Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φωτισμός του είναι αρκετά έντονος, δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω 

εγώ προσωπικά το έχω αφήσει στη πιο χαμηλή σκάλα 

το 5V δίνει μεν ρεύμα για άλλα 2 επίπεδα φωτεινότητας, όμως περισσότερο νόημα έχει για να δίνει και παραπάνω ρεύμα στο usb hub που έχει ένσωματωμένο για να δίνει περισσότερο ρεύμα σε συσκευές που μπορεί να θες να συνδέσεις επάνω 

για αυτό μάλιστα αν δεις άλλα μηχανικά με φωτισμό, έχουν 2 καλώδια usb έτσι ώστε το ένα να δίνει ρεύμα στο φωτισμό (και να μεταφέρονται τα δεδομένα του πληκτρολογίου ) και το 2ο να ασχολείται αποκλειστικά με το usb hub ή μπορεί και το 2ο να δίνει επιπλέον ρεύμα στο φωτισμό, πχ το blackwidow έχει ατελείωτα επίπεδα φωτισμου 

το να είχε 2ο usb καλώδιο θα ήταν προτιμότερο από το να σε στέλνει για 5V τροφοδοτικό

επειδή έκανα πειράματα...

τα φλασάκια μου τα τροφοδοτεί , ενός άλλου παιδιού που έγραφε εδώ όχι 

εξωτερικός σκληρός με δική του τροφοδοσία (3.5" )  δουλεύει κανονικά, 2.5" που παίρνει ρεύμα από usb όχι (με το 5V θα το τροφοδοτούσε)

κινητό android δείχνει να το φορτίζει αργά, αλλά δε διαβάζει τη μνήμη του 

ποντίκι κανονικά, ποντίκι επαναφορτιζόμενο σου βγάζει ειδοποίηση ότι δε φτάνει το ρεύμα (παρόλα αυτά δουλεύει και φορτίζει αργά με βγαλμένη κεραία)

κεραία ασύρματου ποντικιού δουλεύει κανονικά

φωτογραφική αν θυμάμαι καλά όχι 

οπότε στην ουσία το 5V έχει να κάνει κυρίως με τα usb του πληκτρολογίου και απλά δίνει "bonus" και μέγιστη φωτεινότητα στα led (2 επίπεδα επιπλέον) 

δεν είναι κάτι σημαντικό, ούτε περιμέναμε αυτά τα 2 usb για να κάνουμε τη δουλειά μας, ούτε ο φωτισμός πάσχει 

αν ήταν να κόστιζε 140€ που έκανε κάποτε, θα το θέταμε ως θέμα γιατί όπως είπα πολλά άλλα της συγκεκριμένης κατηγορίας χρημάτων έχουν ήδη 2 usb καλώδια για επιπλέον τροφοδοσία και εκεί το trigger υστερεί που σε αναγκάζει να πάρεις κάτι επιπλέον για να κάνεις τη δουλειά σου 

αλλά όταν είναι σε προσφορά και  κάνει λιγότερα και από το πιο ξεφτιλοκινέζικο μηχανικό παραβλέπεις μερικά αρνητικά πραγματάκια που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχες να σε απασχολήσουν ούτε σε πληκτρολόγια που κάνουν 80 και 100 ευρώ

με λίγα λόγια αρνητικά αν θέλουμε βρίσκουμε, αρνητικά για τη τιμή που το πήραμε δεν υπάρχουν 

κουταμάρα της cm αυτό με το 5V, αλλά τελικά απλά το συζητάμε οι περισσότεροι χωρίς να μας ενδιαφέρει πραγματικά

δε νομίζω όυτε ένας από δω να ασχολήθηκε να αγοράσει 5V τροφοδοτικό  

respect.. για την ανάλυση τέτοια ώρα ειδικά, ούτε στο σχολείο δεν έγραφα τέτοιες εκθέσεις  :P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, ασκήσεις για τα καλά παιδιά με το καλό όταν θα ξυπνήσουν. (μόνο owners του Trigger)

1) Δεν βλέπω να γίνεται να βάλω Execute Program στα 5 Μacro (M1 - M5). Κακό αυτό, μόνο τέτοια θέλω να βάλω εκεί.
2) Δεν γίνεται να αλλάξω καν το τι έχει μεταξύ F5 - 512, γιατί έτσι;

Δεν είναι πως δεν θα επιζήσω με την έλλειψη των παραπάνω, αλλά καλό θα ήταν να βρισκόταν μια λύση. Θα εξυπηρετούσε ακόμη περισσότερο.

Δημοσ.

τα F δεν αλλάζουν γιατί κάνουν ήδη συγκεκριμένα πράγματα 

στα macro δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο προφανή τρόπο να εκτελούνται προγράμματα, μάλλον θα πρέπει να δούμε αν γίνεται 

Δημοσ.

Θα μπορούσες να φτιάξεις scripts με autohotkey και να θέσεις στα macro τον συνδιασμό των scripts.

ναι μόνο κάπως έτσι... αλλά πολλή βαβούρα 

Δημοσ.

Πολύ βαβούρα indeed. Καλά δεν θα έπρεπε απλά προγράμματα να μπορούμε να τα ανοίξουμε με τα Extra 5 κουμπιά;

Η δικαιολογία τους που προγραμμάτισαν κατ' αυτό το τρόπο το μητρικό Sw, είναι πως είναι Gaming Keyboard Κα. μου.. τι να σου βάζει προγράμματα; Αυτά είναι για τα Keyboards γραφείου Κα. μου.

Αλλά even so..

Δημοσ.

Στο Lab.gr ήταν ένα φόρουμ που το είχαν λιώσει το keyboard για τα λαμπιόνια και τα βολτ του;

Ε, το ήξερα ότι κάναν σαν πιτσιρίκια ενώ υπάρχουν πιο όμορφα πράγματα να εξερευνήσεις. Πρέπει να βρούμε το τρόπο, απλά σας το λέω.

Δημοσ.

Λιγο ακυρο με το θεμα αλλα εχει κανενας αλλος προβλημα με το προγραμμα του trigger; Απο τοτε που το εγκατεστησα freezαρει σε ακυρες στιγμες το pc και κανει restart. Μολις το απεγκατεστησα εδω και 2 μερες ειναι ολα μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...