Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο qsis δε προλάβαινε! =D

δε σε πρόλαβα, αλλά χαίρομαι που έκανες τη σωστή επιλογή :)

το πληκτρολόγιο τα σπάει, δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις 

είναι πάντως σχετικά γομάρι με το wrist rest, αλλά αυτό γίνεται να μην μπει και τότε είναι όπως ένα συνηθισμένο πληκτρολόγιο σε διαστάσεις και ας είναι πιο στιβαρό σαν κατασκευή  και σαφώς πιο χοντρό σε πάχος

αλλά ακόμα και να μη χώραει, αυτό θα σου έλεγα να πάρεις σε αυτά τα λεφτά πολύ απλά δεν παίζει άλλη επιλογή, και για τις ανάγκες σου σου έρχεται κουτί 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπότε καταλαβαίνεις κορίτσι πας για νέο γραφείο  :P

Τώρα sorry για το thread hijacking αλλά πρόσεξα την υπογραφή σου και είδα το cyborg v.1.

Λίγο feedback on this (σε πμ για να μη το σκίσουμε το νήμα).

με ενδιαφερει και εμενα.. ειναι καλο?

Δημοσ.

qsis και εσύ το αγόρασες;

Η μούφες του Electro λένε πως θα μου το φέρουν εντός 7. Μπορεί να πάει και Δευτέρα! Αν λέει τρέχω σε μαγαζί θα το πάρω στα 70€.. :(

Το έκανα παραγγελία σήμερα 9.00 το πρωί.

Δημοσ.

qsis και εσύ το αγόρασες;

ναι εδώ και καιρό όταν άρχισε η προσφορά

είναι πολύ καλή αγορά εγκρίνω, η τιμή και ας σε στριμώχνει λίγο είναι φοβερή για αυτό που αγοράζεις 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που της λες είναι να κατέβει τιμή, όχι να ανέβει

επίσης το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο αν και πάρα πολύ τίμιο για 40€ γενικά και αόριστα (και πιο συγκεκριμένα το είχα πριν το cm) , για μόλις 20 ευρώ κάτω δεν πιάνει μία μπροστά στο trigger

trigger θα πάρει το koritsi gia pc, θα την κάνουμε δικιά μας :P

στους άλλους το φέρνω απ'εξω απ'έξω, εδώ θα είμαι αδιάλλακτος!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!

Δημοσ.

Ε, γιατί το παιδί ξέρει τι λέει..

2ryrbqf.jpg

117r96q.jpg

3128b37.jpg

m9lsmb.jpg
dnc8sz.jpg

Υ.Γ: Η μαλακία είναι πως με όλον τον ενθουσιασμό να φτάσω τα Drivers, είχα ξεχάσει πως είχε καβατζωμένο και το Armrest το οποίο βλέπω να βολεύομαι αρκετά. Τράβηξα και άλλες 3 μαζί του.

(Βλέπετε επιτέλους και πως είναι αυτό το γραφείο που κάποιοι με είχατε φάει.. :P)

Όσον αφορά το Trigger.

Η αφή του άψογη, η εμπειρία πληκτρολόγησης όντως διαφέρει σκαλιά από τη σαβούρα που είχα. Πολύ ελκυστικό αισθητικά. Τα λαμπάκια, που διάβαζα πως όλοι έτρεχαν να αγοράσουν καλώδια για περισσότερη τροφοδοσία των LED, βλέπω πως δεν μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο μάτι.. και για να σας το λέω μάλλον έκατσε να είμαι τυχερή και να φωτίζουν μια χαρά (ή παίζει ρόλο από την τροφοδοσία του καλού PSU; Not sure, εσείς ξέρετε).
Πολύ βαρύ, πολύ rock-solid, και πολύ ποιοτικό. Loved it Σπύρο <3, ευχαριστώ qsis και τα άλλα παιδιά. Δείχνει υπεράψογη επιλογή.

Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε κάνοντας σας μερικές ερωτήσεις για τα βασικά Macro αγόρια; ^^

• Like 3
Δημοσ.

Τα λαμπάκια, που διάβαζα πως όλοι έτρεχαν να αγοράσουν καλώδια για περισσότερη τροφοδοσία των LED, βλέπω πως δεν μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο μάτι.. και για να σας το λέω μάλλον έκατσε να είμαι τυχερή και να φωτίζουν μια χαρά (ή παίζει ρόλο από την τροφοδοσία του καλού PSU; Not sure, εσείς ξέρετε).

ο φωτισμός του είναι αρκετά έντονος, δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω 

εγώ προσωπικά το έχω αφήσει στη πιο χαμηλή σκάλα 

το 5V δίνει μεν ρεύμα για άλλα 2 επίπεδα φωτεινότητας, όμως περισσότερο νόημα έχει για να δίνει και παραπάνω ρεύμα στο usb hub που έχει ένσωματωμένο για να δίνει περισσότερο ρεύμα σε συσκευές που μπορεί να θες να συνδέσεις επάνω 

για αυτό μάλιστα αν δεις άλλα μηχανικά με φωτισμό, έχουν 2 καλώδια usb έτσι ώστε το ένα να δίνει ρεύμα στο φωτισμό (και να μεταφέρονται τα δεδομένα του πληκτρολογίου ) και το 2ο να ασχολείται αποκλειστικά με το usb hub ή μπορεί και το 2ο να δίνει επιπλέον ρεύμα στο φωτισμό, πχ το blackwidow έχει ατελείωτα επίπεδα φωτισμου 

το να είχε 2ο usb καλώδιο θα ήταν προτιμότερο από το να σε στέλνει για 5V τροφοδοτικό

επειδή έκανα πειράματα...

τα φλασάκια μου τα τροφοδοτεί , ενός άλλου παιδιού που έγραφε εδώ όχι 

εξωτερικός σκληρός με δική του τροφοδοσία (3.5" )  δουλεύει κανονικά, 2.5" που παίρνει ρεύμα από usb όχι (με το 5V θα το τροφοδοτούσε)

κινητό android δείχνει να το φορτίζει αργά, αλλά δε διαβάζει τη μνήμη του 

ποντίκι κανονικά, ποντίκι επαναφορτιζόμενο σου βγάζει ειδοποίηση ότι δε φτάνει το ρεύμα (παρόλα αυτά δουλεύει και φορτίζει αργά με βγαλμένη κεραία)

κεραία ασύρματου ποντικιού δουλεύει κανονικά

φωτογραφική αν θυμάμαι καλά όχι 

οπότε στην ουσία το 5V έχει να κάνει κυρίως με τα usb του πληκτρολογίου και απλά δίνει "bonus" και μέγιστη φωτεινότητα στα led (2 επίπεδα επιπλέον) 

δεν είναι κάτι σημαντικό, ούτε περιμέναμε αυτά τα 2 usb για να κάνουμε τη δουλειά μας, ούτε ο φωτισμός πάσχει 

αν ήταν να κόστιζε 140€ που έκανε κάποτε, θα το θέταμε ως θέμα γιατί όπως είπα πολλά άλλα της συγκεκριμένης κατηγορίας χρημάτων έχουν ήδη 2 usb καλώδια για επιπλέον τροφοδοσία και εκεί το trigger υστερεί που σε αναγκάζει να πάρεις κάτι επιπλέον για να κάνεις τη δουλειά σου 

αλλά όταν είναι σε προσφορά και  κάνει λιγότερα και από το πιο ξεφτιλοκινέζικο μηχανικό παραβλέπεις μερικά αρνητικά πραγματάκια που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχες να σε απασχολήσουν ούτε σε πληκτρολόγια που κάνουν 80 και 100 ευρώ

με λίγα λόγια αρνητικά αν θέλουμε βρίσκουμε, αρνητικά για τη τιμή που το πήραμε δεν υπάρχουν 

κουταμάρα της cm αυτό με το 5V, αλλά τελικά απλά το συζητάμε οι περισσότεροι χωρίς να μας ενδιαφέρει πραγματικά

δε νομίζω όυτε ένας από δω να ασχολήθηκε να αγοράσει 5V τροφοδοτικό  

Δημοσ.

βρε μια ανάλυση απλά σου έκανα :P

καλορίζικο και πάλι και να το χαρείς να γουστάρεις ;)

κι άμα σε τσαντίσει κανένας του το φέρνεις στο κεφάλι, μάλλον δε θα πάθει τίποτα (το πληκτρολόγιο) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...