Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

13.4   την καρτα την πηρα απο αγγελια και σε αυτον εβγαζε τα ιδια και ειχε αλλαξει απο το browser  για τιν καρτα να μην βοηθα τον επεξεργαστη και μετα δεν ξανα βγηκαν

Δημοσ.

Έλεος ο αλλος σου πούλησε την κάρτα με προβλήματα ηδη ..... ο browser που κολλάει βασικά , αν η κάρτα έκανε τα ιδια και στον αλλον τοτε μαλλον εχει καποιο πρόβλημα.

Δοκίμασε εχει που αλλάζεις ανάλυση να αλλάξεις και απο 32 σε 16 bit αλλα και τα hz

Δημοσ.

13.4   την καρτα την πηρα απο αγγελια και σε αυτον εβγαζε τα ιδια και ειχε αλλαξει απο το browser  για τιν καρτα να μην βοηθα τον επεξεργαστη και μετα δεν ξανα βγηκαν

Δεν παιζει τέτοια ρύθμιση.. Αν έβγαζε και σ'αυτον προβλήματα τοτε στην πούλησε χαλασμένη.

Αλλά αφού έχει εγγυηση θα στην αλλάξουν,οποτε ξεκινά τις διαδικασίες.

Εγώ θα κοιταγα να την εστελνα κατευθείαν στην vtx για rma αν δίνουν τέτοια δυνατότητα, για να μη μπλεκω με Ελληνες.

Δημοσ.

Και μενα σταματησαν να βγαινουν αλλα την επομενη μερα ξανά βγήκαν αλλα οχι πολλα

πως μπορω να κανω ρμα χωρις το καταστημα;

Δημοσ.

Χωρίς το κατάστημα πρέπει να μπεις στο site του κατασκευαστή της κάρτα και να δεις τι ακριβώς χρειάζεται για κανεις rma , αν και θα σου πρότεινα απο την στιγμή που εχεις την απόδειξη και ειναι σε εγγύηση να την πας η να μιλήσεις με το κατάστημα

Δημοσ.

Τωρα θελω να την δοκιμάσω σε κατι παιχνιδια και αμα μου βγάζει ξανα πρόβλημα θα την στείλω πισω (crysis 3 , ...)

• Moderators
Δημοσ.

Και εδω απο οταν εβαλα τους 13.4 (σε Club 3D 7870 Tahiti LE) μου βγαζει πολλα artifacts μια στις τοσες, μολις φορτωσει ο driver, στο metro των Windows 8.

Με ενα κλεισιμο και ανοιγμα ξανα της οθονης εξαφανιζονται και δεν εμφανιζονται ποτε ξανα οσο εχω ανοιχτο το PC.

Γενικα μη το δενετε και σκοινι-κορδονι οτι εχει προβλημα η καρτα... :P

Δημοσ.

Δηλαδη οταν παιζω ενα παιχνιδι και μετα απο 20 λεπτα το σκιλλ το έδειχνε καλα και νετα αρχιζε να το δείχνει σε κουτακια μονο αυτο το ιδιο χρομα φταινε τα δριβερσ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...