Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ο πόλεμος ανακοινώσεων για τις δυνατότητες του Xbox One και του PlayStation 4 συνεχίζει αμείωτος, με τη Sony να δίνει σημαντικές πληροφορίες για μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά του PlayStation Network και στα οποία διαφοροποιείται από την πρόταση της Microsoft.Συγκεκριμένα, οι λειτουργίες party chat για συνομιλία με φίλους μας, δε θα απαιτεί συνδρομή στο PlayStation Plus και θα παρέχεται δωρεάν σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η συνδρομή είναι απαραίτητη ώστε να μπορεί κάποιος να παίξει multiplayer games στο PlayStation 4, κάτι που όμως δεν ισχύει σύμφωνα με τη Sony για τα δωρεάν παιχνίδια. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις online εφαρμογές όπως το Netflix και οι οποίες θα παρέχονται ελεύθερα σε όλους. Αντίθετα με τη Sony, η Microsoft παρέχει τις ίδιες δυνατότητες και στο Xbox με την προϋπόθεση όμως ότι τα μέλη είναι εγγεγραμμένα στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold. Τέλος η Sony επιβεβαίωσε ότι η λίστα φίλων του PS4 θα μπορεί να φτάσει έως τα 2.000 μέλη, διπλάσιο δηλαδή νούμερο από αυτό που θα επιτρέπεται στους κατόχους Xbox One. Site: eurogamer.net
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μου αρέσει που το παρουσιάζουν και σαν να μας κανουν χάρη , που ακούστηκε για να μπορείς να κανεις chat με τους φίλους σου να πληρώνεις και συνδρομή ...... 12
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 <p>Μου αρέσει που το παρουσιάζουν και σαν να μας κανουν χάρη , που ακούστηκε για να μπορείς να κανεις chat με τους φίλους σου να πληρώνεις και συνδρομή ......</p> Από την άλλη όμως η Microsoft δεν μας κάνει ούτε την χάρη...!!! ;-) Sent from my GT-I9100 using Insomnia 13
gasantony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αντε να το δούμε από κοντά !! Να δούμε πότε θα κάνουν τη χάρη !!!
nyne Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 πσσσ τι λε ρε φιλε επιτελους Party chat και φανταζομαι private chat ενω παιζεις ,τους πηρε μονο μια γενια για να το φτιαξουν... 1
balboagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αγαπητή microsoft θα επιστρέψω στο pc μου που δεν με περιορίζει κανείς και μιλάω ελεύθερα στο skype μέχρι και με τον τυφλό τζό αρκεί να ξέρω το mail του. Άσε μάς κουκλίτσα μου που θές πάλι συνδρομή στο Gold. 1
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 πσσσ τι λε ρε φιλε επιτελους Party chat και φανταζομαι private chat ενω παιζεις ,τους πηρε μονο μια γενια για να το φτιαξουν... δεν μπορουσαν να εχουν αυτες τις λειτουργιες στο 3, λογω περιορισμενης μνημης.
stamatinho Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Βαλτε και λειτουργεια μασαζ ρε παιδια για να φευγει η υπερενταση μετα το gaming 1
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 WOW 2000 φίλους, τα φανμπόγια θα κάνουν πάρτυ! Θα ήθελα να είναι σαν το facebook, μέχρι 5000, πολύ λίγο #fail #NOT
michael92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τι να κάνεις 2000 φίλους; Τα games είναι για nerds, 100 και πολλοί είναι 1
Calexako Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι θέλει συνδρομή για να παίξεις multi ενώ το group chat είναι τζάμπα. Μάλλον μας περνάν για βλάκες στη Sony
Calexako Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι θέλει συνδρομή για να παίξεις multi ενώ το group chat είναι τζάμπα. Μάλλον μας περνάν για βλάκες στη Sony
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τι να κάνεις 2000 φίλους; Τα games είναι για nerds, 100 και πολλοί είναι Θα έχουν και social καταστάσεις,ίσως για αυτό. 1
damoclesword Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Θα έχουν και social καταστάσεις,ίσως για αυτό. "DarkKthulu23 is now in a relationship with GaladrielHeart"!
ektor7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αγαπητή microsoft θα επιστρέψω στο pc μου που δεν με περιορίζει κανείς και μιλάω ελεύθερα στο skype μέχρι και με τον τυφλό τζό αρκεί να ξέρω το mail του. Άσε μάς κουκλίτσα μου που θές πάλι συνδρομή στο Gold.Χωρις να γουστάρω το xbox one και γενικα τις κονσολες,αλλα...!http://m.gamespot.com/news/skype-on-xbox-one-detailed-6408775
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα