Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια; Και πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω official; Μίλησα με την O2 στο online chat και μου είπαν ότι θα χρειαστούν τα στοιχεία του αρχικού αγοραστή και θα πρέπει να μιλήσουν οι ίδιοι μαζί του. Αυτό δεν παίζει γιατί δεν ξέρω καν ποιος είναι οπότε;;;;

Εντομεταξύ πήγα να κάνω restore απο το itunes και αυτό έκανε update στην 6.1.3...... Οπότε τώρα δύσκολα τα πράματα.....

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Αλήθεια; Και πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω official; Μίλησα με την O2 στο online chat και μου είπαν ότι θα χρειαστούν τα στοιχεία του αρχικού αγοραστή και θα πρέπει να μιλήσουν οι ίδιοι μαζί του. Αυτό δεν παίζει γιατί δεν ξέρω καν ποιος είναι οπότε;;;;</p>

<p> </p>

<p>Εντομεταξύ πήγα να κάνω restore απο το itunes και αυτό έκανε update στην 6.1.3...... Οπότε τώρα δύσκολα τα πράματα.....</p>

Μέσω ebay βρες να σου το ξεκλειδώσουν

<p>Αλήθεια; Και πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω official; Μίλησα με την O2 στο online chat και μου είπαν ότι θα χρειαστούν τα στοιχεία του αρχικού αγοραστή και θα πρέπει να μιλήσουν οι ίδιοι μαζί του. Αυτό δεν παίζει γιατί δεν ξέρω καν ποιος είναι οπότε;;;;</p>

<p> </p>

<p>Εντομεταξύ πήγα να κάνω restore απο το itunes και αυτό έκανε update στην 6.1.3...... Οπότε τώρα δύσκολα τα πράματα.....</p>

Για ποιο λόγο πήγες να κάνεις ρηστορ; Εννοείται στην 6.1.3 θα σε πήγαινε και θα αναβαθμιζε και τη baseband κιολας. Δεν κάνουμε τέτοια με κλειδωμένα κινητά.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο πήγες να κάνεις ρηστορ; Εννοείται στην 6.1.3 θα σε πήγαινε και θα αναβαθμιζε και τη baseband κιολας. Δεν κάνουμε τέτοια με κλειδωμένα κινητά.

restore εκανα γιατί είχα κάνει jailbrake στην 5.1.1 και ένα σωρό άλλα πράγματα που έβλεπα στο youtube και είπα να το επαναφέρω για να τα κάνω όλα από την αρχή. Νόμιζα οτι θα με επαναφέρει στην 5.1.1. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εγώ θέλω να ξεκλειδώσει για όλες τις κάρτες και αυτό γίνεται μόνο με official unlock. Οπότε θα το ψάξω αλλιώς.

Δημοσ.

restore εκανα γιατί είχα κάνει jailbrake στην 5.1.1 και ένα σωρό άλλα πράγματα που έβλεπα στο youtube και είπα να το επαναφέρω για να τα κάνω όλα από την αρχή. Νόμιζα οτι θα με επαναφέρει στην 5.1.1. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εγώ θέλω να ξεκλειδώσει για όλες τις κάρτες και αυτό γίνεται μόνο με official unlock. Οπότε θα το ψάξω αλλιώς.
Καταρχάς,ΠΟΥΘΕΝΑ απολύτως δε λέει οτι με ρηστορ πας στην ίδια έκδοση, πάντα πάει στην τρέχουσα.Δευτερον, απο το ebay σου ειπα να πας να βρεις για OFFICIAL unlock. Το κάνουν εκείνοι για σένα μεσω της εταιρίας γιατι εχουν λογαριασμούς
Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται να το ξεκλειδωσει καποιος απο αποσταση?

εχουν κανα κονε μεσα στην αππλε του τα σκανε και το κανει παρανομα να υποθεσω?

ή ειναι σε φαση kegenerator.σου λενε πληκτρολογησε τον ταδε συνδιασμο για να ξεκλειδωσει?

δινεται σε μαγαζια το ιμει σας?και σε μαγαζια που ξερετε οτι ασχολουνται με μτχ,ξεκλειδωματα κτλ?!!??!?!?

imei cloning...

Δημοσ.

Καταρχάς,ΠΟΥΘΕΝΑ απολύτως δε λέει οτι με ρηστορ πας στην ίδια έκδοση, πάντα πάει στην τρέχουσα.Δευτερον, απο το ebay σου ειπα να πας να βρεις για OFFICIAL unlock. Το κάνουν εκείνοι για σένα μεσω της εταιρίας γιατι εχουν λογαριασμούς

Εντάξει μη δαγκώνεις! Απλά η λογική λέει restore = επαναφορά. Δεν με πειράζει έτσι και αλλιώς δεν θα κρατούσα την 5.1.1. Προτιμώ official που παίζει σε όλες τις εκδόσεις.

Δημοσ.

Εντάξει μη δαγκώνεις! Απλά η λογική λέει restore = επαναφορά. Δεν με πειράζει έτσι και αλλιώς δεν θα κρατούσα την 5.1.1. Προτιμώ official που παίζει σε όλες τις εκδόσεις.
Ναι καλέ μου επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά οχι στην εκδοση που είσαι η οποία εχει σταματήσει να υπογράφεται. Αν προσέξεις λέει restore and update. Επίσης ναι καλύτερα official unlock χιλιες φορές. Κανε search στο ebay για unlock iphone 4 και την εταιρία που ειναι κλειδωμένο και θα σου βγαλει.

