Stath Krand Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γεια σας, Εχω αγορασει ενα IPhone απο Ελβετια, με συνδεση στην εταιρια Orange. Γνωριζει καποιος αν μπορει να ξεκλειδωθεί? Ρωτησα σε μια εταιρια στην αθηνα και μου ειπαν οτι ξεκλειδωνει (για 80€ - ελεος), αλλα τα περισσοτερα forum που βλεπω στο internet, ισχυριζονται το αντιθετο. Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω;
aris1986 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προφανώς για να σου πιάσουν τον ποπό... και αφορολόγητα φαντάζομαι! Ανέμενε για βοήθεια θα μπορείς λογικά να το κάνεις μόνος σου.
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το iphone 4 νμζω πως ξεκλειδωνει αφου του αλλαξεις την baseband και αυτο γινεται στο σηγκεκριμενο..επισης ξεκλειδωνει και με κατι ειδικες καρτες gevey.. Δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στα unlock αλλα αυτα ξερω περιμενε και για αλλες προτασεις...! Sent from my iPhone using Insomnia
johnyblack Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ψαξε στο ebay. ξεκλειδωνει κ μονιμα κιολας πολυ φτηνα
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το iphone 4 νμζω πως ξεκλειδωνει αφου του αλλαξεις την baseband και αυτο γινεται στο σηγκεκριμενο..επισης ξεκλειδωνει και με κατι ειδικες καρτες gevey.. Δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στα unlock αλλα αυτα ξερω περιμενε και για αλλες προτασεις...!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Δε μπορείς να αλλάξεις τη baseband στο 4αρι μόνο στο 3gs. <p>Γεια σας,</p> <p>Εχω αγορασει ενα IPhone απο Ελβετια, με συνδεση στην εταιρια Orange. Γνωριζει καποιος αν μπορει να ξεκλειδωθεί? <br> Ρωτησα σε μια εταιρια στην αθηνα και μου ειπαν οτι ξεκλειδωνει (για 80€ - ελεος), αλλα τα περισσοτερα forum που βλεπω στο internet, ισχυριζονται το αντιθετο. <br> Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω;</p> Καλησπέρα πες μου σε ποιο iOS βρίσκεται το τηλέφωνο. Μπορεί να ξεκλειδώσει με Gevey αλλά δε θα πρεπει να κανεις αναβαθμίσεις κλπ. Απο κει και πέρα δες στο ebay για ξεκλείδωμα μόνιμο (factory unlock) αλλα γενικά εκεί κυμαίνονται οι τιμές τους κοντά στο 80αρι αποτι το χουμε ξαναψάξει με αλλους (για Ελβετία μιλάω).
sotris99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η orange ελβετίας είναι γύρω στις 49 λίρες αγγλίας 1
balog13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα! Επειδή το θέμα Unlocking με βασανίζει μήνες! Έχω κλειδωμένο iPhone4 στην Tele2 της Sweeden, Baseband 4.12.01 και Version 5.1.1. Κατέληξα πως μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο μέσο Factory Unlock αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ στο ebay και γενικότερα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο έμπιστο link? Thanks.
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα! Επειδή το θέμα Unlocking με βασανίζει μήνες! Έχω κλειδωμένο iPhone4 στην Tele2 της Sweeden, Baseband 4.12.01 και Version 5.1.1. Κατέληξα πως μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο μέσο Factory Unlock αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ στο ebay και γενικότερα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο έμπιστο link? Thanks. δε μπορώ να σου πώ στα σίγουρα αλλά κοίτα αξιοπιστία στο ebay σε σχέση με reviews κλπ κλπ
balog13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δε μπορώ να σου πώ στα σίγουρα αλλά κοίτα αξιοπιστία στο ebay σε σχέση με reviews κλπ κλπ Για παράδειγμα, αυτό το link είναι έμπιστο κρίνοντας από τα reviews.. http://viewitem.eim.ebay.gr/100-UNLOCK-Telia-Three-Telenor-Tele2-Sweden-iPhone-5-4s-4-3gs-Factory-Unlocking/321069581110/item . Οπότε μου φαίνεται θα το δοκιμάσω. Thanks για τις χρήσιμες πληροφορίες!
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δε μπορώ να σου πώ στα σίγουρα αλλά κοίτα αξιοπιστία στο ebay σε σχέση με reviews κλπ κλπ Για παράδειγμα, αυτό το link είναι έμπιστο κρίνοντας από τα reviews.. http://viewitem.eim.ebay.gr/100-UNLOCK-Telia-Three-Telenor-Tele2-Sweden-iPhone-5-4s-4-3gs-Factory-Unlocking/321069581110/item . Οπότε μου φαίνεται θα το δοκιμάσω. Thanks για τις χρήσιμες πληροφορίες! Μια χαρά μου φαινεται.
tsomby Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοίγω άλλον θέμα, έχω και εγώ ένα iPhone 4 με έκδοση 5.1.1 και baseband 04.12.01 κλειδωμένο στην Ο2 UK. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει κάπως εκτός από official?
iMarilina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 <p>Για να μην ανοίγω άλλον θέμα, έχω και εγώ ένα iPhone 4 με έκδοση 5.1.1 και baseband 04.12.01 κλειδωμένο στην Ο2 UK. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει κάπως εκτός από official? </p> Gevey?
tsomby Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Gevey? Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω.. Δεν έχω Gevey card αλλά αν ξεκλειδώνει σίγουρα με αυτήν να πάρω.
iMarilina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Gevey? Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω.. Δεν έχω Gevey card αλλά αν ξεκλειδώνει σίγουρα με αυτήν να πάρω.Ναι ξεκλειδωνει απλα τσεκαρε να παρεις τη σωστή για τη baseband
alsot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοίγω άλλον θέμα, έχω και εγώ ένα iPhone 4 με έκδοση 5.1.1 και baseband 04.12.01 κλειδωμένο στην Ο2 UK. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει κάπως εκτός από official? Η Ο2 UK το official unlock έχει περίπου 20€ δηλαδή όσο και η gevey ,εκτός αν το τηλέφωνο σου είναι blocked οπότε γύρω στα 80€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα