Προς το περιεχόμενο

Ghost Backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μεινει στην εκδοση norton ghost15 που κανει με επιτυχια backup se 1 αρχειο

win7. (σε παλαιου δισκους - οχι ssd δηλαδη).

Οποιος ξερει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του norton ghost και αν κανει backup ομοιο

σε ssd δισκους γιατι εχω σκοπο να παω εκει σε ssd δισκους δηλαδη Δεν θελω να παω ομως αμα δεν κανει backup σε ssd δισκους.

Εχω ακουσει και για το acronis και οτι ειναι πλεον κορυφη. Ισως αυτο κανει σιγουρα? ποια εκδοση?

Το norton νομιζω σταματησε αναβαθμισεις απο ενα σημειο και περα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Για εκκίνηση από δισκάκι μιλάς;;

Πρέπει να φτιαχτεί το δισκάκι στον ίδιο τον Η/Υ για να περαστούν όλα τα driver και αυτό του sata δηλαδή.

Γιατί αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα,αν είναι και ο παλιός δίσκος sata τότε δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.

Δημοσ.

oxi οχι δεν εννοω αυτο. Το καθε cd-dvd του norton ghost ειναι bootable δεν εχουμε θεμα!

Απλα θελω να υποστηριζει ghost backup σε ssd δισκους και οχι μονο στους παλιους. Δεν ξερω αν ο norton

τα προλαβε η το πουλακι πεταξε.

Με λιγα λογια θελω να ξερω πριν ξαναπερασω win7 σε νεα μητρικη κτλ κτλ με SSD δισκο αυτη τη φορα αν θα μπορω να κανω αμεσως ghost backup ωστε σε περιπτοση στραβης να κανω αμεσως επαναφορα. Δεν θελω να περασω win7  σε ssd δισκο και μετα αν γινει κατι να πρεπει να τα ξαναπερναω ΟΛΑ απο την αρχη. Για αυτο ρωτησα και για το acronis αν το κανει.

Δημοσ.

Ναι, δεν με κατάλαβες,bootable είναι αλλά, για να δει το hardware σου (του νέου Η/Υ) θα πρέπει το δισκάκι να έχει φτιαχτεί σε αυτόν(τον νέο) για να έχει τα driver,αλλά μόνο ΑΝ είναι παράξενο το hardware,ο controler βασικά του sata,στην δική μου μητρική π.χ. τρέχω το ghost 11 (ναι,ναι έκδοση για dos) και βλέπει τους sata δίσκους μου.
Με λίγα λόγια αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις...

Εδώ που τα λέμε πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θα αλλάξεις μητρική,πολύ πιθανόν ακόμα και να το κάνεις να σου βγάλει μπλε οθόνες το λειτουργικό λόγου διαφορετικού hardware. 
Εκεί μετά θες κάτι σαν το ghost solution suite για να αφαιρέσει οτιδήποτε driver που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. 

Δημοσ.

σωστα αυτα που ειπες αλλα μαλλον δε σου εδωσα να καταλαβεις 100% ! παμε λοιπον.

Εγω θα αγορασω νεα μητρικη επεξεργαστη ssd δισκους κτλ. Το παλιο λειτουργικο-δισκος θα φαει format και το ξεχναω!

Θα περασω απο την αρχη win7 και ολα θα δουλευουν ρολοι! Απο εκει και περα θελω να κανω ενα ΝΕΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ

ghost που αν γινει στραβη θα επαναφερω το νεο λειτουργικο σε αψογη κατασταση.

Οποτε θελω ενα ghost εκοδησ που να κανει backup up image σε ssd δισκο η εστω με το acronis.

Ενοιτε αυτο που ειπες οτι αν μετεφερνα το παλιο σε νεες μητρικες κτλ τηα εμπλεκα με drivers και συναφη!

Οποτε παμε ξανα αναμενω τη γνωμη σου! ευχαριστω

Δημοσ.

Θα περασω απο την αρχη win7 και ολα θα δουλευουν ρολοι! Απο εκει και περα θελω να κανω ενα ΝΕΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ

ghost που αν γινει στραβη θα επαναφερω το νεο λειτουργικο σε αψογη κατασταση.

................, για να δει το hardware σου (του νέου Η/Υ) θα πρέπει το δισκάκι να έχει φτιαχτεί σε αυτόν(τον νέο) για να έχει τα driver......

.....

...Εξάλου δεν έχεις πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση,δοκιμάζεις από boot τα δισκάκια(cd με τα προγράμματα) ακόμα και πριν κάνεις την διαδικασία,οπότε θα ξέρεις αν υποστιρήζονται οι sata.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...