<p>μπορει καποιος να μου πει πως γινεται να το ξεκλειδωσει καποιος απο αποσταση?</p>

<p>εχουν κανα κονε μεσα στην αππλε του τα σκανε και το κανει παρανομα να υποθεσω?</p>

<p>ή ειναι σε φαση kegenerator.σου λενε πληκτρολογησε τον ταδε συνδιασμο για να ξεκλειδωσει?</p>

Οχι τους στέλνεις το ΙΜΕΙ σου και σε ποιο πάροχο ειναι κλειδωμένο και αυτοί έχουν λογαριασμό στον πάροχο, επικοινωνούν με τον πάροχο και μετά σου έρχεται εμαιλ που σου λέει οτι το τηλέφωνο έχει ξεκλειδωθεί και το βάζεις στο ιτουνς και το κανεις ρηστορ και σου λέει οτι ειναι επισήμως ξεκλείδωτο.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται να το ξεκλειδωσει καποιος απο αποσταση?

εχουν κανα κονε μεσα στην αππλε του τα σκανε και το κανει παρανομα να υποθεσω?

ή ειναι σε φαση kegenerator.σου λενε πληκτρολογησε τον ταδε συνδιασμο για να ξεκλειδωσει?

Υποθέτω ότι έχουν πληρωμή στην εταιρία πχ vodafone UK η οποία με τη σειρά της αποστέλλει αίτημα στην apple και όταν το κινητό μέσω itunes συνδεθεί σε PC το οποίο είναι online  γίνεται αναγνώριση IMEI και αποστέλλεται sim unlock αρχείο ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα έλεγχο στην CheckMEND και πήρα απάντηση πως είναι Currently Blocked (CheckMEND has a record that this item is currently blocked by one or more GSM cell phone networks)

Οπότε πάμε για 75 ευρώ. http://www.ebay.co.uk/itm/UNLOCK-IPHONE-3G-3GS-4-4S-5-O2-UK-BLOCKED-BARRED-LOST-BLACKLISTED-100-OFFICIAL-/171081286845?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27d53d44bd

Για την ιστορία να πω ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε official μέσα σε 2 μέρες από ebay :)

Επεξ/σία από tsomby
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε μπορείς να αλλάξεις τη baseband στο 4αρι μόνο στο 3gs.

Καλησπέρα πες μου σε ποιο iOS βρίσκεται το τηλέφωνο. Μπορεί να ξεκλειδώσει με Gevey αλλά δε θα πρεπει να κανεις αναβαθμίσεις κλπ.

Απο κει και πέρα δες στο ebay για ξεκλείδωμα μόνιμο (factory unlock) αλλα γενικά εκεί κυμαίνονται οι τιμές τους κοντά στο 80αρι αποτι το χουμε ξαναψάξει με αλλους (για Ελβετία μιλάω).

Έχω iOs 6. :/

Δημοσ.

καλησπερα..μου εφεραν ενα iphone 4 απο εξωτερικο..

το μονο που ξερω ειναι απο το μοντελο MC603B/A

οτι ειναι απο united kindom..θελω να ψαξω για τον παροχο

επειδη ψαχνω να δω τι τιμες παιζουν για να το ξεκλειδωσουν..

επειδη εδω http://www.officialiphoneunlock.co.uk/iphone_unlock.php

ζητανε τον παροχο..ξερει καποιος τι μπορω να κανω???

Δημοσ.

Αυτο είναι IMEI unlock.Εκτός απο αυτο υπάρχει τρόπος για unlock με jailbreak ( ultrasnow,sam).Πές μας τι modem firmware έχεις.Άμα έχεις συμβατό μονετμ φιρμγιουερ τότε μπορείς να το κάνεις το unlock με jailbreak..Άμα όμως δεν έχεις συμβατο μοντεμ τοτε πρέπει να ξες τον πάροχο για το ανλοκ.A, ποιό ios έχεις?

Δημοσ.

Αυτο είναι IMEI unlock.Εκτός απο αυτο υπάρχει τρόπος για unlock με jailbreak ( ultrasnow,sam).Πές μας τι modem firmware έχεις.Άμα έχεις συμβατό μονετμ φιρμγιουερ τότε μπορείς να το κάνεις το unlock με jailbreak..Άμα όμως δεν έχεις συμβατο μοντεμ τοτε πρέπει να ξες τον πάροχο για το ανλοκ.A, ποιό ios έχεις?

Δεν υπάρχει ultrasn0w για 4άρι εκτός αν έχει την ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ παλιά baseband που ήταν η μόνη που υποστηριζόταν (και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την έχει). 

καλησπερα..μου εφεραν ενα iphone 4 απο εξωτερικο..

το μονο που ξερω ειναι απο το μοντελο MC603B/A

οτι ειναι απο united kindom..θελω να ψαξω για τον παροχο

επειδη ψαχνω να δω τι τιμες παιζουν για να το ξεκλειδωσουν..

επειδη εδω http://www.officialiphoneunlock.co.uk/iphone_unlock.php

ζητανε τον παροχο..ξερει καποιος τι μπορω να κανω???

Θα πας σε κάποιο από τα σάιτ στα οποία πληρώνεις 1-2 δολλάρια και θα βάλεις το ΙΜΕΙ του κινητού και θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες και το σε ποιό πάροχο είναι κλειδωμένο. Γράψε στο google "Iphone 4 IMEI information" και θα σου βγάλει ένα σωρό σάιτ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...