο που ειναι αγορασμενο ή που ειναι κλειδωμενο,τι καρτα σιμ θελει κτλ και πες μας.
xristinat7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Οκ ευχαριστώ για τη βοήθεια μόλις μου πει κάτι περισσότερο θα σας πω και εμένα μου φάνηκε περιεργο
iMarilina Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι όμως εκτός απο το ultrasnow υπάρχει και το sam Δεν υπάρχει ultrasn0w για 4άρι εκτός αν έχει την ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ παλιά baseband που ήταν η μόνη που υποστηριζόταν (και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την έχει). Θα πας σε κάποιο από τα σάιτ στα οποία πληρώνεις 1-2 δολλάρια και θα βάλεις το ΙΜΕΙ του κινητού και θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες και το σε ποιό πάροχο είναι κλειδωμένο. Γράψε στο google "Iphone 4 IMEI information" και θα σου βγάλει ένα σωρό σάιτ. Δε δουλεύει πλέον απ'όσο ξέρω.
WalkerSW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Οκ thanx. Αν και προέκυψε άλλο πρόβλημα που μάλλον κατέστησε το τηλέφωνο άχρηστο.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Οκ thanx. Αν και προέκυψε άλλο πρόβλημα που μάλλον κατέστησε το τηλέφωνο άχρηστο.Τι πρόβλημα;; Κρίμα
WalkerSW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το κλασσικό πρόβλημα με το blue coil και το σήμα. Το άνοιξα να αλλάξω το power on κουμπί που είχε χαλασει και κατα το κλείσιμο όταν συνέδεσα την κεραία δεν πρόσεξα και ακουμπήσα το coil. Τεσπα υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αλλά δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία και δεν συμφέρει να το πάω σε ηλεκτρονικό εδω που είμαι.
gallaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Γειά σας, έχω ένα iPhone 4s σε ios 6.1.3 και baseband 3.4.03. Μπορεί να ξεκλειδώσει? Βρήκα το official unlock με IMEI αλλα θέλουν 180$. Ρωτάω αν μπορεί να ξεκλεδωθεί με hack ( downgrade ή οτιδήποτε ). Επίσης βρήκα Site: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10567">αυτήν ξέρει κανείς αν αξίζει και αν δουλεύει? Ευχαριστώ
Vasilopoulos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αυτο που λές με το χακ είναι το jailbreak. Με το jailbreak θα μπορουσες να ξεκλειδώσεις το 4σ σου με το ultrasnow.Αλλα το ultrasnow υποστιριζει μεχρι iphone 4 με παλιο baseband.Αυτο με το r-sim που λες γίνεται απλα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει το δικό σου baseband.Εκτός απο αυτο, μπορεις να δοκιμάσεις το Sam αλλα πρεπει να ξες τον πάροχο ( carrier ). Ελπιζω να βοήθησα .
gallaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Έχω carrier είναι Rogers απο Καναδά. Το Sam δεν το ξέρω πώς δουλεύει?? Στο site της R-Sim γράφει οτι δουλεύει για όλα τα κινητά, και κάποια βιντεο που είδα ξεκλειδώναν και 4ς και 5 απλά δέν ξέρω για το baseband. Τους έστειλα ένα μήνυμα καλού κακού και περιμένω απάντηση.
Vasilopoulos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Για όλα τα κινητά οταν λεεί εννοεί για ολα τα iphone ( λέω iphone επειδή κυρίως για iphone φημίζεται ) αλλα δεν λέει το baseband.Δεν νομίζω να υποστιρίζεται απο ολα τα besebands χωρίς εξέραιση.
gallaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Α οκ θα δοκιμάσω και θα σας πώ. Α! και κάτι τελευταίο, με αυτές τις κάρτες υπάρχει περίπτωση πχ μετά απο λίγο καιρό να μην δουλεύει? Αμα δεν κάνω update και απλά κρατήσω αυτες τις εκδόσεις ios/baseband που έχω εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα