kostaspap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Χαιρετω !Πριν απο ενα χρονο ειχα αγορασει απο το Mediamarkt ena Lenovo Thinkpad Edge i3 2,4 GHz M370 me 2GB Ram& windows 7.Ο υπολογιστης προοριζοταν για χρηση απο τη μητερα μου που ειναι αρχαρια οποτε δεν εχει και ιδιαιτερες απαιτησεις. Το θεμα ειναι οτι σχεδον απο τη πρωτη μερα ο υπολογιστης με απογοητευσε ηταν πολυ αργος και τωρα κολλαει και υστερει στην εκτελεση εντολων.Τι λετε να κανω? Να αρχισω αυξανοντας τη Ram και βλεπουμε ή να κανω format?
cyberrobot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ θα σου έλεγα 1) Να κάνεις ένα καλό scan για ιους 2) να βάλεις ένα USB stick με linux επάνω να δείς άμα έχεις τα ίδια προβλήματα. Μετά βλέπουμε.
coolerman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 και με hdsentinel να ελενξεις την υγεια του σκληρου δισκου.
arc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Τι θα έκανα στη θέση σου; Τα παρακάτω με την παρακάτω σειρά μεχρι να εχω ικανοποιητικά αποτελέσματα Έλεγχο με το hard disk sentinel (σωστός ο coolerman) για προβλήματα στο δίσκο Έλεγχο και καθαρισμό με antivirus αλλά και τη free έκδοση του malwarebytes (μπορεί να εχεις κολλήσει κάποιο ιο/malware) που να γονατίζει το μηχάνημα Καθαρισμό με την εκκαθάριση δίσκου (ειναι μέσα στα windows), σβήνοντας και τα recovery points εκτός απο το τελευταίο) Format αλλά με επαναφορά του εργοστασιακου image (δες το manual πως γίνεται) για να είναι ο υπολογιστής ΟΠΩΣ τον αγόρασες. Προσθήκη μνήμης
kostaspap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια! Ηδη εχω κανει scan με το avast ,αλλα δε βρεθηκε τιποτα.Θα αρχισω σιγα σιγα να κανω και τα υπολοιπα... Μνημη θα μπορεσω να βαλω ευκολα μονος μου?
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια! Ηδη εχω κανει scan με το avast ,αλλα δε βρεθηκε τιποτα.Θα αρχισω σιγα σιγα να κανω και τα υπολοιπα... Μνημη θα μπορεσω να βαλω ευκολα μονος μου?
arc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εσύ εφτασες στη ήδη στη μνήμη χωρίς να κοιτάξεις τα προηγούμενα. Αν ο δίσκος ειναι χτυπημένος ή αν έχεις malware τότε και να διπλασιάσεις τη μνήμη, πάλι σέρνοντας θα πηγαίνει. Θα σου προσθέσω δυο ακόμα που μπορείς να τα δεις οριν την εκκαθάριση δίσκου Έχεις εγκαταστήσεις πολλά προγράμματα τα οποία φορτώνονται στην εκκίνηση των windows; Κάτω δεξιά στο ρολόι έχει πολλά εικονίδια; (μαζί με το βελάκι) Στις ρυθμίσεις ενέργειας (η πρίζα δίπλα στο ρολόι) βάλε υψηλές επιδόσεις
kostaspap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω!Τα εχω ελεγξει ηδη αυτα.Εχουν μεινει μονο τα απαραιτητα...
kostaspap Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Λοιπον εγινε ελεγχος και με malwarebytes &hdsentinel .Δε βρεθηκε τιποτα.Υγεια δισκου 100%. Απλα παρατηρησα οτι η χρηση μνημης επαιζε πανω απο το 60% ακομα και αν δεν δουλευε τιποτα. Οποτε αρχισα να απενεργοποιω προγραμματα απο το startup.Νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα το δημιουργουσε το lenovo toolbox,το οποιο και απενεργοποιησα. Η κατασταση βελτιωθηκε αλλα ακομα δε με ικανοποιει,οποτε θα του προσθεσω αλλα 2GB μνημης και θα σας ενημερωσω! Ευχαριστω για τη βοηθεια σας ως τωρα!!
cyberrobot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 4 να βάλεις 2 είναι λίγα και τα 4 δεν είναι και τόσο ακριβά! http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-197=1&filter-203=1 Τσέκαρε τι είναι κατάλληλο για σένα και πάρε το αντίστοιχο, εγώ προτείνω kingston ως τι πιο συμβατές και επειδή έχω βάλει και στο δικό μου. Και καλό είναι να κάνεις φορμάτ ή να πετάξεις όλα τα σκουπίδια που έχει επάνω η εταιρία antivirus spam & etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα