Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι επαιξα πριν λιγο planetside2  και για 5 λεπτα απλος περπατησα και πυροβολησα και μπηκα μετα στο hwmonitor και μου εδειξε 67 κελσιου  απο 40 η 30 δεν θυμαμαι καλα , λετε να ειναι απο θερμοκρασιες?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

67C καλοκαιρι ειναι απολυτα φυσιολογικη. 

Δηλαδη οταν παιζω ενα παιχνιδι και μετα απο 20 λεπτα το σκιλλ το έδειχνε καλα και νετα αρχιζε να το δείχνει σε κουτακια μονο αυτο το ιδιο χρομα φταινε τα δριβερσ;

Πολυ υποπτη συμπεριφορα. 

Μπορεις να δοκιμασεις την καρτα σε καποιον φιλο σου?

Επισης τρεξε αυτο για 15 λεπτα http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Για να παρεις μια ιδεα για τα πως μοιαζουν τα artifacts κοιτα τα 2 video στο ανωτερω Link. 

Επισης δοκιμασε καποιο βαρυ παιχνιδι πχ Crysis 3 / Metro Last Light / Far Cry3.

Αν δεις κατι περιεργο τραβα μια φωτογραφια (ή καλτερα βιντεο).

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ειναι καλες , αλλα βασικα οπως ειπε και ο φίλος απο πανω αν δοκιμάσεις την κάρτα σε αλλο pc και κανει τα ίδια ε τοτε κατι τρέχει με την κάρτα δεν παίζει κατι αλλο

Δημοσ.

Οχι δεν μου ειχε βγαλει τιποτα τετοιο αλλα δεν ειχα ανιχτο το burn in 1920χ1080 αλλα το fan δουλευε 35%

Δημοσ.

Δεν ξερω αμα μετραει ειχα βγαλει την ινβιδια χωρις τους δριβερς και εβαλα πανο τιν αμδ και μετα τους εκανα δελ και εβαλα τους αμδ δριβερσ και χθες εκανα sweep τα invidia λετε να φταιει και αυτο ;

Δημοσ.

τελικα μαλλον εχω κανονικα αρτιφακτς γιατι τωρα που επαιξα μου εβγαλε τριγωνο και εξαφανιστηκε κατεφιαν

αλλα προλαβα να τα δω αλλα μια φορα τα ειδα

Δημοσ.

αυτο παρατήρησα . οταν ανοιγω ενα παραθυρο στο lineage 2 μια φορα  μου εβγαλε κατι σαν κουτακια (αυτο εχει εμφανιση μονο   δηλαδη οτι ειχε απο πισω κατι  αναβοσβηναν και αμα το κανω   ελαχιστοποιηση και το ανοιξω ξανα δεν εμφανιζεται

Δημοσ.

Φίλος άλλαξε 2 7870 xt της Sapphire γιατί είχε τα ίδια προβλήματα με τον ts. Και σε game μάλιστα που δούλευε ρελαντί (dota2). Προσφέρουν καλές επιδόσεις οι συγκεκριμένες κάρτες αλλά άμα είναι οι μισές προβληματικές τι να λέει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...