Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καλημέρα παιδιά μου βγαίνουν artifacts τύπου γραμμούλες στο pc μετά από ώρα χρήσης αλλα στο funmark3d που έκανα test 15 λεπτών δεν βγήκε τίποτα τι λύσεις υπάρχουν ?
Επεξ/σία από kurillakoc
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι θερμοκρασίες ειναι καλες στο furmark μου έβγαλε 30start και 79 μόλις τελιοσε για 15 λεπτα

Δημοσ.

Γενικά σου βγάζει articats οχι μονο σε παιχνίδια ε ?

Για δοκίμασε ποιο καινούργιους drivers η αν εχεις τους νεότερους λιγο ποιο παλιούς

Ανέβασε αν μπορείς και μια φωτογραφία απο το hwmonitor με θερμοκρασίες απο ολο το pc

Δημοσ.

Ναι παντου μ βγάζει και οταν κανω ανανέωση και στο λολ στα μαύρα εμφανίζει κατι σαν βροχή

Δεν ειμαι σπιτι τωρα παντος μπορει να φταίει το βιοσ;

Δημοσ.

Ναι εχω τον τελευταίο δριβερ . Και τι να τους πω για την εγγύηση για να την αλλάξουν ;

Δημοσ.

Αφου εισαι σε εγγύηση πήγαινε την πισω με την απόδειξη και πες τους οτι εχεις artifacts στο pc , συνήθως οταν βγάζει τετοια ειναι κάρτα γραφικών και απο θερμοκρασίες αλλα αν λες οτι δεν εχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ...

Αν θες να δοκιμάσεις κατι αλλο ειναι να βάλεις μια αλλη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σου η την δικια σου σε αλλο υπολογιστή να δεις αν και που βγάζει artifacts

Δημοσ.

Τοτε ειναι θέμα κάρτας πήγαινε την πισω στο στο μαγαζί που αγοράστηκε με την απόδειξη αφου εχει εγγύηση

Δημοσ.

Θα μου δωσουν καινουρια η θα την δοκιμασουν ; και αμα δουλεψει σε αυτους θα μ την στειλουν πισω;

Δημοσ.

Το ότι θα την δοκιμάσουν είναι το μόνο σίγουρο...προφανώς αν δουλέψει θα σου πουν ότι είναι οκ!

Αλλά αν σου κάνει παντού artifacts είναι προβληματική και θα στην αλλάξουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...